logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.

info@sbzinterieurdesign.nl

Uithoorn

 

Interieur project & styling

"The details make the design"

Waarmee kunnen wij je helpen…

Totaal interieur project | Realisatie, inrichting en interieur styling

Interieur realisatie van A tot Z. Wij zijn er voor jou om je te ontzorgen met een duidelijke planning, begeleiding van leveranciers zoals schilders en stoffeerders, woon-winkelen of personal shopping, inrichting en complete interieur styling van één ruimte of zelf jouw gehele woning.
Naast een geheel nieuw interieur is ook een herinrichting met deels bestaande meubels mogelijk in combinatie met een verfrissende touch-up waarbij wij gebruik maken van nieuwe meubels, kleinmeubelen, verlichting en/of woonaccessoires. Jouw interieur laten vergroenen met mooie planten en bloemen? Ook dit behoort tot één van de vele mogelijkheden. Jouw wensen in samenspel met onze expertise maakt ieder interieur project persoonlijk en uniek. Kom jij straks ook thuis in een interieur dat echt bij jou past? Wij begeleiden, ondersteunen en helpen jou hier graag bij!

FAQ: Onze werkwijze bij een interieur styling project

Ons gehele interieur project bestaat doorgaans uit 3 fases. Andere wensen dan onderstaande planning en invulling? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Fase 1 (intake en interieur-plan):
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek per email, telefoon of skype/facetime
 • Offerte op maat
Fase 1 – Compleet interieur plan, advies en presentatie:
 • Interieuradvies of eerste gesprek aan huis incl. inventarisatie voor het compleet interieur plan.
 • Compleet plan met interieurontwerp (oa indelingsplattegrond, moodboard, kleuren- en materialen plan).
 • Plan presentatie aan huis en bespreking kostenraming m.b.t. onze uren, begeleiding, inrichting en styling.
Fase 2 – Planning, inkoop en begeleiding:
 • Budgetbeheer en planning.
 • Tussentijdse evaluaties.
 • Inkoop, personal shopping/ woon-winkelen en bestellingen coördineren.
 • Desgewenst inkoop voor (re-)styling van kleine buitenruimtes zoals terras of balkon.
 • Coördinatie transport meubels en overige woonartikelen.
 • Benaderen, evaluaties/ begeleiding van leveranciers (bijvoorbeeld schilders en stoffeerders).
 • Tijdelijke opslag van meubels en woonproducten.
 • Indien gewenst/ nodig: hulp bij verbouw-begeleiding.
 • Indien gewenst/ nodig: hulp bij meerwerk bepaling (nieuwbouwwoning).
Fase 3 – Inrichting en interieur styling:
 • Transport en aflevering aan huis van alle meubels en woonproducten.
 • De complete uitvoering van de (her)inrichting zelf; interieur styling en groen styling.
 • Desgewenst (re-)styling van buitenruimtes zoals terras of balkon.
 • Oplevering, rondleiding/ presentatie
 • Sleuteloverdracht

Tarief

Fase 1 (advies & ontwerp) vanaf: €1450,- incl. 21% btw
Fase 2 (oa begeleiding en winkelen) o.b.v. kostenraming en budget.
Fase 3 (oa inrichting en styling) o.b.v. kostenraming en budget.

Maak een afspraak

Recente interieur & styling projecten

Een kleine greep uit onze recent gerealiseerde interieur projecten

Goed om te weten:

 • Ieder interieur project betreft maatwerk en zal worden afgestemd op jouw wensen en benodigdheden voor realisatie.
 • Houd er rekening mee dat een interieuradvies, ontwerp of start van een interieur project altijd tenminste een paar weken van te voren wordt ingepland, dit in verband met onze beschikbaarheid en benodigde voorbereidingstijd.
 • Tijdsindicatie & budget
  Tijdsindicatie van een gemiddeld interieur project is geheel afhankelijk van jouw wensen en de complexiteit van het project. Goed om te weten: Vraag gerust tijdens de telefonische kennismaking naar de mogelijkheden en tijdsindicatie voor realisatie van jouw project.
 • Tarief en budgetbepaling
  Bij SBZ Interieur Design houden wij van transparantie m.b.t. kosten. Het benodigd budget is echter geheel afhankelijk van uw wensen en de benodigde uren voor de uitvoering. Ons uurtarief is €85,- per uur incl. 21% btw. Wij kunnen echter pas een complete kostenraming maken en uitspraken doen over het benodigde budget na afronding fase 1. Dit is vanwege dat wij dan een compleet beeld hebben gekregen van jouw wensen, budget en de mogelijkheden.
 • Tussen elke fase van ons interieur project volgt een facturatie over de desbetreffende fase en/of ter aanbetaling op een volgende fase.
 • De desbetreffende ruimte of verdieping wordt voorafgaand aan het advies gesprek vastgesteld.
 • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vanaf prijzen, prijs afhankelijk van het aantal en de grote van de ruimte(s) en het aantal ruimtes die het betreft.
 • Aanvullend benodigde uren op basis van nacalculatie.
 • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.
 • Bij reistijden vanaf 40 minuten vanuit Uithoorn rekenen wij een reistijdvergoeding per enkele reis.
 • Nieuwbouwwoning gekocht? Dit advies aan huis kan soms worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met jouw hypotheekverstrekker.

Waar je van op aan kunt…

SBZ Interieur Design | Interieuradvies - Interieurontwerp - project inrichting - interieurstyling

Stijlvol

Een fijn thuis hebben betekend voor SBZ Interieur Design een thuis dat warmte, sfeer en een stijlvolle uitstraling heeft. Wonen, werken en leven is emotie, en dit persoonlijke belevingsaspect van emotie zie en voel in onze interieurs. De eigen stijl van SBZ Interieur Design komt samengevat neer op hedendaagse en natuurlijke woonstijlen. Met extra veel oog voor details waar je naar wilt blijven kijken en ‘groen styling’ met planten en/of bloemen, omdat wij geloven dat deze echt iets extra’s toevoegen aan een interieur en bijdragen aan een prettige leefomgeving.

Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project Amsterdam Vondelpark door © Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl ) Photo credits: sbzinterieurdesign.nl & StijlvolStyling.com

Persoonlijk

Een eigen plek om trots op te zijn. Of dit nu jouw bedrijf of woning is. Wij houden graag rekening met wie jij bent, wat jij met jouw interieur wil uitstralen en wat jij (en jouw gezin) of bedrijf belangrijk vind op interieurgebied. Thuis is voor ons een fijne plek om tot rust te komen, te genieten en om lief te hebben. De plek waar je werkt moet vooral stijlvol, motiverend en inspirerend zin. Iedereen moet zich tenslotte thuis kunnen voelen in een interieur. Of dit nu privé of zakelijk is. Al onze projecten zijn maatwerk en wij werken in overzichtelijke fases afgestemd op jouw wensen en situatie.

kaboompics_Equipment and material samples

Creatief

Een interieuradvies, ontwerp en inrichting/ styling vol creativiteit! Niet alleen door onze kennis en ervaring weten wij welke woonstijl en woonmerken passen bij iemands wensen. Wij weten ook als geen ander wat een materiaalkeuze, vorm en kleur met een ruimte doet. Zo kom je niet alleen goed beslagen ten ijs als je zelf op zoek gaat naar een nieuw interieur. Je kunt er ook zeker van op aan dat wij voor jou de juiste keuzes maken tijdens het woon-winkelen, de interieurstyling en bij complete interieur projecten.

Wat onze klanten over ons zeggen...

Neem contact met ons op en vraag vandaag nog een offerte aan

huis inrichten, huis inrichting, woninginrichting, inrichten woning, interieur styliste, interieur stylist, interieurstylist, woon stylist, stylist, interieur project, interieur vormgeving, interieur specialist, woonstylist, interieur inrichter, project inrichting, projectinrichting, interieuradvies, vtwonen stylist, vtwonen interieur, advies, interieur advies, binnenhuisadvies, kleuradvies, woning advies, interieurontwerper, interieurontwerp, binnenhuisontwerper, interieur stylist, interieur consult, interieur styling, kleur advies, interieurproject, interieur project, verbouwbegeleiding, interieur consultant, interieurplan indelingsplan, interieurconsult, interieuradviseur, binnenhuisontwerper, binnenhuisarchitect, binnenhuisontwerp, interieur styling, stylist, amstelveen, amsterdam, uithoorn, noord holland, utrecht, zuid holland, randstad, leiden, zaanstreek, zaandam, amstelhoek, gooi, kudelstaart, hilversum, vechtstreek, hoofddorp, aalsmeer, mijdrecht, haarlem, zakelijk, particulier, susanne, ensuus, maisonbelle, stijlvol styling, stijlvolstyling, woonstyling, vtwonen interieuradvies, vtwonen stijl, sbz, interieurdesign, nieuwbouwwoning, nieuwbouwproject, vastgoed, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, kinderkamer, kinderkamerstylist, babykamer, keuken, thuiskantoor, zolder.