logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.

info@sbzinterieurdesign.nl

Uithoorn

 

Over SBZ Interieur Design

Maak kennis met SBZ Interieur Design

Welkom bij SBZ Interieur Design! Zullen wij samenwerken? Mogen wij jou inspireren en jouw droom interieur creëren?

Susanne’s inspiratiebron

“Als binnenhuisontwerper en stylist raak ik vooral geïnspireerd door de natuur (in materialen en natuurlijke kleuren), muziek (mensen en emotie) en door veel te reizen. Mijn eigen stijl is het beste te omschrijven als hip, hedendaags, natuurlijk en stijlvol met veel oog voor de kleine details. ‘The details make the design’ tenslotte. Daarnaast staat het ‘persoonlijk interieur’ en het ‘beleving’ aspect tijdens mijn interieuradviezen en interieur projecten altijd centraal. Ik verdiep mij graag en wie mijn klanten zijn en hou graag rekening met zaken als iemands dagelijkse leven in relatie tot de invulling van een interieur. Iets wat tevens typerend is voor mijn stijl, is mijn liefde voor mooie bloemen en planten in interieurs.”
– aldus Susanne, binnenhuisontwerpster en styliste SBZ Interieur Design 

Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project door Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl )

Susanne Bolkestein - Zum Vörde

Creatief ondernemer SBZ Interieur Design & Stijlvol Styling

Even voorstellen…

Mijn naam is Susanne Bolkestein – Zum Vörde (’85). Ik ben de drijvende kracht achter SBZ Interieur Design, mijn bedrijf bestaat sinds januari 2014. Naast creatief ondernemer ben ik binnenhuisontwerper en styliste. Als professionele blogger deel ik tevens mijn grote passie voor wonen met ruim 70.000 lezers per maand op mijn online lifestyle- en wooninspiratie website StijlvolStyling.com. In het dagelijks leven ben ik naast fulltime ondernemer ook moeder van een lieve dochter en vrouw van Bert Zum Vörde. Bert is technisch adviseur en ondersteunt mij incidenteel binnen mijn bedrijf op o.a. technisch vlak, bij (ver)bouwbegeleiding, project realisatie en in de backoffice.

Architectuur, interieur, wonen en mensen is iets waar ik altijd al oprecht in geïnteresseerd was. Als jong meisje genoot ik van een dagje woon-winkelen met mijn ouders. Het liefst wou ik ieder jaar wel een nieuwe kinderkamer en was altijd al creatief bezig met veranderen, stylen en in het bijzonder; plant- en bloem styling. Dit laatste is ontstaan uit mijn voorliefde voor de natuur en de 4 seizoenen. Het ‘groen aspect’ zie je altijd terug in mijn ontwerpen en styling projecten, het is mijn herkenbare ‘signature’ geworden. Een minstens zo belangrijke factor; Van jongs af aan verdiepte ik mij al graag in mensen, en hun manier van leven, gevoel en beleven. Want zoveel mensen, zoveel karakters, zoveel wensen. Zo ook op woongebied en in beleving van ruimtes. Ik maak niet alleen voor mensen van een huis een warm thuis dat bij ze past, maar net zo goed van een saaie werkruimte een inspirerende beleving. Mijn mensenkennis helpt mij om sneller door te krijgen wat bij iemand past en hoe ik die wensen het beste vorm kan geven in een interieur.

Ik ben gek op de natuur en Europesche reizen en dit vormt voor mij een grote inspiratiebron. Van origine heb ik daarom een toeristisch management achtergrond in opleiding en werkervaring. Na 8 jaar gewerkt te hebben als front office en reisbureau manager, bleek dit werk tijdens de economische crisis niet meer mijn roeping. In 2012 besloot ik daarom dat het tijd was voor een compleet nieuwe carrière waarbij mijn creativiteit, mensenkennis en servicegerichtheid samenkomen. Dit was een spannende overstap in een roerige tijd. Maar het was ook beoogde carrière die naadloos aansloot op mijn toenmalige hobby’s.

Drie maanden na de geboorte van onze dochter in 2013, besloot ik naast het dynamische moederschap de uitdaging met mijzelf aan te gaan. Mijn doel: van mijn passie voor wonen en mensen mijn fulltime baan maken. Destijds ben ik hiervoor binnenhuisarchitectuur gaan studeren en deed aanvullende cursussen in o.a. kleurenkennis, digitaal interieurontwerp en visualisatie, fotografie en plant/ bloem styling. Om mijn kennis verder te verdiepen, starte ik in oktober 2013 op een druilerige donderdagmiddag met mijn woonblog genaamd ‘Stijlvol Styling’. Mijn ultieme droom was destijds om een succesvol eigen bedrijf in interieuradvies, ontwerp en styling op te bouwen. Om meer kennis over de branche op te doen heb ik Stijlvol Styling hiervoor als opstap gebruikt. Met succes want enkele maanden later door het overweldigend populariteit van mijn blogs op Stijlvol Styling kreeg ik al snel de eerste aanvragen voor interieuradviezen. Zo ontstond begin 2014 mijn eigen bedrijf SBZ Interieur Design. De rest is geschiedenis! SBZ Interieur Design was binnen no-time succesvol op haar eigen manier als mijn blog. Inmiddels heb ik de afgelopen jaren een breed portfolio opgebouwd met opdrachten als complete interieur projecten, interieurontwerpen en talrijke uiteenlopende interieuradviezen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Stijlvol Styling vormt nog steeds een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf SBZ Interieur Design, inmiddels heeft mijn blog zich ontpopt tot een online platform vol lifestyle-  en wooninspiratie. Ik begeef mij door mijn twee bedrijfstakken dagelijks zowel online als offline in de dynamische wereld van binnen- en buitenleven.

Ik geniet van iedere dag dat ik de kans krijg op wat voor manier dan ook ervoor te zorgen dat mensen geïnspireerd raken en weer blij worden van wonen & werken in ruimtes. Dat zij zich thuis voelen in hun eigen huis en/of op het werk.

Met elkaar leven en werken is emotie, belevenissen en indrukken zijn emotie. Dit komt allemaal bij elkaar in mijn werk. Het is dankbaar en creatief werk, waar ik met volle teugen van geniet en waarvan ik hoop dit nog lang dag in dag uit te mogen doen. Kan ik jou ook helpen jouw interieur droom te realiseren?

SBZ Interieur Design | Interieuradvies - Interieurontwerp - project inrichting - interieurstyling -15 (1)
Interieurontwerp & inrichting/ styling Loft Kinkerstraat Amsterdam - SBZ Interieur Design | Interieuradvies & styling
Woonblog StijlvolStyling.com & SBZ Interieur Design
Binnenhuisontwerp, interieuradvies en interieur styling // SBZ Interieur Design

Team

Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project © Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl ) Photo credits: sbzinterieurdesign.nl & StijlvolStyling.com

Susanne Bolkestein - Zum Vörde

CEO // Binnenhuisontwerper & interieur stylist

Creatief ondernemer achter SBZ Interieur Design. Susanne heeft een studie binnenhuisarchitectuur gevolgd + aanvullende workshops in o.a. interieurontwerpen, 3d visualisaties, styling, kleuradvies, fotografie en plant- & bloemsierkunst. Tevens is zij oprichtster van en professioneel blogger op haar woonblog StijlvolStyling.com.

Bert - SBZ Interieur Design

Bert Zum Vörde Sive Vörding

Technisch advies & project ondersteuning

Partner van Susanne en tevens op zakelijk vlak een belangrijke partner in het meedenken bij ontwerp, op technisch vlak en projectrealisatie. Bert heeft veel ervaring in de utiliteitsbouw en hoogstaande technische interieur projecten. Zijn specialisatie ligt vooral op het moderniseren van woon- en werkruimtes, verbouw begeleiding, elektrotechnisch en licht technisch vlak.

Creative designer

Freelance creative designer, concept en zakelijke projecten

Assistent styling

Freelance assistent bij interieur projecten
Samenwerken? Neem contact met ons op...

Wat onze klanten over ons zeggen...

Neem contact met ons op en vraag vandaag nog een offerte aan

#interieurproject #verbouwbegeleiding #interieurconsultant #interieurconsult #interieuradviseur #woonspecialist #binnenhuisontwerper #architect #binnenhuisontwerp #interieurstyling #interieurstylist #stylist #woonstylist #woonadviseur #aankoopadvies #interieuradvies #wonen #interieur #woonblog #natuurlijkwonen #groenwonen #sbzinterieurdesign #stijlvolstyling #interiorproject #creatiefbedrijf #stijlvolwonen #interieurblog #ondernemen #portfolio #interieurfotografie #stoerwonen #interiordesign #wooninspiratie #vtwonen #vtwonenstylist #vtwoneninterieur #kantooradvies #kantoorproject #woonconsultant #conceptontwikkeling #interieurconcept #horeca #kantoor #hotel #airbnb #kleuradvies #verlichtingadvies #verlichting #industrieelwonen #industrieelinterieur #besteinterieurstylist #noordholland #utrecht #zuidholland #randstad #amsterdam #amstelhoek #gooi #hilversum #vechtstreek #amstelveen #uithoorn #aalsmeer #mijdrecht #haarlem #interieurplan #woonplan #indelingsplan #zakelijk #particulier #consument #binnenhuisarchitect #styliste #susanne #ensuus #interieurontwerp #conceptstyling #brandstyling #kantoorstyling #hotelstyling #woonstyling #interieurontwerper #sbz #interieurdesign #designer #nieuwbouwwoning #nieuwbouw #verbouwen #verhuizen #fotografie #project #vastgoed #advies #ontwerp #styling #realisatie #woninginrichtingaanhuis  #woninginnrichten #woninginrichting #huisinrichten #hulp #personalshopper #personalstylist #woonkamer #keuken #slaapkamer #badkamer #kinderkamer #kinderkamerstylist #babykamer #keuken #thuiskantoor #zolder #tuin #terras #balkon #stadswoning #villa #eengezinswonin #boerderij #woonboot #huis #werkplek     

SBZ Interieur Design | Interieuradvies - Interieurontwerp - project inrichting - interieurstyling

Stijlvol

Een fijn thuis hebben betekend voor SBZ Interieur Design een thuis dat warmte, sfeer en een stijlvolle uitstraling heeft. Wonen, werken en leven is emotie, en dit persoonlijke belevingsaspect van emotie zie en voel in onze interieurs. De eigen stijl van SBZ Interieur Design komt samengevat neer op hedendaagse en natuurlijke woonstijlen. Met extra veel oog voor details waar je naar wilt blijven kijken en ‘groen styling’ met planten en/of bloemen, omdat wij geloven dat deze echt iets extra’s toevoegen aan een interieur en bijdragen aan een prettige leefomgeving.

Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project Amsterdam Vondelpark door © Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl ) Photo credits: sbzinterieurdesign.nl & StijlvolStyling.com

Persoonlijk

Een eigen plek om trots op te zijn. Of dit nu jouw bedrijf of woning is. Wij houden graag rekening met wie jij bent, wat jij met jouw interieur wil uitstralen en wat jij (en jouw gezin) of bedrijf belangrijk vind op interieurgebied. Thuis is voor ons een fijne plek om tot rust te komen, te genieten en om lief te hebben. De plek waar je werkt moet vooral stijlvol, motiverend en inspirerend zin. Iedereen moet zich tenslotte thuis kunnen voelen in een interieur. Of dit nu privé of zakelijk is. Al onze projecten zijn maatwerk en wij werken in overzichtelijke fases afgestemd op jouw wensen en situatie.

kaboompics_Equipment and material samples

Creatief

Een interieuradvies, ontwerp en inrichting/ styling vol creativiteit! Niet alleen door onze kennis en ervaring weten wij welke woonstijl en woonmerken passen bij iemands wensen. Wij weten ook als geen ander wat een materiaalkeuze, vorm en kleur met een ruimte doet. Zo kom je niet alleen goed beslagen ten ijs als je zelf op zoek gaat naar een nieuw interieur. Je kunt er ook zeker van op aan dat wij voor jou de juiste keuzes maken tijdens het woon-winkelen, de interieurstyling en bij complete interieur projecten.

Ons process

Onze werkwijze in stappen

1

Intake

2

Kleur- & interieuradvies

3

Interieurontwerp & interieurplan

4

Project begeleiding & woon-winkelen

5

Inrichting & Styling

Recente interieur & styling projecten

Een kleine greep uit onze recent gerealiseerde interieur projecten

#interieurproject #verbouwbegeleiding #interieurconsultant #interieurconsult #interieuradviseur #woonspecialist #binnenhuisontwerper #architect #binnenhuisontwerp #interieurstyling #interieurstylist #stylist #woonstylist #woonadviseur #aankoopadvies #interieuradvies #wonen #interieur #woonblog #natuurlijkwonen #groenwonen #sbzinterieurdesign #stijlvolstyling #interiorproject #creatiefbedrijf #stijlvolwonen #interieurblog #ondernemen #portfolio #interieurfotografie #stoerwonen #interiordesign #wooninspiratie #vtwonen #vtwonenstylist #vtwoneninterieur #kantooradvies #kantoorproject #woonconsultant #conceptontwikkeling #interieurconcept #horeca #kantoor #hotel #airbnb #kleuradvies #verlichtingadvies #verlichting #industrieelwonen #industrieelinterieur #besteinterieurstylist #noordholland #utrecht #zuidholland #randstad #amsterdam #amstelhoek #gooi #hilversum #vechtstreek #amstelveen #uithoorn #aalsmeer #mijdrecht #haarlem #interieurplan #woonplan #indelingsplan #zakelijk #particulier #consument #binnenhuisarchitect #styliste #susanne #ensuus #interieurontwerp #conceptstyling #brandstyling #kantoorstyling #hotelstyling #woonstyling #interieurontwerper #sbz #interieurdesign #designer #nieuwbouwwoning #nieuwbouw #verbouwen #verhuizen #fotografie #project #vastgoed #advies #ontwerp #styling #realisatie #woninginrichtingaanhuis  #woninginnrichten #woninginrichting #huisinrichten #hulp #personalshopper #personalstylist #woonkamer #keuken #slaapkamer #badkamer #kinderkamer #kinderkamerstylist #babykamer #keuken #thuiskantoor #zolder #tuin #terras #balkon #stadswoning #villa #eengezinswonin #boerderij #woonboot #huis #werkplek