Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2022. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

About SBZ Interieur Design

  /  About SBZ Interieur Design
Susanne Bolkestein - Zum Vorde Sive Vording - interieurontwerper sbz interieur design
Susanne Bolkestein - Ondernemer & interieurontwerper SBZ Interieur Design

Welkom

Studio SBZ Interieur Design adviseert, ontwerpt, realiseert stijlvolle interieurs en buitenruimtes met karakter. Ons ervaren team bundelt vakkennis en jarenlange ervaring op gebied van interieur- en technische aspecten tot één sterk totaalconcept. Adviseren, meedenken en ontzorgen staan hoog in het vaandel.

Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid interieuradvies aan huis, indelingsontwerp en lichtplan. Maar ook voor de realisatie van ons compleet interieur-plan middels een totaal project inclusief project begeleiding, interieurinrichting en interieur styling van zowel werkruimtes, verblijfsruimtes als woonruimtes. Elke dienst kent een eigen fase in het totale project. Iedere opdracht invulling is uniek, want ieder persoon of bedrijf is uniek. Samen met jou creëren wij een interieur dat past bij wie jij bent of jouw concept, jouw wensen en stijl voorkeuren. Dit kan zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw. Voor nieuwbouwwoningen bieden wij daarnaast een uniek en onafhankelijk technisch- & meerwerk advies. Wij zijn er om je te begeleiden en mee te denken om ruimtes al voor de eerste steen is gelegd. Zo uitgedacht dat er een high-end en toekomst bestendig interieur kan worden gecreëerd zoals deze bij jou past.

Naast ons specialisme om interieurs te ontwerpen en realiseren hebben wij als aanvullend specialisme lichtadvies, verbouw- en electro technisch advies en groen styling (interieurs vergroenen met planten en/of bloemen). Dit maak ons bijzonder veelzijdig en breed inzetbaar voor technisch- en interieur gerelateerde adviesvragen.

Ontzorgen, meedenken en begeleiden zijn onze toverwoorden. Voor- en samen jou creëren we een stijlvol, persoonlijk en creatief interieur welke uitblinkt in een eigen stijl, contrast, eenheid en ook nog eens praktisch is in gebruik.

Heb je vragen of ben je opzoek naar een specifieke opdracht invulling, laat het ons weten via de contact pagina. Wij helpen je graag verder!

SBZ Interieur Design

``Cosmopolitan living with a touch of nature mixed with luxery and affordable designs``

SBZ Interieur Design

Team

Een unieke team combinatie; Susanne en Bert bundelen de kracht van technische kennis en interieur kennis tot in de kleinste details.
Van advies tot totaal project.
Kunnen wij jou helpen?

Susanne Bolkestein - Zum Vorde - SBZ Interieur Design - Stijlvol Styling

Susanne Bolkestein - Zum Vörde

Directeur // Interieurontwerper

Creatief ondernemer met een jarenlange ervaring als interieurontwerper, binnenhuisadviseur, stylist en project begeleider. Daarnaast is haar specialisme groen styling (plant- & bloemsierkunst) en heeft zij bijzonder veel ervaring in coaching en begeleiding. Naast ondernemer van SBZ Interieur Design is zij tevens oprichtster van en professioneel blogger op haar woonblog StijlvolStyling.com waarmee ze meer dan 100.000 mensen per maand inspireert op interieur, groen en tuin gebied.

Bert Zum Vorde - SBZ Interieur Design - Stijlvol Styling

Bert Zum Vörde Sive Vörding

Technisch adviseur & project begeleiding

Technisch & licht adviseur, licht ontwerper en project begeleider. Bert heeft een jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw en hoogstaande technische interieur projecten. Zijn specialisatie ligt vooral op het moderniseren van woon- en werkruimtes, meerwerk advies, verbouw begeleiding, domotica (smart home), elektrotechnisch en licht technisch vlak.

SBZ Interieur Design werkt geregeld samen met haar breed georiënteerde en ervaren netwerk op gebied van interieur realisatie. Liever zelf partijen aandragen? Dat mag natuurlijk ook!

Werkwijze

Onze interieur beleving

Waar mogen wij jou mee helpen?

About me

SBZ Interieur Design - Susanne

``Ik geniet van iedere dag dat ik de kans krijg op wat voor manier dan ook ervoor te zorgen dat mensen geïnspireerd raken en blij worden van wonen, overnachten of werken in warme en stijlvolle interieurs. Het is dankbaar en creatief werk, waar ik met volle teugen van geniet en waarvan ik hoop dit nog lang dag in dag uit te mogen doen`` - Susanne

S B Z I n t e r i e u r D e s i g n

Interieurontwerpster Susanne Bolkestein – Zum Vörde

Studio SBZ Interieur Design is in 2013 opgericht en wordt met passie en visie geleid door de Amstelveense ondernemer en interieurontwerper Susanne Bolkestein – Zum Vörde. Zij ontwerpt vanuit een sterke totaalvisie. Met veel oog voor sfeerbeleving, ambacht, natuurlijke kleurbalans en met voorliefde voor subtiele en persoonlijke details. Dit al met de wensen van u als cliënt als uitgangspunt. Zij weet hiermee een warm uitnodigend interieur te creëren evenals in uitlopende ruimtes balans en eenheid te brengen. 

Als ervaren groen stylist met kennis op gebied van duurzaamheid en bloem- plantkunde past zij daarnaast desgewenst een stijlvol en bijpassend beplantingsplan toe. Zo staat naast het creëren van een luxe interieur of buitenruimte ook een gezonde leefomgeving centraal.

 

Susanne over het ontstaan van SBZ Interieur Design:

“Interieur is iets waar ik altijd al oprecht in geïnteresseerd was. Als jong meisje genoot ik van een dagje woon-winkelen met mijn ouders. Het liefst wou ik ieder jaar wel een nieuwe inrichting voor mijn slaapkamer en was altijd al creatief bezig met veranderen, stylen en in het bijzonder; plant- en bloem styling. Dit laatste is ontstaan uit mijn liefde voor de natuur. Naast interieur hielt ik mij al vroeg bezig met tuinieren en de natuur ingaan op zoek naar natuurschatten. Het ‘groen aspect’ zie je nu veel terug in mijn ontwerpen en styling projecten, het is mijn voor vele zeer herkenbare signature geworden. Naast natuur raak ik veelal geïnspireerd door architectuur, reizen en muziek.

Ik verdiep mij graag in mensen en de manier van leven en beleven. Want zoveel mensen, zoveel karakters, zoveel wensen. Mijn mensenkennis en oog voor detail helpt mij om sneller door te krijgen wat bij iemand of een organisatie past en hoe ik die wensen het beste vorm kan geven in een interieur. Zo ook op gebied van de beleving van ruimtes, particulier en zakelijk.

Teamwork

“Inmiddels onderneem ik samen met mijn partner Bert Zum Vörde, welke technisch adviseur en licht adviseur is. Daarnaast ligt zijn kennis bij project begeleiding en meerwerk-advies voor nieuwbouwwoningen. Samen hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Als duo zijn wij daarnaast door deze unieke kennis combinatie ijzersterk in adviseren en uitvoeren van interieur gerelateerde opdrachten. Aanvullend op onze eigen kennis en ervaring hebben wij een breed netwerk aan specialisten welke ons assisteren in de uitvoering van projecten en welke net zo gedreven zijn als wij om een prachtig eindplaatje af te leveren.

De afgelopen jaren hebben wij een breed portfolio opgebouwd met opdrachten als complete interieur projecten, interieurontwerpen en talrijke uiteenlopende interieuradviezen. Dit al voor zowel particuliere als zakelijke cliënten, wat ons werk extra afwisselend en dynamisch maakt.

Naast SBZ Interieur Design ben ik ook online als ondernemer actief met mijn lifestyle- en woonblog Stijlvol Styling, welke mede de bakermat vormt van mijn bedrijf en waardoor ik ook continue nieuwe kennis vergaar. Ik bereik online maandelijks inmiddels meer dan honderdduizenden interieur en buitenleven liefhebbers met tips en inspiratie.

Mogen wij jou ook helpen jouw interieur droom te realiseren?”

State of mind

Meraki

``Meraki - When you love doing something so much that you put something of yourself into it. With passion, devotion, with attention.``
Welcome to SBZ Interieur Design, how can we help you?

Publicaties

Publicaties in de media SBZ Interieur Design - Stijlvol Styling 2

#exclusiefwonen#interieurproject #interieurstyling #interieurontwerper #interieurontwerp #interieurstylist #stylist #interieuradvies #interieurrenovatie #renovatie #lichtplan #interieur #woonblog #groenwonen #groenstylist #sbzinterieurdesign #stijlvolstyling #interiorproject #interiordesign #interieurdesign #interieurdesigner #stijlvolwonen #nieuwbouwhuis #nieuwbouwwoning #meerwerkadvies #verbouwen #verhuizen #villa #droomhuis #verhuizen #verbouwen #verbouwcoach #technischadvies #lichtadvies #woonadvies #projectbegeleiding #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper #hemelswonen

#particulier #zakelijk #bedrijf #horeca #hotel #woonhuis #stijlvolwonen #valkdesign #hoogdesign #meerwerkadvies #interieurplan #amsterdam #uithoorn #amstelveen #gooi #tgooi #vechtstreek #haarlem #weespersluis #muiden #weesp #baarn #soest #diemen #hilversum #laren #breukelen #noordholland #utrecht #zuidholland #denhaag #leiden #loosdrecht #vinkeveen #projectinrichting #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper #binnenhuisontwerp #tuinontwerp – SBZ Interieur Design is een interieurontwerper en stylist welke interieuradvies verzorgt t/m de complete realisatie en styling van een interieurproject.