Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2022. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

Balkon ontwerp/ tuin ontwerp & styling

  /  Balkon ontwerp/ tuin ontwerp & styling

Balkon en/of tuin plan op maat

Herken je het gevoel dat jouw buitenruimte een samenstelling is van van alles wat je over de jaren verzameld hebt? Het gevoel dat je niet weet waar je moet beginnen als je met een tuin of balkoninrichting aan de slag gaat? Of het gevoel dat je verlangt naar een fijne plek die helemaal afgestemd is op jouw behoeftes, wensen en manier van leven. Een plek waar je optimaal kunt genieten, alleen of samen?

Met een goed advies en onderbouwd ontwerp voorkom je teleurstelling en creëer je samen met ons een buitenruimte die echt bij je past! Wij denken met je mee, we adviseren en ontzorgen je, we zijn er voor je van a tot z op buitenruimte gebied en zodat je zelfverzekerd en wel aan de slag kan.

Je kunt bij ons kiezen voor een advies voor één of meerdere ruimtes, binnen en/of buiten.

Hulp nodig bij technische zaken, licht, domotica bepaling en/of (ver)bouwbegeleiding van een woning? Informeer naar aanvullende advies mogelijkheden. Onze technisch specialist helpt je graag.

Behoefte aan ondersteuning en project begeleiding na de advies en ontwerp fase? Ook voor de complete styling van een buitenruimte staan wij voor je klaar.
Desgewenst sparren en bespreken wij tijdens één van de afspraken de mogelijkheden met je voor een compleet project waarbij wij samen of voor jou aan de slag gaan met de realisatie na afronding van het advies en ontwerp plan. Voor buitenruimtes maar ook met de mogelijkheid tot de combinatie met een interieur make-over. rieur ontwerper binnenhuisarchitect indelingsontwerp binnenhuisontwerper binnenhuisontwerp Voorafgaand aan de project begeleiding en uitvoering maken wij een overzichtelijke kostenraming zodat je weet waar je aan toe bent. 

1
2
3
4
1
2
3
4
c

Kennismaken

Ieder project start met een uitgebreid kennismakingsgesprek, intake en gedegen voorbereiding. Wij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan om jou te ontzorgen en de project start tot een fijne beleving te maken. Nieuwbouwwoning? Je kunt voor de meerwerk bepaling bij ons terecht voor een onafhankelijk advies.

Ontwerpen & adviseren

Het proces is een samenwerking tussen jou als cliënt en ons als ontwerpers. We sparren en adviseren je tijdens overleg momenten zodat een persoonlijk, creatief en stijlvol plan ontstaat met oog voor sfeerbeleving, eenheid en praktisch gebruik. Onze interieur-plannen stemmen wij af op de wensen, behoeftes en budget van onze cliënten.

d

Presenteren

Onze ontwerpen en adviezen bieden een uitstekende basis om zelf mee aan de slag te gaan. Tijdens de presentatie presteren wij een uitgebreide uitwerking in interieur-plan vorm desgewenst compleet met uitgebalanceerd lichtplan.

x

Totaal project

Project begeleiding en interieurinrichting van a tot z, hiermee helpen wij je desgewenst graag verder. Wij hebben een ervaren netwerk met een breed scala aan vakmensen waarmee wij samenwerken. Specialisten welke net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij verblijden cliënten bij opleving met een stijlvol en persoonlijk eindresultaat.

Garden design

Onze buiten projecten

Een kleine greep uit onze opdrachten

Zij gingen je voor

Reviews

Onder de indruk van de vertaling van het gegeven thema in combinatie met mijn eigen persoonlijkheid naar het interieur ontwerp en lichtplan van de keuken, woonkamer en dakterras. Heel mooi gedaan. Ik ben er erg blij mee!

Anu

"Susanne heeft in de afgelopen 5 jaren vier verschillende projecten voor ons uitgevoerd, waarbij zij enkel op basis van een korte beschrijving van ons (want: wij hebben geen verstand van interieur) een visie en ontwerp heeft gemaakt, in compleet verschillende stijlen. Een appartement in urban chique stijl, een dakterras, een studio in boutique hotel stijl en een groot appartement in industriële stijl. Ze heeft ons volledig ontzorgd, van ontwerp tot aan shoppen totenmet het daadwerkelijk inrichten en stylen. Telkens laten we haar met een gerust hart haar gang gaan. Wat Susanne bijzonder maakt, is dat ze steeds weer direct een warm thuisgevoel weet te creëren, ongeacht de stijl. We raden haar van harte aan en schakelen haar absoluut weer in bij volgende projecten!"

Wilco & Max

"Een goed en eerlijk meerwerk advies welke een hele goede basis heeft gelegd voor onze interieur-plannen van onze nieuwbouwwoning. Bedankt!"

"Het bezinken is gekomen, thuis komen voelde nog nooit zo goed. Wat een fantastisch eind-resultaat Susanne en Bert, werkelijk overal is aan gedacht en wat was het fijn om met jullie samen te werken. Zeker tot ziens!"

“Betrouwbaar, kundig, betrokken mensen en uitstekende begeleiding van A tot Z, het was een fijn traject met een prachtig eindresultaat”

Mw. van Hout

“Voor de derde maal in 3 jaar tijd met Susanne en Bert gewerkt op gebied van advies t/m styling, dat is alles zeggend hoe tevreden wij zijn.”

“Niet alleen een gepassioneerde interieur designer die weet waar ze over praat en nog echt de tijd voor je neemt, maar ook nog eens een ijzersterke coach tijdens het proces van interieur realisatie, bedankt voor de goede zorgen!”

SBZ Interieur Design

``Cosmopolitan living with a touch of nature mixed with luxery and affordable designs``

#interieurproject #interieurstyling #interieurontwerper #interieurontwerp #interieurstylist #stylist #interieuradvies #lichtplan #interieur #woonblog #groenwonen #groenstylist #sbzinterieurdesign #stijlvolstyling #interiorproject #interiordesign #interieurdesign #interieurdesigner #stijlvolwonen #nieuwbouwhuis #nieuwbouwwoning #meerwerkadvies #verbouwen #verhuizen #villa #droomhuis #verhuizen #verbouwen #verbouwcoach #technischadvies #lichtadvies #woonadvies #projectbegeleiding #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper

#particulier #zakelijk #bedrijf #horeca #hotel #woonhuis #stijlvolwonen #valkdesign #hoogdesign #meerwerkadvies #interieurplan #amsterdam #uithoorn #amstelveen #gooi #tgooi #vechtstreek #haarlem #weespersluis #muiden #weesp #baarn #soest #diemen #hilversum #laren #breukelen #noordholland #utrecht #zuidholland #denhaag #leiden #loosdrecht #projectinrichting #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper #binnenhuisontwerp #tuinontwerp – SBZ Interieur Design is een interieurontwerper en stylist welke interieuradvies verzorgt t/m de complete realisatie en styling van een interieurproject.