Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2020. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

Interieur-plan | Interieurontwerp & lichtplan

  /  Interieur-plan | Interieurontwerp & lichtplan

Licht- & interieur-plan op maat

Herken je het gevoel dat jouw interieur een samenstelling is van vanalles wat je over de jaren verzameld hebt? Het gevoel dat je niet weet waar je moet beginnen als je met een interieur aan de slag gaat? Of het gevoel dat je verlangt naar een fijne plek die helemaal afgestemd is op jouw behoeftes, wensen en manier van leven. Een plek waar je optimaal kunt genieten, alleen of samen?

Met een goed onderbouwd interieurontwerp voorkom je teleurstelling en creëer je samen met ons een huis dat echt bij je past! Het als een prachtig cadeau voor jezelf waar je op vele vlakken plezier van hebt in tijd, gemak en budget door het maken van de juiste keuzes. Wij denken met je mee, we adviseren en ontzorgen je, we zijn er voor je van a tot z op interieur gebied en zodat je zelfverzekerd en wel met jouw interieur aan de slag kan. Dit doen wij door middel van een goed uitgedacht interieur-plan vormgegeven in een stijlvol adviesrapport die je overal mee naar toe kunt nemen.

Kies je voor de combinatie met een lichtplan dan wordt deze toegevoegd aan het interieur-plan en krijg je niet alleen een lichtadvies maar weet je straks ook middels een lichtplan welke verlichting past bij jouw interieur-plan incl. de juiste lichtbronnen afgestemd op lichtwaarde, gebruik en toepassing. Dit zorgt voor nog meer eenheid, sfeer en uitvoerbaarheid. Je kunt bij ons kiezen voor een advies voor één of meerdere ruimtes. Ook voor een geheel woonhuis desgewenst incl. terras/balkon en/of tuinontwerp kun je bij ons terecht. Want als groen styling specialisten draaien wij ook hier onze hand niet voor om.

Hulp nodig bij technische zaken, domotica bepaling en/of (ver)bouwbegeleiding van een woning? Informeer naar aanvullende advies mogelijkheden. Onze technisch specialist helpt je graag.

Behoefte aan ondersteuning en project begeleiding na de ontwerp fase? Ook tijdens de bouw / verbouwing en complete de inrichting/ styling staan wij voor je klaar.
Desgewenst sparren en bespreken wij tijdens één van de afspraken de mogelijkheden met je voor een compleet interieur project waarbij wij samen of voor jou aan de slag gaan met de realisatie na afronding van het plan. Interieur maar ook met de mogelijkheid tot de ontwerp en project begeleiding combinatie voor een buitenruimte als tuin, terras en/of balkon(s). rieur ontwerper binnenhuisarchitect indelingsontwerp binnenhuisontwerper binnenhuisontwerp Voorafgaand aan de project begeleiding en uitvoering maken wij een overzichtelijke kostenraming zodat je weet waar je aan toe bent. 

1
2
3
4
1
2
3
4
c

Kennismaken

Ieder project start met een uitgebreid kennismakingsgesprek, intake en gedegen voorbereiding. Wij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan om jou te ontzorgen en de project start tot een fijne beleving te maken. Nieuwbouwwoning? Je kunt voor de meerwerk bepaling bij ons terecht voor een onafhankelijk advies.

Ontwerpen & adviseren

Het proces is een samenwerking tussen jou als cliënt en ons als ontwerpers. We sparren en adviseren je tijdens overleg momenten zodat een persoonlijk, creatief en stijlvol plan ontstaat met oog voor sfeerbeleving, eenheid en praktisch gebruik. Onze interieur-plannen stemmen wij af op de wensen, behoeftes en budget van onze cliënten.

d

Presenteren

Onze interieurontwerpen en adviezen bieden een uitstekende basis om zelf mee aan de slag te gaan. Tijdens de presentatie presteren wij een uitgebreide uitwerking in interieur-plan vorm inclusief materialen-plan, kleurenplan, lichtplan, 2D indelingsontwerp en desgewenst een gedetailleerde 3D visualisatie (op schaal) compleet met uitgebalanceerd lichtplan.

x

Totaal project

Project begeleiding en interieurinrichting van a tot z, hiermee helpen wij je desgewenst graag verder. Wij hebben een ervaren netwerk met een breed scala aan vakmensen waarmee wij samenwerken. Specialisten welke net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij verblijden cliënten bij opleving met een stijlvol en persoonlijk eindresultaat.

Interieur-plan | Interieurontwerp, lichtplan en interieuradvies in één
Interieurontwerp en lichtplan in 2D & 3D vormgeving incl. uitgebreid kleur- & interieuradvies en moodboard

Onze werkwijze:

Eerste vrijblijvende telefonische kennismaking of via video conference
Maatwerk offerte

Intake fase:
Uitgebreide online intake, inclusief analyse stijl en woonwensen
Analyse van bouwtekeningen van jouw/ jullie woning, reeds gemaakt verbouwplannen en besproken meerwerk (nieuwbouw)
Voorbereiding op onze samenwerking

Start interieurontwerp fase, eerste afspraak aan huis of op locatie:

Nader persoonlijk kennismaken; Doornemen interieur/ exterieur wensen, stijl analyse en intake.
Brainstormen over de mogelijkheden.
Bespreken PVA

Eerste concept / ontwerp fase

Tussentijdse afspraak:
Ontwerp overleg
Presentatie schetsontwerp(en)
Presentatie abstract moodboard
Bespreking concept / stijl plan
Bespreken PVA

Tweede ontwerp fase waarin wij aan de slag gaan met het volledig plan

Presentatie en advies afspraak aan huis waarin wij het interieur-plan presenteren incl.:
Indelingsplattegronden (2D) op schaal incl. maatvoeringen van o.a. meubels en ruimtelijke aanpassingen zoals een en-suite
3D visualisatie van de ruimte(s) middels een gedetailleerd digitaal 3D ontwerp (op schaal getekend)
Moodboard(s) incl. persoonlijk stoffering en stijladvies
Kleuradvies/ behang & kleurenplan incl. kleurnummers en merken
Lichtadvies inclusief concrete shop-lijst verlichting incl. lichtbronnen bepaald naar de woonsfeer, toepassing en functie
Lichtplan 2D en 3D
Shop-lijst met merken, winkels en/of producten passend bij het interieurontwerp
Meubel sfeerplan met concrete producten passend bij het ontwerp
Groen styling (beplanting) advies passend bij uw interieurontwerp
Duurzaam wonen tips

Definitief interieur-plan

Uitwerking: 
Het volledig plan zal worden gebundeld in één stijlvol licht- & interieur-plan zowel in boekvorm alsmede digitale versie inclusief 2D tekeningen en 3D visualisaties zowel zij- & bovenaanzichten, overzichtsafbeeldingen als detail foto’s in 3D weergave. Het plan zal worden overhandigt in luxe opbergbox tezamen met kleurstalen.

Tarief op aanvraag: op offerte basis, afhankelijk van opdracht

Basis indelingsontwerp – en interieuradvies
Interieuradvies en indelingsplan in 2D vormgeving incl. stijl- en kleuradvies

Onze werkwijze:

Eerste vrijblijvende telefonische kennismaking of via video conference
Maatwerk offerte
Intake fase:
Uitgebreide online intake
Stijl analyse
Analyse van eventuele bouwtekeningen van jouw/ jullie woning, reeds gemaakt verbouwplannen en besproken meerwerk (nieuwbouw)
Voorbereiding op onze samenwerking
Start interieurontwerp fase:
Afspraak aan huis waarbij we o.a. al jouw woonwensen doornemen, nader kennismaken en brainstormen over de mogelijkheden.
Brainstormen over de mogelijkheden
PvA bespreking

Ontwerp fase waarin wij aan de slag gaan met het volledig plan

Presentatie en advies afspraak aan huis waarin wij het interieur-plan presenteren incl.:
Indelingsplattegrond (2D) op schaal incl. belangrijkste meubel-maatvoeringen
Moodboard incl. stijladvies
Materiaaladvies en stoffering advies
Basis lichtplan 2D
Kleuradvies & kleurenplan incl. kleurnummers en merken
Uitgebreid interieuradvies aan de hand van jouw/ jullie wensen en onze visie
Lijst met concrete merken en winkels passend bij de geadviseerde woonstijl
Basis styling tips

Definitief maken digitaal interieur-plan

U ontvangt:
De volledige uitwerking van het basis plan gebundeld in één stijlvol basis licht- & interieur-plan zowel in boekvorm alsmede digitale versie inclusief 2D tekeningen op schaal met kleuraanduidingen en maatvoeringen.

Tarief op aanvraag: op offerte basis, afhankelijk van opdracht
Interieur design

Onze projecten

Een kleine greep uit onze opdrachten

Zij gingen je voor

Reviews

"Susanne heeft in de afgelopen 5 jaren vier verschillende projecten voor ons uitgevoerd, waarbij zij enkel op basis van een korte beschrijving van ons (want: wij hebben geen verstand van interieur) een visie en ontwerp heeft gemaakt, in compleet verschillende stijlen. Een appartement in urban chique stijl, een dakterras, een studio in boutique hotel stijl en een groot appartement in industriële stijl. Ze heeft ons volledig ontzorgd, van ontwerp tot aan shoppen totenmet het daadwerkelijk inrichten en stylen. Telkens laten we haar met een gerust hart haar gang gaan. Wat Susanne bijzonder maakt, is dat ze steeds weer direct een warm thuisgevoel weet te creëren, ongeacht de stijl. We raden haar van harte aan en schakelen haar absoluut weer in bij volgende projecten!"

Wilco & Max

"Een goed en eerlijk meerwerk advies welke een hele goede basis heeft gelegd voor onze interieur-plannen van onze nieuwbouwwoning. Bedankt!"

"Het bezinken is gekomen, thuis komen voelde nog nooit zo goed. Wat een fantastisch eind-resultaat Susanne en Bert, werkelijk overal is aan gedacht en wat was het fijn om met jullie samen te werken. Zeker tot ziens!"

“Betrouwbaar, kundig, betrokken mensen en uitstekende begeleiding van A tot Z, het was een fijn traject met een prachtig eindresultaat”

Mw. van Hout

“Voor de derde maal in 3 jaar tijd met Susanne en Bert gewerkt op gebied van advies t/m styling, dat is alles zeggend hoe tevreden wij zijn.”

“Niet alleen een gepassioneerde interieur designer die weet waar ze over praat en nog echt de tijd voor je neemt, maar ook nog eens een ijzersterke coach tijdens het proces van interieur realisatie, bedankt voor de goede zorgen!”

SBZ Interieur Design

``Cosmopolitan living with a touch of nature mixed with luxery and affordable designs``

#interieurproject #interieurstyling #interieurontwerper #interieurontwerp #interieurstylist #stylist #interieuradvies #lichtplan #interieur #woonblog #groenwonen #groenstylist #sbzinterieurdesign #stijlvolstyling #interiorproject #interiordesign #interieurdesign #interieurdesigner #stijlvolwonen #nieuwbouwhuis #nieuwbouwwoning #meerwerkadvies #verbouwen #verhuizen #villa #droomhuis #verhuizen #verbouwen #verbouwcoach #technischadvies #lichtadvies #woonadvies #projectbegeleiding #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper

#particulier #zakelijk #bedrijf #horeca #hotel #woonhuis #stijlvolwonen #valkdesign #hoogdesign #meerwerkadvies #interieurplan #amsterdam #uithoorn #amstelveen #gooi #tgooi #vechtstreek #haarlem #weespersluis #muiden #weesp #baarn #soest #diemen #hilversum #laren #breukelen #noordholland #utrecht #zuidholland #denhaag #leiden #loosdrecht #projectinrichting #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper #binnenhuisontwerp #tuinontwerp – SBZ Interieur Design is een interieurontwerper en stylist welke interieuradvies verzorgt t/m de complete realisatie en styling van een interieurproject.