logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.
info@sbzinterieurdesign.nl
Uithoorn
 

Over SBZ Interieur Design

Maak kennis met SBZ Interieur Design

Susanne Zum Vörde – Bolkestein

Creatief ondernemer SBZ Interieur Design & Stijlvol Styling. Persoonlijke, stijlvolle en creatieve duizendpoot met een grote passie voor interieur en tuin styling. Ondernemer, kleuradviseuse, binnenhuisontwerpster en all-round woon-stylist.

Interieuradvies, kleur- & styling advies

Planning & interieur project begeleiding

Binnenhuisontwerpster

Interieur stylist

Professioneel blogger & trendwatcher

Event & seizoensstyling

Bron van inspiratie

“Als interieurontwerper en stylist raak ik vooral geïnspireerd door de natuur en door reizen. In mijn privé leven als vrouw van technisch adviseur Bert en als moeder van een peuter dochter, doe ik eveneens veel kennis en inspiratie op als het om hedendaags en praktisch wonen gaat. Mijn eigen stijl is het beste te omschrijven als stijlvol, natuurlijk en hedendaags met veel oog voor details. Daarnaast staat het ‘persoonlijk interieur’ aspect tijdens mijn interieuradviezen en interieur projecten altijd centraal. Ik verdiep mij graag en wie mijn klanten zijn, en hou graag rekening met zaken als iemands dagelijkse leven in relatie tot de invulling van een interieur. Ik werk bijzonder graag met natuurlijke kleurtinten en materialen. Iets wat tevens typerend is voor mijn stijl, is mijn liefde voor mooie bloemen en planten in interieurs. Omdat deze wonen naar mijn mening nog meer ontspannen en tevens gezonder maken.”
– aldus Susanne, interieurontwerper en stylist SBZ Interieur Design 

Maak kennis met SBZ Interieur Design & StijlvolStyling.com in onze bedrijfsvideo

Over Susanne

Mijn naam is Susanne Zum Vörde – Bolkestein , ik ben de drijvende kracht achter SBZ Interieur Design, ook wel bekend als Stijlvol Styling. Naast creatief ondernemer ben ik interieurontwerper en styliste. Als blogger deel ik tevens mijn grote passie voor wonen met ruim 65.000 lezers per maand op mijn woonblog StijlvolStyling.com.

Architectuur, interieur, wonen en mensen is iets waar ik altijd al oprecht in geïnteresseerd was. Als jong meisje genoot ik van een dagje woon-winkelen met mijn ouders, experimenteerde ik graag met verfkleuren, het liefst wou ik ieder jaar een nieuwe kinderkamer en was altijd al creatief bezig met veranderen, stylen en in het bijzonder; plant- en bloem styling. Dit laatste is ontstaan uit mijn voorliefde voor de natuur en de 4 seizoenen.

Daarnaast ben ik altijd al gek op autoreizen geweest, in het bijzonder naar Frankrijk. Van origine heb ik daarom een toeristisch management achtergrond in opleiding en werkervaring. Maar na 7 jaar gewerkt te hebben als reisbureau manager. Besloot ik in 2012, tijdens de economische crisis, dat het tijd was voor een compleet nieuwe carrière. Een carrière die naadloos aansluit op mijn toenmalige hobby; interieur styling.

Destijds ben ik hiervoor binnenhuisarchitectuur gaan studeren en deed aanvullende cursussen in o.a. digitaal interieurontwerp en visualisatie, fotografie en plant/ bloem styling. Om mijn kennis te verdiepen, starte ik in oktober 2013 op een druilerige donderdagmiddag voor de grap met mijn woonblog StijlvolStyling.com. Mijn ultieme droom was destijds om een eigen bedrijf in interieuradvies, ontwerp en styling op te bouwen en Stijlvol Styling hiervoor als een opstap te gebruiken. Dit leek meer fantasie als daadwerkelijk mogelijk. Maar door overweldigend succes van StijlvolStyling.com en de vele aanvragen voor interieuradvies ontstond nog geen 4 maanden later, eind januari 2014, mijn eigen bedrijf SBZ Interieur Design. De rest is geschiedenis. SBZ Interieur Design is minstens zo succesvol als mijn woonblog.

Stijlvol Styling vormt nog steeds een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf SBZ Interieur Design. Ik begeef mij hiermee zowel dagelijks online als offline in de dynamische wereld van wonen & werken. Ik geniet van iedere dag dat ik de kans krijg op wat voor manier dan ook ervoor te zorgen dat mensen geïnspireerd raken en weer blij worden van wonen & werken. Dat zij zich thuis voelen in hun eigen huis en/of op kantoor. Het is dankbaar en creatief werk, waar ik met volle teugen van geniet en waarvan ik hoop dit nog lang dag in dag uit te mogen doen.

SBZ Interieur Design | Interieuradvies - Interieurontwerp - project inrichting - interieurstyling -15 (1)
Interieurontwerp & inrichting/ styling Loft Kinkerstraat Amsterdam - SBZ Interieur Design | Interieuradvies & styling
Woonblog StijlvolStyling.com & SBZ Interieur Design
Project inrichting appartement - Amsterdamse grachten | SBZ Interieur Design (www.sbzinterieurdesign.nl)

Bert Zum Vörde Sive Vörding

Technische zaken en project ondersteuning worden verzorgt door Bert Zum Vörde.
Hij is de echtgenoot van Susanne en tevens op zakelijk vlak een belangrijke partner in het meedenken bij interieurontwerpen, op technisch vlak en projectrealisatie. Bert heeft veel ervaring in de utiliteitsbouw en hoogstaande technische interieur projecten. Zijn specialisatie ligt vooral op het moderniseren van woon- en werkruimtes, verbouw begeleiding, elektrotechnisch en licht technisch vlak.

Technisch advies & lichtadvies

Planning & interieur project ondersteuning

Ondersteuning bij woninginrichting & styling

Susanne & Bert | Interieurontwerper en stylist SBZ Interieur Design - www.sbzinterieurdesign.nl

SBZ Interieur Design | The details make the design