Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2022. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

SBZ Interieur Design

Voel je thuis met Studio SBZ Interieur Design - waar stad en natuur samenkomen en jouw verhaal de inspiratie vormt voor een uniek en persoonlijk thuis of bedrijf. Start met ons aan jouw nieuwe begin.

Interior design studio est. 2013

Welkom!

Bij Studio SBZ Interieur Design weten we hoe belangrijk een thuis is in iedere fase of stap van je leven. Of je nu als single een nieuw leven opbouwt, samen gaat wonen, een gezin sticht, verhuist of op zoek bent naar een nieuwe uitstraling, wij zijn er om je te begeleiden. Ons team met jarenlange ervaring en expertise staat klaar om je te adviseren, coachen en te ontzorgen bij het creëren van een interieur dat perfect aansluit bij jouw verhaal, voorkeuren en wensen. Passend is bij de fase of stap in je leven. Bij ons staat een warme en betrokken benadering voorop, of je een nu particuliere of zakelijke cliënt bent. Samen werken we op creatieve en unieke wijze aan een stijlvolle en karaktervolle ruimte.

Maatwerk interieurs tot in de kleinste details

Wij staan helemaal achter jou en jouw unieke wensen en staan altijd klaar om jou te helpen bij het creëren van jouw droominterieur. Ons ervaren team luistert aandachtig naar jouw wensen en neemt de beleving van de eindgebruiker serieus, zodat wij jou het beste advies kunnen geven. Onze ontwerpen zijn altijd sfeervol, met oog voor ambacht, natuurlijke kleuren, prachtige lijnen en persoonlijke details, zodat jouw interieur warm en uitnodigend wordt. Laat ons samen werken aan jouw interieur, waar jij je helemaal thuis voelt, zowel binnen als buiten.

Interieuradvies & lichtadvies

Elke ruimte nemen wij serieus en bekijken hem vanuit verschillende perspectieven, zodat we een perfect afgestemd interieur kunnen creëren dat aansluit bij jouw wensen en budget. Wij zorgen voor een harmonie tussen het interieur, de architectuur en de techniek, waaronder domotica en verlichting, zodat jouw huis comfortabel en sfeervol is. Daarnaast staan we altijd voor je klaar om je te ontzorgen en beschikken we over een uitgebreid en ervaren netwerk van uitvoerende partijen die we, indien gewenst, voor je kunnen begeleiden. Laten we samen werken aan jouw droomhuis!
Van advies t/m de complete inrichting begeleiden en realiseren wij interieurs en de styling van buitenruimtes.

Totaal project van advies tot en met de styling

Bij SBZ Interieur Design zetten we ons volledig in voor elke opdracht, van interieuradvies tot en met interieur styling. Wij staan voor je klaar om bij te dragen aan de realisatie van jouw ideale huis of zakelijke verblijfsruimte. Nieuwbouwwoning? Wij zijn graag vanaf begin af aan betrokken bij de keuzes voor meer- en minderwerk. Wij denken actief met je mee in het maken van investeringen op technisch en interieur- en exterieur gebied. Deze zijn niet alleen bedacht op jouw huidige situatie maar ook op de verwachte toekomst, zodat je ook op de lange termijn nog plezier hebt van ons advies.

Duurzaamheid & groen styling

Duurzaam interieur creëren of ware natuurliefhebber? Bij ons staat naast het creëren van een luxe interieur of buitenruimte ook een gezonde leefomgeving centraal door onze jarenlange ervaring op gebied van duurzaamheid, interieurbeplanting, bloem- en groen styling.

Mogen wij ons nader aan je voorstellen?

Kennismaken

Interieur design

Onze projecten

Een kleine greep uit onze ontwerpen en projecten.

Wij werken samen met de leukste cliënten van Nederland

Onze reviews

Onder de indruk van de vertaling van het gegeven thema in combinatie met mijn eigen persoonlijkheid naar het interieur ontwerp en lichtplan van de keuken, woonkamer en dakterras. Heel mooi gedaan. Ik ben er erg blij mee!

Anu

"Susanne heeft in de afgelopen 5 jaren vier verschillende projecten voor ons uitgevoerd, waarbij zij enkel op basis van een korte beschrijving van ons (want: wij hebben geen verstand van interieur) een visie en ontwerp heeft gemaakt, in compleet verschillende stijlen. Een appartement in urban chique stijl, een dakterras, een studio in boutique hotel stijl en een groot appartement in industriële stijl. Ze heeft ons volledig ontzorgd, van ontwerp tot aan shoppen totenmet het daadwerkelijk inrichten en stylen. Telkens laten we haar met een gerust hart haar gang gaan. Wat Susanne bijzonder maakt, is dat ze steeds weer direct een warm thuisgevoel weet te creëren, ongeacht de stijl. We raden haar van harte aan en schakelen haar absoluut weer in bij volgende projecten!"

Wilco & Max

"Een goed en eerlijk meerwerk advies welke een hele goede basis heeft gelegd voor onze interieur-plannen van onze nieuwbouwwoning. Bedankt!"

"Het bezinken is gekomen, thuis komen voelde nog nooit zo goed. Wat een fantastisch eind-resultaat Susanne en Bert, werkelijk overal is aan gedacht en wat was het fijn om met jullie samen te werken. Zeker tot ziens!"

“Betrouwbaar, kundig, betrokken mensen en uitstekende begeleiding van A tot Z, het was een fijn traject met een prachtig eindresultaat”

Mw. van Hout

“Voor de derde maal in 3 jaar tijd met Susanne en Bert gewerkt op gebied van advies t/m styling, dat is alles zeggend hoe tevreden wij zijn.”

“Niet alleen een gepassioneerde interieur designer die weet waar ze over praat en nog echt de tijd voor je neemt, maar ook nog eens een ijzersterke coach tijdens het proces van interieur realisatie, bedankt voor de goede zorgen!”

interieur stylist, interieur styling, interieurstyling, interieurstylist, interieur coach, lichtadvies, licht advies, technisch advies, aannemer, interieur architect, interieur ontwerp, interieur ontwerper, interieurontwerp, interieurontwerper, stylist, inricht inrichter, project inrichter, woonstylist, woon stylist, interieuradvies, interieur advies, kleuradvies, interieuradvies nieuwbouwhuis, interieuradvies nieuwbouwwoning, nieuwbouwwoning, nieuwbouwhuis, #exclusiefwonen #interieurproject #interieurstyling #interieurontwerper #interieurontwerp #interieurstylist #stylist #interieuradvies #interieurrenovatie #renovatie #lichtplan #interieur #woonblog #groenwonen #groenstylist #sbzinterieurdesign #stijlvolstyling #interiorproject #interiordesign #interieurdesign #interieurdesigner #stijlvolwonen #nieuwbouwhuis #nieuwbouwwoning #meerwerkadvies #verbouwen #verhuizen #villa #droomhuis #verhuizen #verbouwen #verbouwcoach #technischadvies #lichtadvies #woonadvies #projectbegeleiding #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper #jaimyinterieur #hemelswonen #studiobinnen

#particulier #zakelijk #bedrijf #horeca #hotel #woonhuis #stijlvolwonen #valkdesign #hoogdesign #meerwerkadvies #interieurplan #amsterdam #uithoorn #amstelveen #gooi #tgooi #vechtstreek #haarlem #weespersluis #muiden #weesp #baarn #soest #diemen #hilversum #laren #breukelen #noordholland #utrecht #zuidholland #denhaag #leiden #loosdrecht #vinkeveen #projectinrichting #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper #binnenhuisontwerp #tuinontwerp – SBZ Interieur Design is een interieurontwerper en stylist welke interieuradvies verzorgt t/m de complete realisatie en styling van een interieurproject.