About SBZ Interieur Design

Over mij // About me

Susanne Bolkestein

Ondernemer / Interieurontwerper & stylist

Aangenaam! Susanne Bolkestein -Zum Vörde. Geboren en opgegroeid in Amstelveen, eind-dertiger, zondagskind, mensgericht, nieuwsgierig, praktisch en tamelijk nuchter van aard maar vooral net zo uniek als jij! Ik sta bekend om mijn oog voor voor ruimtelijke beleving en detail maar ik ben bovenal een creatief denker, dromer en ondernemer in hart en nieren. Ik zie altijd kansen en mogelijkheden maar daarbij staat ook eerlijkheid en realisme voorop. Iets waarvan ik vaak terug hoor dat mensen dit erg in mij waarderen, privé en zakelijk. En dat is fijn!

Inmiddels woon ik sinds enkele jaren met mijn gezin in het Noord-Hollandse Uithoorn. Maar ik werk met veel plezier al jaar en dag door heel Nederland aan uiteenlopende interieur opdrachten, klein en groot, particulier en zakelijk.
 Ik begon mijn carrière in de hospitality en het toerisme waar ik jarenlang ervaring opdeed in management en coaching functies. Maar mijn ondernemerszin bleef kriebelen evenals mijn passie voor interieur en mensen helpen met mijn creativiteit, inlevingsvermogen, kennis en ervaring. Ondanks mijn liefde voor de reiswereld gooide ik daarom volledig het roer om. En dat bleek al snel één van mijn beste beslissingen ooit. Terwijl ik omschoolde starten ik als hobby in 2013 met mijn inmiddels bekende woonblog Stijlvol Styling. Het bleek zo’n groot succes dat het de bakermat van SBZ Interieur Design werd. Eind 2013 ontstond mijn bedrijf SBZ Interieur Design. Wat ooit begon als een droom werd werkelijkheid.

Al ruim 10 jaar adviseer, ontwerp en style ik interieurs in het midden- en hoger segment. Ik heb mij hiervoor op verschillende vlakken nader gespecialiseerd. Zo ben ik ook licht- en kleurspecialist, groen stylist en maak 3D – VR visualisaties en animaties. En daarnaast heb ik nog steeds bijzonder veel aan mijn coaching vaardigheden.

FAQ: Wie ben ik naast mijn werk nog meer ben?
Getrouwd met projectleider en technisch adviseur Bert en trotse moeder van een tiener dochter. Gek op de natuur (mijn grootste inspiratiebron). In mijn vrije tijd ben ik vervend Pilates en Yoga beoefenaar maar ik wandel en dans ook bijzonder graag.
Ik start mijn dag altijd met goede koffie. Ik reis maar wat graag af naar onderanderen de mediterrane en dan voornamelijk naar Frankrijk. Maar met muziek, gamen, creatief bezig zijn en tuinieren maak ik net zo goed mijn hoofd leeg om daarna weer vol nieuwe energie en inspiratie te kunnen adviseren, ontwerpen en realiseren.

Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk; Ik vier graag de kleine dingen in het leven samen met mijn gezin, familie en vrienden. Want het leven is veel te kort om niet te genieten en oprechte aandacht en tijd voor elkaar te hebben!

FAQ: Susanne' aanvullende specialisaties

- Nieuwe start coach en adviseur

- Groen styling (planten en bloemen, binnen- en buiten!)

- Kleurspecialist

- Lichtadviseur

- 3D - VR interieurontwerp & visualisaties

In de media | Publicaties

Susanne’s liefde voor haar vak en de kennis die zij heeft opgedaan blijft al lang niet meer onopgemerkt. Zo werkt zij ieder jaar mee aan interviews voor uiteenlopende vakbladen en magazines. Daarnaast is zij op deze 10 publicaties zelf extra trots:

- Woonstylist van het jaar

- Meet&Greet met Susanne op de vtwonen&design beurs in Amsterdam

- Partnership met Hoog Design - de beste designers van Nederland waarbij onze projecten meermaals in de spotlight stonden op de sociale media

- Live radio interview met Susanne op 3FM

- Live radio interview met Susanne door Gerard Ekdom op radio 2

- De make-over, trends & interieurtips vlog serie i.s.m. MamaNL

- Diverse interviews met Susanne in het Algemeen dagblad

- Interview met Susanne in het financieel dagblad

- Susanne's blogs op StijlvolStyling.com haalde meermaals wegens succes de voorpagina van de Telegraaf blogroll

- RTL4 programma Koffietijd - kerst uitzending over trends en styling

- Interview met Susanne op NU.nl over online winkelen voor je interieur

- Interview met Susanne in het AD vol woontips en over praktisch en sfeervol 'klein wonen'.

SBZ Interieur Design heeft en een groot netwerk met daarin uiteenlopende interieur specialisten, waaronder:

Video afspelen