logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.

info@sbzinterieurdesign.nl

Uithoorn

 

Woning aankoop interieuradvies

"The details make the design"

Overweeg je om een nieuwe woning te gaan kopen maar twijfel je of het jouw droomhuis is? Heb je een bepaalde interieur droom voor ogen en twijfel je over wat je van de woning qua interieur kunt maken? Wij helpen je hier graag bij met een onafhankelijk advies.

Tarief

€359,- incl. 21% btw voor een adviesgesprek van circa 2-3 uur op locatie of in jouw huidige woning.

Maak een afspraak

Goed om te weten

  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vanaf prijzen, prijs afhankelijk van het aantal en de grote van de ruimte(s) die het betreft.
  • Aanvullende uren op basis van nacalculatie van ons regulier uurtarief .
  • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.
  • Bij reistijden langer dan 40 minuten vanaf Uithoorn rekenen wij een reistijdvergoeding van €35,- per enkele reis.

Aanvullende mogelijkheden

Indien gewenst kunnen wij een adviesrapport en/of moodboard voor je maken.
Daarnaast is mogelijk: Een compleet interieurontwerp en interieur-plan, persoonlijke online woonshop lijst, woon-winkelen incl. inrichting en eindstyling (zie voor meer informatie ons totaal project), groen styling. Een langer of aanvullend advies voor bijv. meerdere woonruimtes behoord ook tot de mogelijkheden.

Voorbereiding

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van ons altijd een inventarisatie formulier waarin wij tevens vast leggen om welke woonruimte(s) het gaat, daarnaast ontvangen wij graag foto’s van de huidige situatie en vragen wij je om zelf alvast een Pinterest bord aan te maken met woonstijlen/ kleuren die je aanspreken (knipsels uit woonbladen zijn ook prima).