logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.
info@sbzinterieurdesign.nl
Uithoorn
 

Interieuradvies & interieur styling zakelijk

"The details make the design"

Interieuradvies en interieur styling zakelijk

Kunt u wel wat hulp gebruiken d.m.v. een goed interieur en kleuradvies voor een zakelijk project. Zoals de inrichting en styling van een permanent (thuis)kantoor, showroom of ontvangstruimte. Ook voor onze zakelijke klanten staan wij graag klaar om mee te denken d.m.v. een stijlvol en praktisch interieuradvies, ontwerp of zelfs de complete realisatie en interieur styling van ruimtes.

Voor zakelijke opdrachten werken wij op basis van een uurtarief: €85,- excl. 21% btw
Neem contact op met SBZ Interieur Design om de mogelijkheden te bespreken.

Tarief

Op aanvraag
Uurtarief €85,- excl. 21% btw per uur.

Maak een afspraak
Bekijk meer services

Goed om te weten

  • De desbetreffende ruimte of verdieping wordt voorafgaand aan het advies gesprek vastgesteld.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vanaf prijzen, prijs afhankelijk van het aantal en de grote van de ruimte(s) die het betreft.
  • Ons uurtarief voor aanvullende uren is €75,- incl. btw per uur.
  • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km, eventuele reistijd en parkeerkosten.
  • Nieuwbouwpand gekocht? Dit advies kan vaak worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met jouw hypotheek verstrekker.

Aanvullende mogelijkheden

Naast een uitgebreid interieuradvies is mogelijk: Een compleet interieurontwerp en interieur-plan, persoonlijke online woonshop lijst, woon-winkelen incl. inrichting en styling (zie voor meer informatie ons interieur project), groen styling. Een langer of aanvullend advies voor bijv. meerdere woonruimtes behoord ook tot de mogelijkheden.

Voorbereiding

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van ons altijd een inventarisatie formulier waarin wij tevens vast leggen om welke ruimte(s) het gaat, daarnaast ontvangen wij graag foto’s van de huidige situatie en vragen wij je om zelf alvast een Pinterest bord aan te maken met woonstijlen/ kleuren die je aanspreken (knipsels uit woonbladen zijn ook prima).