Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2022. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

About SBZ Interieur Design

  /  About SBZ Interieur Design
Susanne Bolkestein - Zum Vorde Sive Vording - interieurontwerper sbz interieur design
Susanne Bolkestein - Ondernemer & interieurontwerper SBZ Interieur Design

Welkom

Studio SBZ Interieur Design adviseert, ontwerpt, realiseert stijlvolle interieurs en buitenruimtes met karakter. Ons ervaren team bundelt vakkennis en jarenlange ervaring op gebied van interieur- en technische aspecten tot één sterk totaalconcept. Adviseren, meedenken en ontzorgen staan hoog in het vaandel.

Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid interieuradvies aan huis, indelingsontwerp en lichtplan. Maar ook voor de realisatie van ons compleet interieur-plan middels een totaal project inclusief project begeleiding, interieurinrichting en interieur styling van zowel werkruimtes, verblijfsruimtes als woonruimtes. Elke dienst kent een eigen fase in het totale project. Iedere opdracht invulling is uniek, want ieder persoon of bedrijf is uniek. Samen met jou creëren wij een interieur dat past bij wie jij bent of jouw concept, jouw wensen en stijl voorkeuren. Dit kan zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw. Voor nieuwbouwwoningen bieden wij daarnaast een uniek en onafhankelijk technisch- & meerwerk advies. Wij zijn er om je te begeleiden en mee te denken om ruimtes al voor de eerste steen is gelegd. Zo uitgedacht dat er een high-end en toekomst bestendig interieur kan worden gecreëerd zoals deze bij jou past.

Naast ons specialisme om interieurs te ontwerpen en realiseren hebben wij als aanvullend specialisme lichtadvies, verbouw- en electro technisch advies en groen styling (interieurs vergroenen met planten en/of bloemen). Dit maak ons bijzonder veelzijdig en breed inzetbaar voor technisch- en interieur gerelateerde adviesvragen.

Ontzorgen, meedenken en begeleiden zijn onze toverwoorden. Voor- en samen jou creëren we een stijlvol, persoonlijk en creatief interieur welke uitblinkt in een eigen stijl, contrast, eenheid en ook nog eens praktisch is in gebruik.

Heb je vragen of ben je opzoek naar een specifieke opdracht invulling, laat het ons weten via de contact pagina. Wij helpen je graag verder!

SBZ Interieur Design

Voel je thuis in een interieur dat écht bij je past. Waar de flair van de stad of het platteland samenkomt met de sereniteit van de natuur en jouw verhaal de inspiratie vormt voor onze creativiteit. Laat ons samen werken aan een uniek en persoonlijk thuis. Start aan jouw een nieuwe begin samen met Studio SBZ Interieur Design.

Werkwijze

Onze interieur beleving

Waar mogen wij jou mee helpen?

About me

SBZ Interieur Design

``Ik geniet van iedere dag dat ik de kans krijg op wat voor manier dan ook ervoor te zorgen dat mensen geïnspireerd raken en blij worden van wonen, overnachten of werken in warme en stijlvolle interieurs. Het is dankbaar en creatief werk, waar ik met volle teugen van geniet en waarvan ik hoop dit nog lang dag in dag uit te mogen doen`` - Susanne

S B Z I n t e r i e u r D e s i g n

Over interieurontwerper Susanne Bolkestein

Studio SBZ Interieur Design is in 2013 opgericht en wordt met passie en visie geleid door de Amstelveense ondernemer en interieurontwerper Susanne Bolkestein – Zum Vörde Sive Vörding. Zij ontwerpt vanuit een sterke totaalvisie met veel oog voor sfeerbeleving, ambacht, natuurlijke kleurbalans en met voorliefde voor subtiele en persoonlijke details. Dit al met de wensen van haar cliënt(en) als uitgangspunt. Zij weet hiermee een warm uitnodigend interieur te creëren evenals in uitlopende ruimtes balans en eenheid te brengen. 

Als ervaren groen stylist met kennis op gebied van duurzaamheid en bloem- plantkunde past zij daarnaast desgewenst een stijlvol en bijpassend beplantingsplan toe. Zo staat naast het creëren van een luxe interieur of buitenruimte ook een gezonde leefomgeving centraal.

 

Susanne over het ontstaan van SBZ Interieur Design:

“Interieur is iets waar ik altijd al oprecht in geïnteresseerd was. Als jong meisje genoot ik van een dagje woon-winkelen met mijn ouders. Het liefst wou ik ieder jaar wel een nieuwe inrichting voor mijn slaapkamer en was altijd al creatief bezig met veranderen, stylen en in het bijzonder; plant- en bloem styling. Dit laatste is ontstaan uit mijn liefde voor de natuur. Naast interieur hielt ik mij al vroeg bezig met tuinieren en de natuur ingaan op zoek naar natuurschatten. Het ‘groen aspect’ zie je nu veel terug in mijn ontwerpen en styling projecten, het is mijn voor vele zeer herkenbare signature geworden. Naast natuur raak ik veelal geïnspireerd door architectuur, reizen en muziek. Moeiteloos lukt het mij om mijn onderbuikgevoel in te zetten en mijn fantasie tot leven te brengen bij het creëren van het ideale interieur voor mijn opdrachtgever. Toewijding en een persoonlijke manier van (samen) werken met mijn cliënt is daarom erg belangrijk. In mijn werk heb ik meer dan eens mensen niet alleen op creatieve wijze mogen helpen maar ook coaching en begeleiding speelt een belangrijk rol.

Ik verdiep mij graag in mensen en de manier van leven en beleven. Want zoveel mensen, zoveel karakters, zoveel wensen. Mijn mensenkennis en oog voor detail helpt mij om sneller door te krijgen wat bij iemand of een organisatie past en hoe ik die wensen het beste vorm kan geven in een interieur. Zo ook op gebied van de beleving van ruimtes, particulier en zakelijk.

Teamwork

Aanvullend op de kennis en ervaring binnen SBZ Interieur Design hebben wij een breed netwerk aan specialisten welke assisteren in de uitvoering van projecten en welke net zo gedreven zijn om een prachtig eindplaatje af te leveren zoals een professioneel lichtadviseur, aannemer(s) en meubelmakers.

Inmiddels heb ik een breed portfolio opgebouwd met opdrachten als complete interieur projecten, interieurontwerpen en talrijke uiteenlopende interieuradviezen. Dit al voor zowel particuliere als zakelijke cliënten, wat ons werk extra afwisselend en dynamisch maakt.

Naast SBZ Interieur Design ben ik ook online als ondernemer actief met mijn lifestyle- en woonblog Stijlvol Styling, welke mede de bakermat vormt van mijn bedrijf en waardoor ik ook continue nieuwe kennis vergaar. Ik bereik online maandelijks inmiddels meer dan honderdduizenden interieur en buitenleven liefhebbers met tips en inspiratie.

Mogen wij jou ook helpen jouw interieur droom te realiseren?”

State of mind

Meraki

``Meraki - When you love doing something so much that you put something of yourself into it. With passion, devotion, with attention.``
Welcome to SBZ Interieur Design, how can we help you?

Publicaties

Publicaties in de media SBZ Interieur Design - Stijlvol Styling 2

#exclusiefwonen#interieurproject #interieurstyling #interieurontwerper #interieurontwerp #interieurstylist #stylist #interieuradvies #interieurrenovatie #renovatie #lichtplan #interieur #woonblog #groenwonen #groenstylist #sbzinterieurdesign #stijlvolstyling #interiorproject #interiordesign #interieurdesign #interieurdesigner #stijlvolwonen #nieuwbouwhuis #nieuwbouwwoning #meerwerkadvies #verbouwen #verhuizen #villa #droomhuis #verhuizen #verbouwen #verbouwcoach #technischadvies #lichtadvies #woonadvies #projectbegeleiding #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper #hemelswonen

#particulier #zakelijk #bedrijf #horeca #hotel #woonhuis #stijlvolwonen #valkdesign #hoogdesign #meerwerkadvies #interieurplan #amsterdam #uithoorn #amstelveen #gooi #tgooi #vechtstreek #haarlem #weespersluis #muiden #weesp #baarn #soest #diemen #hilversum #laren #breukelen #noordholland #utrecht #zuidholland #denhaag #leiden #loosdrecht #vinkeveen #projectinrichting #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper #binnenhuisontwerp #tuinontwerp – SBZ Interieur Design is een interieurontwerper en stylist welke interieuradvies verzorgt t/m de complete realisatie en styling van een interieurproject.