logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.

info@sbzinterieurdesign.nl

Uithoorn

 

Zakelijk interieuradvies & styling

"The details make the design"

Waarmee kunnen wij je helpen…

Samenwerken?

Zakelijk interieuradvies, binnenhuisontwerp & styling (zakelijk)

Kunt u wel wat hulp gebruiken d.m.v. een goed interieur en kleuradvies voor een zakelijk project. Zoals de inrichting en styling van een permanent (thuis)kantoor, showroom of ontvangstruimte. Ook voor onze zakelijke klanten staan wij graag klaar om mee te denken d.m.v. een stijlvol en praktisch interieuradvies, ontwerp of zelfs de complete realisatie en interieur styling van ruimtes.

Concept en ontwerp

Je kunt bij ons terecht voor een compleet ontwerp van een bedrijfsinterieur als kantoorruimte, kantine, receptie en showroom. Ook hebben wij geregeld opdrachtgevers waarvoor wij een privé vakantiewoning, Bed & Breakfast of Airbnb accommodatie uitdenken, realiseren, inrichten en stylen. Heb je een beurs, congres of ander zakelijk evenement waarvoor een goede stand of totale interieur presentatie wenselijk is? Wij denken graag met jullie mee hoe wij hier samen een succes van kunnen maken.

Onze werkwijze start altijd met een inventarisatie gesprek (brainstorm sessie) voor het inventariseren van uw wensen m.b.t sfeer, indentiteit en praktisch gebruik. Na de inventarisatie werken wij een offerte uit voor het het maken van een eerste concept. Na akkoord starten wij met met maken van een concept. Wanneer deze af is komen wij bij u terug voor een presentatie hiervan en zal het concept worden vertaald in een overzichtelijke kostenraming voor de uitvoering waarna wij na akkoord starten met de realisatie, (her)inrichting en styling van het nieuwe interieur.

Het is mogelijk om een compleet interieurontwerp te laten maken bestaande uit:
Een interieur indelingsplan, materiaal- en kleurenplan, verlichtingsplan, groen styling plan en een moodboard voor de visualisatie van de beoogde stijl/ sfeer.

Realisatie en (re)styling

Voor veruit de meeste van onze klant geldt dat zij tevens door ons de inrichting en styling laten verzorgen. Van a tot z gaan wij met het interieur aan de slag. Dit doen wij in samenwerking met specialisten op interieurgebied en een keur aan mooie merken passen bij het interieurontwerp en concept.

Wilt u een bestaand interieur laten (re-)stylen met deels bestaande middelen en een keur aan nieuwe producten. Ook dit kan mits het huidige interieur dit nog toelaat qua kwaliteit en stijl pasend bij het nieuwe concept. Ook met kleine aanpassingen zonder een rigoureuze verbouwing is er zeker al een mooi resultaat mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan groen styling met planten en bloemen, maar ook sfeermakers en nieuwe meubelen en verlichting. Ideaal voor bijvoorbeeld een ontvangstruimte, kantine, rustruimte of vergaderzaal.

Tarief en looptijd projecten

Voor zakelijke opdrachten werken wij op basis van een uurtarief: €85,- excl. 21% btw

De looptijd van onze projecten is afhankelijk van uw wensen, complexiteit van het project, onze capaciteit/ beschikbaarheid en levertijden van o.a. meubels. Tijdens ons inventarisatie gesprek en na het maken van het concept maken wij samen met u concrete afspraken over een streef datum voor de oplevering.

Neem contact op met SBZ Interieur Design om de mogelijkheden te bespreken en ontvang vrijblijvend een eerste intake formulier waarmee wij uw wensen op voorhand kunnen inventariseren.

Maak een afspraak
Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project Amsterdam Vondelpark door © Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl )
Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project Amsterdam Vondelpark door © Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl )
Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project Amsterdam Vondelpark door © Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl )

Maatwerk opties:

 • Zakelijk interieuradvies voor meerdere ruimtes
 • Zakelijk interieurplan
 • 2D indelingsontwerp
 • 2D + 3D ontwerp (stijl visualisatie)
 • Lichtplan
 • Groen styling plan
 • Stoffering (raamdecoratie en/of vloer) advies
 • Keuken of badkamer advies
 • Meerwerk advies en/of (ver)bouwbegeleiding
 • Budgetbeheer en planning
 • Interieur coaching/ personal shopping; wij begeleiden jou bij het maken van de juiste combinaties
 • Inkoop van interieur producten
 • Coördinatie interieur project
 • Inrichting en (re-) styling van de ruimte(s)
 • Balkon/ terras / (binnen)tuin styling afgestemd op jouw interieur
 • Seizoensstyling en small congres/ event styling

Goed om te weten

 • Genoemde tarieven gelden per ruimte. De desbetreffende ruimte of verdieping wordt voorafgaand aan het advies gesprek vastgesteld.
 • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vanaf prijzen, prijs afhankelijk van het aantal en de grote van de ruimte(s) die het betreft.
 • Aanvullende uren op basis van nacalculatie volgens uurtarief.
 • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.
 • Bij reistijden vanaf 40 minuten vanuit Uithoorn rekenen wij een reistijdvergoeding per enkele reis.
Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project Amsterdam Vondelpark door © Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl )
Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project door Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl )
Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project Amsterdam Vondelpark door © Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl )

Kleur- & interieuradvies

Onze kleur- & interieuradvies diensten zorgen voor een hele goede basis voor diegene die zelf aan de slag willen gaan met hun interieur. Er kan gekozen worden uit verschillende pakketen passend bij jouw huidige interieur wensen en situatie. Daarnaast is er ook maatwerk mogelijk. Ons interieuradvies is geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen en bedrijven. Ook bieden wij speciale adviezen voor als je een nieuwe woning aan wilt aankopen maar twijfelt of deze wel past bij jouw toekomstige woonwensen op interieur gebied.

Bekijk alle mogelijkheden

Interieurontwerp & interieurplan

Een specifieke ruimte of jouw woning gevisualiseerd van a tot z, in een compleet interieurontwerp incl. uitgebreid adviesrapport en moodboard? Liever maatwerk op basis van bepaalde woonvragen zoals een verlichtingsplan, kleurenplan of indelingsontwerp. Onze interieurontwerp diensten zijn erg breed en bieden een uitstekende houvast voor diegene die wel zelf aan de slag willen maar net iets meer handvatten willen om zelf mee aan de slag te gaan. Een compleet interieur plan leent zich uitstekend om zelf op voort te borduren en kan helemaal naar wens voor je samengesteld worden. Ook op zakelijk vlak zijn wij minstens zo creatief en vooruitstrevend in het maken van indelingsplannen en een compleet interieur-plan waarbij er veel mogelijk is.  

Bekijk alle mogelijkheden

Interieur project & interieur styling 

Bij onze interieur projecten staat service en ‘ontzorgen’ centraal. Wij doen de project begeleiding van a tot z, van het eerste kleur- & interieuradvies tot en met het laatste plantje op zijn plek in de vensterbank is beland. Wij verzorgen en compleet interieur plan aan de hand van jouw wensen, doen de begeleiding van leveranciers, verzorgen aan de hand van jouw budget de aankopen op interieur gebied en stylen jouw zakelijke- of woonruimte(s) tot in de kleinste details. Dit al met oog voor een stijlvol, persoonlijk en creatief eindresultaat. Passend bij jou, jouw wensen en de ruimte zelf.

Bekijk alle mogelijkheden

Waar je van op aan kunt…

SBZ Interieur Design | Interieuradvies - Interieurontwerp - project inrichting - interieurstyling

Stijlvol

Een fijne werkplek of een fijn thuis hebben betekend voor SBZ Interieur Design een ruimte welke een uitnodigende, warme en een stijlvolle uitstraling heeft. Wonen, werken en leven is emotie, en dit persoonlijke belevingsaspect van emotie zie en voel in onze interieurs en de adviezen die wij geven om van jouw ruimte een beleving te maken. De eigen stijl van SBZ Interieur Design kenmerkt zich door veel oog voor details en ‘groen styling’ met planten en/of bloemen, omdat deze bijdragen aan een prettige en gezonde leefomgeving.

Binnenhuisontwerp, inrichting / styling en interieur project Amsterdam Vondelpark door © Susanne Bolkestein - Zum Vörde SBZ Interieur Design | Interieuradvies, realisatie & styling ( sbzinterieurdesign.nl ) Photo credits: sbzinterieurdesign.nl & StijlvolStyling.com

Persoonlijk

Een eigen plek om trots op te zijn. Of dit nu jouw bedrijf of woning is. Wij houden graag rekening met wie jij bent, wat jij met jouw interieur wil uitstralen en wat jij (en jouw gezin) of bedrijf belangrijk vind op interieurgebied. Een fijne plek om tot rust te komen of die juist simuleert om het beste uit jezelf te halen. Iedereen moet zich tenslotte thuis kunnen voelen in een interieur. Of dit nu privé of zakelijk is. Al onze projecten zijn maatwerk en wij werken in overzichtelijke fases afgestemd op jouw wensen en situatie.

kaboompics_Equipment and material samples

Creatief

Een interieuradvies, ontwerp en inrichting/ styling vol creativiteit! Niet alleen door onze kennis en ervaring weten wij welke stijl en merken passen bij iemands wensen. Wij weten ook als geen ander wat een materiaalkeuze, vorm en kleur met een ruimte doet. Zo kom je niet alleen goed beslagen ten ijs als je zelf op zoek gaat naar een nieuw interieur. Je kunt er ook zeker van op aan dat wij voor jou de juiste keuzes maken tijdens de begeleiding van een project, het inkopen van producten en de interieur styling zelf.

Ons process

Onze werkwijze in stappen

1

Intake

2

Kleur- & interieuradvies

3

Interieurontwerp & interieurplan

4

Project begeleiding & woon-winkelen

5

Inrichting & Styling

Recente interieur & styling projecten

Een kleine greep uit onze recent gerealiseerde interieur projecten

Recente interieur & styling projecten

Een kleine greep uit onze recent gerealiseerde interieur projecten

Wat onze klanten over ons zeggen...

Neem contact met ons op en vraag vandaag nog een offerte aan

zakelijk interieur, zakelijk interieuradvies, zakelijk interieurontwerp, interieurontwerp bedrijf, interieuradvies bedrijf, zakelijk interieur project, concept styling, interieur concept, advies, interieur advies, binnenhuisadvies, kleuradvies, woning advies, interieurontwerper, interieurontwerp, binnenhuisontwerper, interieur stylist, interieur consult, interieur styling, kleur advies, interieurproject, interieur project, verbouwbegeleiding, interieur consultant, interieurplan indelingsplan, interieurconsult, interieuradviseur, binnenhuisontwerper, binnenhuisarchitect, binnenhuisontwerp, interieur styling, stylist, amstelveen, amsterdam, uithoorn, noord holland, utrecht, zuid holland, randstad, leiden, zaanstreek, zaandam, amstelhoek, gooi, kudelstaart, hilversum, vechtstreek, hoofddorp, aalsmeer, mijdrecht, haarlem, zakelijk, particulier, susanne, ensuus, maisonbelle, stijlvol styling, stijlvolstyling, woonstyling, vtwonen interieuradvies, vtwonen stijl, vtwonen interieur, sbz, interieurdesign, nieuwbouwwoning, nieuwbouwproject, vastgoed, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, kinderkamer, kinderkamerstylist, babykamer, keuken, thuiskantoor, zolder.