logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.

info@sbzinterieurdesign.nl

Uithoorn

 

Over SBZ Interieur Design

Maak kennis met SBZ Interieur Design

Susanne Bolkestein – Zum Vörde

Creatief ondernemer SBZ Interieur Design & Stijlvol Styling. Persoonlijke, stijlvolle en creatieve duizendpoot met een grote passie voor interieur en tuin styling. Ondernemer, kleuradviseuse, binnenhuisontwerpster en styliste.

Interieuradvies, kleur- & styling advies

Planning & interieur project begeleiding

Binnenhuisontwerpster

Interieur stylist

Professioneel blogger & trendwatcher

Event & seizoensstyling

Fotograaf

Bron van inspiratie

“Als interieurontwerper en stylist raak ik vooral geïnspireerd door de natuur (materialen en natuurlijke kleuren), muziek (mensen en emotie) en door reizen (stijl en thema). Mijn eigen stijl is het beste te omschrijven als hip, hedendaags, natuurlijk en stijlvol met veel oog voor kleine details. Daarnaast staat het ‘persoonlijk interieur’ en ‘beleving’ aspect tijdens mijn interieuradviezen en interieur projecten altijd centraal. Ik verdiep mij graag en wie mijn klanten zijn, en hou graag rekening met zaken als iemands dagelijkse leven in relatie tot de invulling van een interieur. Iets wat tevens typerend is voor mijn stijl, is mijn liefde voor mooie bloemen en planten in interieurs.”
– aldus Susanne, binnenhuisontwerpster en styliste SBZ Interieur Design 

Maak kennis met SBZ Interieur Design & StijlvolStyling.com in onze bedrijfsvideo

Over Susanne

Mijn naam is Susanne Bolkestein – Zum Vörde (’85). Ik ben de drijvende kracht achter SBZ Interieur Design, mijn bedrijf bestaat sinds januari 2014 en is ook wel bekend onder de naam Stijlvol Styling. Naast creatief ondernemer ben ik binnenhuisontwerper en styliste. Als professionele blogger deel ik tevens mijn grote passie voor wonen met ruim 70.000 lezers per maand op mijn woonblog StijlvolStyling.com. In het dagelijks leven ben ik naast fulltime ondernemer ook moeder van een dochter en vrouw van technisch adviseur Bert Zum Vörde. Bert is eveneens incidenteel werkzaam binnen mijn bedrijf ter ondersteuning op o.a. technisch vlak, bij project inrichting en in de backoffice.

Architectuur, interieur, wonen en mensen is iets waar ik altijd al oprecht in geïnteresseerd was. Als jong meisje genoot ik van een dagje woon-winkelen met mijn ouders, experimenteerde ik graag met verfkleuren, het liefst wou ik ieder jaar wel een nieuwe kinderkamer en was altijd al creatief bezig met veranderen, stylen en in het bijzonder; plant- en bloem styling. Dit laatste is ontstaan uit mijn voorliefde voor de natuur en de 4 seizoenen. Het ‘groen aspect’ zie je altijd terug in mijn ontwerpen en styling projecten, het is mijn herkenbare ‘signature’ geworden. Van jongs af aan verdiepte ik mij al graag in mensen, en hun manier van leven en beleven. Want zoveel mensen, zoveel karakters, zoveel wensen. Zo ook op woongebied en in beleving van ruimtes. Mijn mensenkennis helpt mij om sneller door te krijgen wat bij iemand past en hoe ik die wensen het beste vorm kan geven in een interieur. Mijn gezinsleven zorgt er naast voor dat ik naast de vooral mooie ook de praktische kant nog beter kan begrijpen, dit helpt mij enorm bij het vormgeven van een interieur geschikt voor gezinnen.

Daarnaast ben ik altijd al gek op stedentrips en autoreizen binnen Europa geweest. Van origine heb ik daarom een toeristisch management achtergrond in opleiding en werkervaring. Na 7 jaar gewerkt te hebben als reisbureau manager, bleek dit werk tijdens de economische crisis niet meer mijn roeping. In 2012 besloot ik daarom dat het tijd was voor een compleet nieuwe carrière waarbij creativiteit, mensenkennis en service samen komen. Dit was een spannende overstap in een roerige tijd. Maar het was ook beoogde carrière die naadloos aansloot op mijn toenmalige hobby’s.

Drie maanden na de geboorte van onze dochter in 2013, besloot ik naast het dynamische moederschap de uitdaging met mijzelf aan te gaan. Mijn doel: van mijn passie voor wonen en mensen mijn fulltime baan maken. Destijds ben ik hiervoor binnenhuisarchitectuur gaan studeren en deed aanvullende cursussen in o.a. kleurenkennis, digitaal interieurontwerp en visualisatie, fotografie en plant/ bloem styling. Om mijn kennis verder te verdiepen, starte ik in oktober 2013 op een druilerige donderdagmiddag met mijn woonblog genaamd ‘Stijlvol Styling’. Mijn ultieme droom was destijds om een succesvol eigen bedrijf in interieuradvies, ontwerp en styling op te bouwen. Om meer kennis over de branche op te doen heb ik Stijlvol Styling hiervoor als opstap gebruikt. Eb met succes want enkele maanden later door het overweldigend populariteit van mijn blogs op Stijlvol Styling kreeg ik al snel de eerste aanvragen voor interieuradviezen. Zo ontstond begin 2014 mijn eigen bedrijf SBZ Interieur Design. De rest is geschiedenis! SBZ Interieur Design was binnen no-time succesvol op haar eigen manier als mijn blog. Inmiddels heb ik de afgelopen jaren een breed portfolio opgebouwd met opdrachten als complete interieur projecten, interieurontwerpen en talrijke uiteenlopende interieuradviezen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Stijlvol Styling vormt nog steeds een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf SBZ Interieur Design, inmiddels heeft mijn blog zich ontpopt tot een online platform vol lifestyle-  en wooninspiratie. Ik begeef mij door mijn twee bedrijfstakken dagelijks zowel online als offline in de dynamische wereld van binnen- en buitenleven. Ik geniet van iedere dag dat ik de kans krijg op wat voor manier dan ook ervoor te zorgen dat mensen geïnspireerd raken en weer blij worden van wonen & werken in een ruimte. Dat zij zich thuis voelen in hun eigen huis en/of op het werk.

Samen leven is emotie, wonen is emotie, een ruimte is emotie, mensen zijn emotie, belevenissen en indrukken zijn emotie. Dit komt allemaal bij elkaar in mijn werk. Het is dankbaar en creatief werk, waar ik met volle teugen van geniet en waarvan ik hoop dit nog lang dag in dag uit te mogen doen.

SBZ Interieur Design | Interieuradvies - Interieurontwerp - project inrichting - interieurstyling -15 (1)
Interieurontwerp & inrichting/ styling Loft Kinkerstraat Amsterdam - SBZ Interieur Design | Interieuradvies & styling
Woonblog StijlvolStyling.com & SBZ Interieur Design

Bert Zum Vörde Sive Vörding

Technische zaken en project ondersteuning worden verzorgt door Bert Zum Vörde.
Hij is de echtgenoot van Susanne en tevens op zakelijk vlak een belangrijke partner in het meedenken bij interieurontwerpen, op technisch vlak en projectrealisatie. Bert heeft veel ervaring in de utiliteitsbouw en hoogstaande technische interieur projecten. Zijn specialisatie ligt vooral op het moderniseren van woon- en werkruimtes, verbouw begeleiding, elektrotechnisch en licht technisch vlak.

Technisch advies & lichtadvies

Algemene interieur project ondersteuning

Ondersteuning bij interieurontwerp (technische zaken)

Interieur project - woning inrichting (technische zaken)

Bert - SBZ Interieur Design

SBZ Interieur Design | The details make the design