Home HOOG.design X SBZ Interieur Design partnership

HOOG.design X SBZ Interieur Design partnership

HOOG.design voegt SBZ Interieur Design als nieuwe partner toe aan de selectie van de beste designers van Nederland & België
Met trots kondigen wij aan dat SBZ Interieur Design zich heeft mogen aansluiten als partner bij HOOG.design exclusief wonen – platform voor de beste architecten, designers en vakmensen van Nederland en België. Op HOOG. worden luxe interieurs en tuinen op overzichtelijke wijze gepresenteerd en toonaangevende designers, vakmensen en cliënten bij elkaar gebracht. HOOG.design biedt vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit. Zaken die perfect aansluiten bij SBZ Interieur Design. Mogen wij u ook van dienst zijn of heeft u vragen over de samenwerkingsmogelijkheden met ons op gebied van interieurontwerp- & advies, project begeleiding, realisatie en/of styling? Wij kijken er naar uit kennis met u maken om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Deel dit bericht

Projecten

350+

Onze signatuur straalt verfijning en elegantie uit, met aandacht voor elk detail. We combineren warmte en eigentijdse esthetiek met een doordachte benadering van de praktische kant van interieur.

Clienten

247+

Onze klantenkring omvat particuliere huiseigenaren en zakelijke partners, waaronder B&B’s en boutique hotels.

social & blog followers

120K

Blijf ook via onze socials en blog stijlvolstyling.com up te date over onze uitdagingen, samenwerkingen en afgeronde projecten.