Home 12 redenen voor een interieuradvies

[Blog]

12 redenen om een interieuradvies in te winnen

12 redenen om een interieuradvies in te winnen


-Lukt het je maar niet om eenheid te creëren in jouw interieur?
-Ben je op je huidige interieur uitgekeken maar weet je niet waar te moeten beginnen om dat perfecte 'thuis' gevoel te creëren d.m.v. een nieuw interieur.
-Ben je bang om kleur te gebruiken en wil je weten wat voor kleurenpallet bij jouw woonwensen en woning past
-Jouw nieuwe woning vol enthousiasme ingericht maar bevalt je nieuwe interieur niet?
-Wil je een nieuwe frisse start maken in je leven en is een nieuw interieur hierbij wenselijk?
-Ga je samenwonen en hebben jullie een verschillende woonstijl en smaak? Is er een kindje op komst en wil je graag jouw woning anders indelen?
-Wil je graag interieuradvies of een interieurontwerp voor de babykamer/ kinderkamer laten maken en hulp bij woon-winkelen en eventueel de inrichting/styling van de kamer(s)?
-Woon je klein of juist groot en ben je op zoek naar de juiste balans tussen meubels, kleurgebruik en mogelijkheden om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten?
-Zijn de kinderen het huis uit en is het bijvoorbeeld tijd om van de voormalige kinderkamers een perfect hobby ruimte te maken?
-Nieuwbouw woning gekocht en heb je hulp nodig d.m.v. een goed interieuradvies voor één of meerdere ruimtes, een interieurontwerp en ondersteuning bij het woon-winkelen of zelfs de inrichting van jouw woning.
-Nieuwbouwwoning gekocht en mag je zelf de indeling van de ruimtes bepalen en wil je hierbij hulp?

De bovenstaande woonvragen zijn slechts voorbeelden van eerdere woonvragen welke wij hebben gekregen. Wij doen een uitgebreide intake en een interieuradvies gesprek waarin wij luisteren naar jouw wensen, jouw voorkeuren qua stijl en jouw eerste ideeën. Wij bekijken de bouwtekeningen en/of de bestaande ruimte, wij bespreken de punten welke je graag veranderd zou zien. Hierop geven wij vervolgens onze feedback om zo samen met jou tot een passende oplossing voor jouw woonvraag te komen.
Susanne Bolkestein - SBZ Interieur Design
Jouw vertrouwde interieurontwerper en stylist in de complexe wereld van interieurdesign, project inrichting en styling.

Projecten

350+

Onze signatuur straalt verfijning en elegantie uit, met aandacht voor elk detail. We combineren warmte en eigentijdse esthetiek met een doordachte benadering van de praktische kant van interieur.

Clienten

247+

Onze klantenkring omvat particuliere huiseigenaren en zakelijke partners, waaronder B&B’s en boutique hotels.

social & blog followers

120K

Blijf ook via onze socials en blog stijlvolstyling.com up te date over onze uitdagingen, samenwerkingen en afgeronde projecten.