Jouw interieur stylist van a tot z

Home Jouw interieur stylist van a tot z

[Re- styling make-over | Interieur en groen styling van a tot z]

Jouw interieur stylist

Interieur (re)styling make-over van a tot z

Bij SBZ Interieur Design weten we hoe belangrijk jouw thuis voor je is. Het is meer dan een plek; het is waar jouw verhaal zich ontvouwt en herinneringen worden gecreëerd. Daarom hebben we ons hart en ziel gestort in het perfectioneren van onze interieur make-over service, speciaal ontworpen om jouw ruimte te transformeren met subtiele, maar impact volle veranderingen.

Onder de creatieve vleugels van onze eigen Susanne, een ervaren interieur styliste, brengen we een vleugje magie in jouw huis zonder de noodzaak voor grote verbouwingen.

Stel je voor dat je jouw woonkamer binnenloopt en wordt begroet door een frisse uitstraling, met nieuwe accessoires, levendige frisse planten, en zorgvuldig uitgekozen (klein)meubels die elk hoekje laten sprankelen. Dat is precies wat we voor je in petto hebben. Susanne heeft een bijzonder talent voor het kiezen van de perfecte stukken die jouw ruimte niet alleen mooier maken, maar ook een weerspiegeling zijn van wie jij bent. Want bij ons draait alles om het creëren van een kwalitatief, praktisch en esthetisch mooi interieur dat voelt als een warme omhelzing.

We begrijpen dat elke verandering in jouw huis persoonlijk is. Daarom luisteren we graag naar jouw verhalen, dromen, en wensen. Samen met jou verkennen we de mogelijkheden om jouw interieur te verfrissen, waarbij we altijd zoeken naar die unieke combinatie van onze signatuur gemixt met jouw wensen qua comfort, stijl, en visualiseren van jouw persoonlijkheid. Of je nu een fan bent van een elegante chique, een speelse touch, of de rustgevende aanwezigheid van groen in je huis, we staan klaar om jouw visie tot leven te wekken.

Deze interieur styling service is bedoeld als make-over en perfect voor jou als je verlangt naar vernieuwing in je huis, maar liever niet de weg van een complete renovatie inslaat. Van het verlevendigen van je woonkamer met nieuwe kleuren en texturen tot het toevoegen van karakter met unieke meubelstukken en planten, wij zijn hier om je te helpen bij elke stap.

En het mooiste? We maken het eenvoudig en zorgeloos, zodat jij kunt genieten van jouw leven het proces terwijl wij de inkoop en styling tot in de details verzorgen.

Bij SBZ Interieur Design is elk project, groot of klein, een kans om iets bijzonders te creëren. Dus, als je klaar bent voor een kleine maar betekenisvolle make-over die jouw huis omtovert in een plek die nog meer ‘jij’ is, laten we dan samen aan deze reis beginnen. Neem contact met ons op en laat ons samen jouw droominterieur realiseren. Jouw thuis, jouw verhaal, onze passie. Laten we samen iets prachtigs maken.

Projecten

350+

Onze signatuur straalt verfijning en elegantie uit, met aandacht voor elk detail. We combineren warmte en eigentijdse esthetiek met een doordachte benadering van de praktische kant van interieur.

Clienten

247+

Onze klantenkring omvat particuliere huiseigenaren en zakelijke partners, waaronder B&B’s en boutique hotels.

social & blog followers

120K

Blijf ook via onze socials en blog stijlvolstyling.com up te date over onze uitdagingen, samenwerkingen en afgeronde projecten.