logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.

info@sbzinterieurdesign.nl

Uithoorn

 

Concept & interieuradvies, interieurontwerp- & styling voor bedrijven

"The details make the design"

Concept interieurontwerp & interieurstyling zakelijk

Kunt u wel wat hulp gebruiken d.m.v. een goed interieur en kleuradvies voor een zakelijk project. Zoals de inrichting en styling van een permanent (thuis)kantoor, showroom of ontvangstruimte. Ook voor onze zakelijke klanten staan wij graag klaar om mee te denken d.m.v. een stijlvol en praktisch interieuradvies, ontwerp of zelfs de complete realisatie en interieur styling van ruimtes.

Concept en ontwerp

Je kunt bij ons terecht voor een compleet ontwerp van een bedrijfsinterieur als kantoorruimte en showroom. Onze werkwijze start altijd met een inventarisatie gesprek (brainstorm sessie) voor het inventariseren van uw wensen m.b.t sfeer, indentiteit en praktisch gebruik. Na de inventarisatie werken wij een offerte uit voor het het maken van een eerste concept. Na akkoord starten wij met met maken van een concept. Wanneer deze af is komen wij bij u terug voor een presentatie hiervan en zal het concept worden vertaald in een overzichtelijke kostenraming voor de uitvoering waarna wij na akkoord starten met de realisatie, (her)inrichting en styling van het nieuwe interieur.

Het is mogelijk om een compleet interieurontwerp te laten maken bestaande uit:
Een interieur indelingsplan, materiaal- en kleurenplan, verlichtingsplan, groen styling plan en een moodboard voor de visualisatie van de beoogde stijl/ sfeer.

Realisatie en (re)styling

Voor veruit de meeste van onze klant geldt dat zij tevens door ons de inrichting en styling laten verzorgen. Van a tot z gaan wij met het interieur aan de slag. Dit doen wij in samenwerking met specialisten op interieurgebied en een keur aan mooie merken passen bij het interieurontwerp en concept.

Wilt u een bestaand interieur laten (re-)stylen met deels bestaande middelen en een keur aan nieuwe producten. Ook dit kan mits het huidige interieur dit nog toelaat qua kwaliteit en stijl pasend bij het nieuwe concept. Ook met kleine aanpassingen zonder een rigoureuze verbouwing is er zeker al een mooi resultaat mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan groen styling met planten en bloemen, maar ook sfeermakers en nieuwe meubelen en verlichting. Ideaal voor bijvoorbeeld een ontvangstruimte, kantine, rustruimte of vergaderzaal.

Tarief en looptijd projecten

Voor zakelijke opdrachten werken wij op basis van een uurtarief: €85,- excl. 21% btw

De looptijd van onze projecten is afhankelijk van uw wensen, complexiteit van het project, onze capaciteit/ beschikbaarheid en levertijden van o.a. meubels. Tijdens ons inventarisatie gesprek en na het maken van het concept maken wij samen met u concrete afspraken over een streef datum voor de oplevering.

Neem contact op met SBZ Interieur Design om de mogelijkheden te bespreken en ontvang vrijblijvend een eerste intake formulier waarmee wij uw wensen op voorhand kunnen inventariseren.

Tarief

Op aanvraag
Uurtarief €85,- excl. 21% btw per uur.

Maak een afspraak
Bekijk meer services

Goed om te weten

  • De desbetreffende ruimte of verdieping wordt voorafgaand aan het advies gesprek vastgesteld.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vanaf prijzen, prijs afhankelijk van het aantal en de grote van de ruimte(s) die het betreft.
  • Ons uurtarief voor aanvullende uren is €85,- excl. 21% btw per uur.
  • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km, eventuele reistijd en parkeerkosten.
  • Nieuwbouwpand gekocht? Dit advies kan vaak worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met jouw hypotheek verstrekker.

Aanvullende mogelijkheden

Naast een uitgebreid interieuradvies is mogelijk: Een compleet interieurontwerp en interieur-plan, persoonlijke online woonshop lijst, woon-winkelen incl. inrichting en styling (zie voor meer informatie ons interieur project), groen styling. Een langer of aanvullend advies voor bijv. meerdere ruimtes behoord ook tot de mogelijkheden.

Voorbereiding

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van ons altijd een inventarisatie formulier waarin wij tevens vast leggen om welke ruimte(s) het gaat, daarnaast ontvangen wij graag foto’s van de huidige situatie en vragen wij je om zelf alvast een Pinterest bord aan te maken met woonstijlen/ kleuren die je aanspreken (knipsels uit woonbladen zijn ook prima).