logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.

info@sbzinterieurdesign.nl

Uithoorn

 

Over SBZ Interieur Design

Maak kennis met SBZ Interieur Design

Welkom bij SBZ Interieur Design! Zullen wij samenwerken? Mogen wij jou inspireren en jouw droom interieur creëren?

Onze unieke eigen stijl

Typerend voor onze eigen stijl is eenheid en warmte brengen in interieurs, een ‘huiselijk’ maar toch stijlvol geheel. Goed ingedeelde interieurs die vaak bestaan uit een mix van hedendaagse woonstijlen. Kenmerkend hierbij is ook het gebruik van natuurlijke kleurtinten en materialen. Niemand is hetzelfde, iedereen heeft andere wensen en verwachtingen, dus ook ieder interieur is weer uniek. In ons portfolio kun je modern Scandinavisch tot juist industriële interieurs vinden, urban chique en stoere interieurs en soms zelfs tikje landelijke interieur accenten.
Susanne is gediplomeerd groen- en bloem stylist. Het toepassen van groen styling middels planten en bloemen is daarom iets wat je vrijwel altijd terug ziet in onze adviezen, ontwerpen en interieur projecten.

Van interieuradvies & ontwerp t/m de complete interieur styling

Elke dienst kent een eigen fase in het totale project, per fase bepalen wij samen met jou of je meer hulp wilt of zelf er verder mee aan de slag gaat. Iedere opdracht invulling is uniek, want ieder persoon is uniek. Samen met jou creëren wij een interieur dat past bij wie jij bent of jouw concept, jouw wensen en stijl voorkeuren.

Service staat bij ons hoog in het vaandel – Vanaf het moment van eerste advies tot en met de complete realisatie en interieur styling – persoonlijk, stijlvol en creatief.

Of je nu alleen een deskundig interieuradvies nodig hebt desgewenst met een een creatief en goed indelingsontwerp. Of je wilt juist onze hulp wilt van advies t/m de complete inrichting en interieur styling. Je kunt onze hulp van A tot Z inschakelen, wij ontzorgen jou graag! Zelfs verbouw begeleiding behoort daarom tot de mogelijkheden. Dit valt overigens erg in de smaak bij onze cliënten want tenminste 75% van onze cliënten kiest er vanaf het begin of uiteindelijk voor om door ons te uitvoering en styling te laten verzorgen.

Wil je weten welke projecten en stijlen wij tot nu toe hebben gerealiseerd? Bekijk dan ons uitgebreid portfolio voor een greep uit onze mooiste opdrachten. Heb je vragen of ben je opzoek naar een specifieke opdracht invulling, laat het ons weten via de contact pagina. Ik help je graag verder!

Samenwerking met vakmensen en inkoopcentra

Veruit de meeste van onze nieuwe cliënten hebben ons aangeraden gekregen door bekende. Wij raden daarom op onze beurt graag ook professionals aan waar wij goede ervaringen mee hebben. Wij hebben een gespecialiseerd netwerk van ervaren vakmensen ons heen, van schilderwerken tot stoffering. Zo kunnen wij jou in samenwerking met diverse servicegerichte partijen uitstekend helpen met de complete realisatie van jouw project. Zowel particulier als zakelijk. Wij kennen onze partners goed wat de lijnen korter maakt en een project versnelt. Daarnaast kunnen inkopen via diverse inkoopcentra en bedrijven gericht op interieur specialisten, nationaal en internationaal. Iets wat niet alleen soms interessante prijsvoordelen oplevert voor jou als cliënt maar ook de tijdsduur van de uitvoering en styling verkort door vakkennis en andere inkoop wegen. Een veel gehoord compliment van onze cliënten is dan ook dat wij onszelf deels terug verdienen in tijd, kennis en voordelen.

make-over en video :: SBZ Interieur Design © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl 25

Susanne Bolkestein - Zum Vörde

Creatief ondernemer SBZ Interieur Design & Stijlvol Styling

Even voorstellen…

Allereerste welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Laat ik mijzelf aan je voorstellen, ik ben Susanne Bolkestein – Zum Vörde (’85), de drijvende kracht achter en oprichtster van achter SBZ Interieur Design. Mijn bedrijf bestaat sinds januari 2014. Naast creatief ondernemer ben ik binnenhuisontwerper en interieur stylist. Als professionele blogger deel ik tevens mijn grote passie voor wonen op mijn online lifestyle- en woonblog  StijlvolStyling.com. In het dagelijks leven ben ik naast fulltime ondernemer ook vrouw van Bert Zum Vörde en moeder van onze dochter. Bert is professioneel technisch adviseur en ondersteunt mij geregeld binnen mijn bedrijf op o.a. technisch vlak, bij verbouw begeleiding, project realisatie en in de backoffice.

Architectuur, interieur, wonen en mensen is iets waar ik altijd al oprecht in geïnteresseerd was. Als jong meisje genoot ik van een dagje woon-winkelen met mijn ouders. Het liefst wou ik ieder jaar wel een nieuwe inrichting voor mijn slaapkamer en was altijd al creatief bezig met veranderen, stylen en in het bijzonder; plant- en bloem styling. Dit laatste is ontstaan uit mijn voorliefde voor de natuur en de 4 seizoenen. Het ‘groen aspect’ zie je altijd terug in mijn ontwerpen en styling projecten, het is mijn herkenbare ‘signature’ geworden.
Een minstens zo belangrijke factor; Van jongs af aan verdiepte ik mij al graag in mensen, en hun manier van leven, gevoel en beleven. Want zoveel mensen, zoveel karakters, zoveel wensen. Zo ook op woongebied en in beleving van ruimtes. Ik maak niet alleen voor mensen van een huis een warm thuis dat bij ze past, maar net zo goed van een saaie werkruimte een inspirerende beleving. Mijn mensenkennis helpt mij om sneller door te krijgen wat bij iemand past en hoe ik die wensen het beste vorm kan geven in een interieur.

Ik ben gek op de natuur en Europesche reizen en dit vormt voor mij een grote inspiratiebron. Van origine heb ik daarom een toeristisch management achtergrond in opleiding en werkervaring. Na 8 jaar gewerkt te hebben als office- en reisbureau manager, bleek dit werk tijdens de economische crisis niet meer mijn roeping. In 2012 besloot ik daarom dat het tijd was voor een compleet nieuwe carrière waarbij mijn creativiteit, mensenkennis en servicegerichtheid samenkomen. Drie maanden na de geboorte van onze dochter in 2013, besloot ik naast het dynamische moederschap de volle uitdaging met mijzelf aan te gaan. Mijn doel: van mijn passie voor wonen en mensen mijn fulltime baan maken en mij te laten omscholen.
Om mijn kennis verder te verdiepen, starte ik in oktober 2013 met mijn woonblog genaamd ‘Stijlvol Styling’. Mijn ultieme droom was destijds om een succesvol eigen bedrijf in interieuradvies, ontwerp en styling op te bouwen. Om meer kennis over de branche op te doen heb ik Stijlvol Styling hiervoor als opstap gebruikt. Met succes want enkele maanden later door het overweldigend populariteit van mijn blogs kreeg ik al snel de eerste aanvragen voor interieuradviezen. Zo ontstond begin 2014 mijn eigen bedrijf SBZ Interieur Design. De rest is geschiedenis! Inmiddels heb ik de afgelopen jaren een breed portfolio opgebouwd met opdrachten als complete interieur projecten, interieurontwerpen en talrijke uiteenlopende interieuradviezen. Dit al voor zowel particuliere als zakelijke cliënten, wat mijn werk extra afwisselend en dynamisch maakt.

Stijlvol Styling vormt nog steeds een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf SBZ Interieur Design, inmiddels heeft mijn blog zich ontpopt tot een online platform vol lifestyle-  en wooninspiratie. Ik begeef mij door mijn twee bedrijfstakken dagelijks zowel online als offline in de dynamische wereld van binnen- en buitenleven.

Ik geniet van iedere dag dat ik de kans krijg op wat voor manier dan ook ervoor te zorgen dat mensen geïnspireerd raken en blij worden van wonen of werken in interieurs. Dat zij zich thuis voelen in hun eigen huis, tijdens het logeren in bijvoorbeeld een AirBNB en/of op het werk. Het is dankbaar en creatief werk, waar ik met volle teugen van geniet en waarvan ik hoop dit nog lang dag in dag uit te mogen doen.

Kan en mag ik jou ook helpen jouw interieur droom te realiseren?

SBZ Interieur Design | Interieuradvies - Interieurontwerp - project inrichting - interieurstyling -15 (1)
Interieurontwerp & inrichting/ styling Loft Kinkerstraat Amsterdam - SBZ Interieur Design | Interieuradvies & styling
Woonblog StijlvolStyling.com & SBZ Interieur Design
Binnenhuisontwerp, interieuradvies en interieur styling // SBZ Interieur Design

Susanne’s inspiratiebron

“Als binnenhuisontwerper en stylist raak ik vooral geïnspireerd door de natuur (in materialen en natuurlijke kleuren), muziek (mensen en emotie) en door veel te reizen. Mijn eigen stijl is het beste te omschrijven als hip, hedendaags, natuurlijk en stijlvol met veel oog voor de kleine details. ‘The details make the design’ tenslotte. Daarnaast staat het ‘persoonlijk interieur’ en het ‘beleving’ aspect tijdens mijn interieuradviezen en interieur projecten altijd centraal. Ik verdiep mij graag en wie mijn klanten zijn en hou graag rekening met zaken als iemands dagelijkse leven in relatie tot de invulling van een interieur. Iets wat tevens typerend is voor mijn stijl, is mijn liefde voor mooie bloemen en planten in interieurs.”
– aldus Susanne, binnenhuisontwerpster en styliste SBZ Interieur Design 

Team

Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project © Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl ) Photo credits: sbzinterieurdesign.nl & StijlvolStyling.com

Susanne Bolkestein - Zum Vörde

Ondernemer // Binnenhuisontwerper & interieur stylist

Creatief ondernemer achter SBZ Interieur Design. Susanne heeft een studie binnenhuisarchitectuur gevolgd + aanvullende workshops in o.a. interieurontwerpen, 3d visualisaties, styling, kleuradvies, fotografie en plant- & bloemsierkunst. Tevens is zij oprichtster van en professioneel blogger op haar woonblog StijlvolStyling.com.

Bert - SBZ Interieur Design

Bert Zum Vörde Sive Vörding

Technisch advies & project ondersteuning

Partner van Susanne en tevens op zakelijk vlak een belangrijke partner in het meedenken bij ontwerp, op technisch vlak en projectrealisatie. Bert heeft veel ervaring in de utiliteitsbouw en hoogstaande technische interieur projecten. Zijn specialisatie ligt vooral op het moderniseren van woon- en werkruimtes, verbouw begeleiding, elektrotechnisch en licht technisch vlak.

Creative designer

Freelance creative designer, concept en zakelijke projecten

Assistent styling

Freelance assistent bij interieur projecten
Samenwerken? Neem contact met ons op...

Wat onze klanten over ons zeggen...

Neem contact met ons op en vraag vandaag nog een offerte aan

#interieurproject #verbouwbegeleiding #interieurconsultant #interieurconsult #interieuradviseur #woonspecialist #binnenhuisontwerper #architect #binnenhuisontwerp #interieurstyling #interieurstylist #stylist #woonstylist #woonadviseur #aankoopadvies #interieuradvies #wonen #interieur #woonblog #natuurlijkwonen #groenwonen #sbzinterieurdesign #stijlvolstyling #interiorproject #creatiefbedrijf #stijlvolwonen #interieurblog #ondernemen #portfolio #interieurfotografie #stoerwonen #interiordesign #wooninspiratie #vtwonen #vtwonenstylist #vtwoneninterieur #kantooradvies #kantoorproject #woonconsultant #conceptontwikkeling #interieurconcept #horeca #kantoor #hotel #airbnb #kleuradvies #verlichtingadvies #verlichting #industrieelwonen #industrieelinterieur #besteinterieurstylist #noordholland #utrecht #zuidholland #randstad #amsterdam #amstelhoek #gooi #hilversum #vechtstreek #amstelveen #uithoorn #aalsmeer #mijdrecht #haarlem #interieurplan #woonplan #indelingsplan #zakelijk #particulier #consument #binnenhuisarchitect #styliste #susanne #ensuus #interieurontwerp #conceptstyling #brandstyling #kantoorstyling #hotelstyling #woonstyling #interieurontwerper #sbz #interieurdesign #designer #nieuwbouwwoning #nieuwbouw #verbouwen #verhuizen #fotografie #project #vastgoed #advies #ontwerp #styling #realisatie #woninginrichtingaanhuis  #woninginnrichten #woninginrichting #huisinrichten #hulp #personalshopper #personalstylist #woonkamer #keuken #slaapkamer #badkamer #kinderkamer #kinderkamerstylist #babykamer #keuken #thuiskantoor #zolder #tuin #terras #balkon #stadswoning #villa #eengezinswonin #boerderij #woonboot #huis #werkplek     

SBZ Interieur Design | Interieuradvies - Interieurontwerp - project inrichting - interieurstyling

Stijlvol

Een fijn thuis hebben betekend voor SBZ Interieur Design een thuis dat warmte, sfeer en een stijlvolle uitstraling heeft. Wonen, werken en leven is emotie, en dit persoonlijke belevingsaspect van emotie zie en voel in onze interieurs. De eigen stijl van SBZ Interieur Design komt samengevat neer op hedendaagse en natuurlijke woonstijlen. Met extra veel oog voor details waar je naar wilt blijven kijken en ‘groen styling’ met planten en/of bloemen, omdat wij geloven dat deze echt iets extra’s toevoegen aan een interieur en bijdragen aan een prettige leefomgeving.

Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project Amsterdam Vondelpark door © Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl ) Photo credits: sbzinterieurdesign.nl & StijlvolStyling.com

Persoonlijk

Een eigen plek om trots op te zijn. Of dit nu jouw bedrijf of woning is. Wij houden graag rekening met wie jij bent, wat jij met jouw interieur wil uitstralen en wat jij (en jouw gezin) of bedrijf belangrijk vind op interieurgebied. Thuis is voor ons een fijne plek om tot rust te komen, te genieten en om lief te hebben. De plek waar je werkt moet vooral stijlvol, motiverend en inspirerend zin. Iedereen moet zich tenslotte thuis kunnen voelen in een interieur. Of dit nu privé of zakelijk is. Al onze projecten zijn maatwerk en wij werken in overzichtelijke fases afgestemd op jouw wensen en situatie.

kaboompics_Equipment and material samples

Creatief

Een interieuradvies, ontwerp en inrichting/ styling vol creativiteit! Niet alleen door onze kennis en ervaring weten wij welke woonstijl en woonmerken passen bij iemands wensen. Wij weten ook als geen ander wat een materiaalkeuze, vorm en kleur met een ruimte doet. Zo kom je niet alleen goed beslagen ten ijs als je zelf op zoek gaat naar een nieuw interieur. Je kunt er ook zeker van op aan dat wij voor jou de juiste keuzes maken tijdens het woon-winkelen, de interieurstyling en bij complete interieur projecten.

Ons process

Onze werkwijze in stappen

1

Intake

2

Kleur- & interieuradvies

3

Interieurontwerp & interieurplan

4

Project begeleiding & woon-winkelen

5

Inrichting & Styling

Recente interieur & styling projecten

Een kleine greep uit onze recent gerealiseerde interieur projecten

advies, interieur advies, interieur consulent, interieur consultant, binnenhuisadvies, kleuradvies, woning advies, interieurontwerper, interieurontwerp, binnenhuisontwerper, interieur stylist, interieur consult, interieur styling, kleur advies, interieurproject, interieur project, verbouwbegeleiding, interieur consultant, interieurplan indelingsplan, interieurconsult, interieuradviseur, binnenhuisontwerper, binnenhuisarchitect, binnenhuisontwerp, interieur styling, stylist, amstelveen, amsterdam, uithoorn, noord holland, utrecht, zuid holland, randstad, leiden, zaanstreek, zaandam, amstelhoek, gooi, kudelstaart, hilversum, vechtstreek, hoofddorp, aalsmeer, mijdrecht, haarlem, zakelijk, particulier, susanne, ensuus, maisonbelle, stijlvol styling, stijlvolstyling, woonstyling, vtwonen interieuradvies, vtwonen stijl, vtwonen interieur, sbz, interieurdesign, nieuwbouwwoning, nieuwbouwproject, vastgoed, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, kinderkamer, kinderkamerstylist, babykamer, keuken, thuiskantoor, zolder.