SBZ Interieur Design | Interieuradvies, Interieurontwerp, Styling
Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog

© 2020. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

Media kit – StijlvolStyling.nl

  /    /  Media kit – StijlvolStyling.nl

Welkom op de media & marketing pagina van StijlvolStyling.com.

Over Stijlvol Styling

Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project © Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl ) Photo credits: sbzinterieurdesign.nl & StijlvolStyling.comSinds eind 2013 is StijlvolStyling.com een bekende blog op gebied van trends, interieur, groen- en tuin gebied. Deze blog is opgericht door Susanne Bolkestein – Zum Vörde en in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een waar lifestyle- & wooninspiratie platform. Susanne is naast de oprichtster, fotograaf en blogger van Stijlvol Styling, fulltime ondernemer van SBZ Interieur Design. Haar bedrijf ontstond in 2014 vanuit het groeiende succes van Stijlvol Styling. Inmiddels creëert Susanne als gepassioneerd binnenhuisontwerpster en stylist de meest stijlvolle interieurs voor particulieren en bedrijven in het midden- en midden hoogsegment. Wij zijn er voor klanten van interieuradvies en concept t/m de complete uitvoering en styling. Kenmerken hierbij is Susanne’s passie voor natuurlijke woonstijlen en planten- en bloemen in interieurs. SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling vormen inmiddels samen zijn één inspirerend concept dat de Nederlandse markt momenteel zowel online als offline bestormt met een hoop creativiteit, inspiratie en vernieuwing.

Susanne is voor Stijlvol Styling en SBZ Interieur Design met regelmaat in de offline en online media te zien. Denk hierbij aan andere (woon)websites, bekende lifestyle- en woonbladen, vakbladen, regionale- en landelijke kranten en zelfs live op de radio en op tv. Stijlvol Styling werkt geregeld mee aan campagnes van grotere toonaangevende woonbedrijven en is een bekende vaste gast op persgelegenheden en beurzen. Daarnaast stond onze Stijlvol Styling woonblog al eens volop in de spotlight op de vtwonen&design beurs als aanbevolen wooninspiratie blog op de ‘bloggerswall’.

Doelgroep & bezoekcijfers 

Op Stijlvol Styling komen verschillende categorieën aan bod, zoals: lifestyle (relatie/ gezin/ trends) maar vooral veel interieur, tuin, kinderkamer, seizoen- & groen wonen onderwerpen. Daarnaast is ons stokpaardje dat wij altijd op de hoogte zijn van de allernieuwste trends, wij besteden veel tijd en aandacht aan trendwatching en dit vroegtijdig delen met onze lezers.
De grootste groep lezers van onze blogs in het algemeen is tussen de 25 en 55 jaar oud, waarvan 82% vrouwen en 18% mannen. Het betreffen voornamelijk singles, tweeverdieners en jonge gezinnen. Het dekkingsgebied bevind zich inmiddels door heel Nederland, met grote bezoekerspieken in de grote steden/ randstad. Daarnaast ontvangt Stijlvol Styling ook bezoekers uit het buitenland, waarvan de grootste groep uit België en het grensgebied met Duitsland komt.

59757
Unieke bezoekers p.m.
3100000
Pinterest volgers per maand
7200
Instagram volgers
63288
Sessies per maand
6600
Facebook volgers
998
Twitter volgers
108823
Pageviews per maand
500
Bloglovin volgers
150
You-Tube / Vimeo volgers

Werkwijze

Stijlvol Styling heeft regelmatig succesvolle samenwerkingen toonaangevende bedrijven uit de lifestyle, interieur, groen- en tuinbranche. Als ondernemer en blogger ben gezond kritisch in met wie ik samenwerk om mijn niche, eigen stijl, visie en geloofwaardigheid te waarborgen. Tevens bewaak ik continue de juiste balans tussen reguliere blogs en gesponsorde content.

Mogelijkheden & tarieven

Editorial

Editorial tarief voor een sponsored story op StijlvolStyling.com: 
Tarief: €489,- excl. 21% btw
Betaling geschiedt per factuur.

Inspirerende gesponsorde blog incl. 1 link naar uw webwinkel/ bedrijfspagina. Wij schrijven een artikel aan de hand van uw wensen waarbij wij hoog inzetten op actuele informatie, trends en inspirerende tips waarvan wij weten dat onze doelgroep hierin is geïnteresseerd. Dit al koppelen wij aan uw bedrijven de producten/ diensten welke u wilt promoten zodat het enerzijds een inspirerend en anderzijds een marketingtechnisch sterk artikel ontstaat.
Wij verzorgen de opmaak en SEO optimalisatie van de blog. De blog zal eenmalig gedurende 1 week worden ‘uitgelicht’ op de homepage slider met een hoge click-rate. Deze editorial is inclusief: 1x social media shares direct na publicatie op Facebook, Twitter, G+, Bloglovin en Pinterest. Instagram post via Insta-stories. Reposts zijn bespreekbaar.

FAQ: Een opdracht akkoord per email is bindend. De betaling van de overeengekomen vergoeding dient u per bankoverschrijving te voldoen binnen 30 dagen na ontvangst factuur. Onze factuur mailen wij toe direct na inplannen/ publicatievan het artikel. Wij zijn staat ingeschreven bij de kvk en zijn in het bezit van een btw nummer. Onderaan het artikel komt op een subtiele manier te staan dat het een blog in samenwerking met uw bedrijf betreft. Tevens komt de blog tenminste in één reguliere bijpassende categorie te staan + de categorie ‘samenwerking’

Advertorial

Tarief voor plaatsing van een door u zelf geschreven advertorial op StijlvolStyling.com: 
Actuele kosten: €389,- excl. 21% btw
Betaling geschiedt per factuur.

Inspirerende door u zelf geschreven advertorial incl. 1 link naar uw webwinkel/ bedrijfspagina.
Opmaak en SEO optimalisatie van de blog verzorgen wij. Met homepage vermelding op onze slider van tenminste 1 week en verschijning in het blogroll overzicht. Inclusief: 1x social media shares direct na publicatie op Facebook, Twitter, G+, Bloglovin en Pinterest. Instagram post via Insta-stories.

FAQ: Een opdracht akkoord per email is bindend. De betaling van de overeengekomen vergoeding dient u per bankoverschrijving te voldoen binnen 30 dagen na ontvangst factuur. Onze factuur mailen wij toe direct na inplannen/ publicatievan het artikel. Wij zijn staat ingeschreven bij de kvk en zijn in het bezit van een btw nummer. Onderaan het artikel komt op een subtiele manier te staan dat het een blog in samenwerking met uw bedrijf betreft. Tevens komt de blog tenminste in één reguliere bijpassende categorie te staan + de categorie ‘samenwerking’

Link plaatsing (SEO)

Huidig tarief link plaatsing: 
€299,- excl. 21% btw
Betaling geschiedt per factuur.

Link plaatsing (t.b.v. SEO) in één van de blogs op StijlvolSyling.com

– Link plaatsing alleen mogelijk indien daarvoor geen tekstuele aanpassingen aan de blog voor gedaan hoeven te worden.
– Desbetreffende blog in overleg.
– Anchor-tekst/ zoekwoord in overleg.
– Social media share van de desbetreffende blog op aanvraag.

FAQ: Een opdracht akkoord per email is bindend. De betaling van de overeengekomen vergoeding dient u per bankoverschrijving te voldoen binnen 30 dagen na ontvangst factuur. Onze factuur mailen wij toe direct na plaatsing van de link. Wij zijn staat ingeschreven bij de kvk en zijn in het bezit van een btw nummer.

Social media post

Barterdeal en/of volgens tarief (op aanvraag)

– Insta story + Facebook story of Reel op Instagram
– Bericht op Facebook met link naar de website + Facebook story
– Extra blog beelden op Pinterest met link naar onze editorial/ advertorial
– Extra social media shares voor editorials of advertorials op StijlvolStyling.com

FAQ: Een opdracht akkoord per email is bindend. De betaling van de overeengekomen vergoeding dient u per bankoverschrijving te voldoen binnen 30 dagen na ontvangst factuur. Onze factuur mailen wij toe direct na inplannen/ publicatie van het bericht. Wij zijn staat ingeschreven bij de kvk en zijn in het bezit van een btw nummer.

Campagnes

Susanne van Stijlvol Styling is regelmatig in de media, dit komt mede door de vaste samenwerkingen met bedrijven en het onderdeel zijn van vaak landelijke  campagnes. Wilt u ook langdurig samenwerken met Susanne of van een campagne samen een succes maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tarief: op aanvraag

Langdurige samenwerking

Meerdere gesponsorde artikelen (advertorials) voor één het hetzelfde bedrijf maar over verschillende noviteiten, seizoensgeboden onderwerpen en/of uitlichten van nieuwe collecties. De artikelen worden verspreid gepubliceerd over een vooraf overeengekomen periode, bijvoorbeeld iedere seizoen 1. Tevens is een combinatie van advertorials en product reviews mogelijk. Ieder artikel krijgt dezelfde aandacht als bij een advertorial/ gesponsorde blog.

Tarief:
Vast tarief voor lange termijn samenwerkingen komen wij graag nader overeen.

Freelance blog opdrachten

Op zoek naar een blogger/ columnist met passie voor wonen & lifestyle, om een bijdrage te leveren aan uw krant, magazine of evenement? Mogelijk kan Susanne van Stijlvol Styling hieraan een inspirerende bijdrage leveren. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Interview en gastspreker 

Susanne wordt i.v.m. haar expertise, woonblog StijlvolStyling.com & haar bedrijf SBZ Interieur Design geregeld benaderd voor interviews, workshops en als gastspreker (bijv. inspiratie sessies).

Vind u het ook leuk om Susanne een keer te interviewen of uit te nodigen als gastspreker neem dan gerust

contact op.

Overige samenwerkingen

Zelf een ander idee voor een samenwerking, laat het ons gerust weten!

Susanne | Stijlvol Styling by SBZ Interieur DesignPersdag/ beurs / event georganiseerd?

Als interieurontwerper, stylist en professioneel blogger ga ik graag op pad om nieuwe inspiratie op te doen. Hiervoor bezoek ik graag persdagen, bijzondere (winkel) openingen, beurzen en evenementen gerelateerd aan lifestyle en wonen. Heeft u een inspirerend event en/of persdag in de planning staan? Nodig mij gerust (vrijblijvend) uit en wie weet kan ik er als ‘blogger/ pers’ bij aanwezig zijn. Uiteraard kom ik ‘gewapend’ met een goede fotocamera want wat is nu een professioneel blogger zonder mooie foto’s. Heeft u een leuk idee voor een evenement of persgelegenheid en kun je mijn hulp hierbij juist goed gebruiken?
Neem dan ook gerust vrijblijvend contact op.

Heeft u een inspirerend nieuws of pers bericht en wilt u deze graag onder de aandacht brengen bij Susanne. Mail deze dan gerust toe ter inspiratie.

Live. Love. Create.

Susanne Zum Vörde – Bolkestein

Persoonlijke, stijlvolle en creatieve duizendpoot met een grote passie voor lifestyle, mensen, groen en wonen. Raakt geïnspireerd door de natuur, muziek en lifestyle oftewel mensen en hun manier van leven/voelen/denken. Verliefd op de architectuur van oude panden zoals voormalig industriële gebouwen en oudheden zoals landhuizen. Susanne heeft een bijzondere voorliefde voor warme eigentijdse en uitnodigende interieurs gevuld met natuurlijke materialen en planten en bloemen.

Susanne is de creatief ondernemer en bedenker van het concept SBZ Interieur Design & StijlvolStyling.com.
Zij werkt fulltime als binnenhuisontwerpster en all-round woon-stylist. Maar ook is zij al sinds 2013 een bekende blogger en social influencer op gebied van lifestyle, interieur, groen en tuin. Susanne combineert werk en wonen onder één dak. Zij is in het dagelijks leven ook mama van dochter Viënna (7) en vrouw van technisch adviseur en projectleider Bert.

Meer informatie over Susanne en haar bedrijf kun je hier vinden.

© SBZ Interieur Design Interieuradvies, ontwerp & interieur styling