Interieuradvies aan huis

Home Interieuradvies aan huis

[Laat mij jou inspireren & coachen]

Onafhankelijk interieuradvies thuis of online

Volop tips en inspiratie nodig voor jouw bestaande woning? Start met een persoonlijk en onafhankelijk kleur- & interieuradvies aan huis of online

Is je huidige woonruimte toe aan een nieuwe uitstraling en wil je concrete stappen zetten, maar weet je niet precies waar te beginnen? Bij SBZ Interieur Design begrijpen we dat als geen ander. Maar geen zorgen, want Susanne van SBZ Interieur Design staat voor je klaar. Als ervaren interieurontwerper en styliste met een uitgebreide kennis van kleur, helpt Susanne je graag verder. Tijdens een tot 3 uur durende sessie aan huis, of een tot 2 uur durende online brainstorm ontmoeting, duiken we samen in jouw interieur wensen.

Wat deze sessie uniek maakt, is de interactieve benadering. We gaan niet alleen in gesprek over kleuren, materialen en indeling, maar Susanne coacht je desgewenst ook actief. Desgewenst kunnen we zelfs samen oefenen met bestaande interieuritems om onze ideeën visueel te maken. Zo wordt het een leerzame en inspirerende ervaring die je helpt om je eigen stijl vol vertrouwen vorm te geven.

Na afloop ontvang je van ons een basis adviesrapport, compleet met een inspirerend moodboard en praktische tips. Deze handvatten helpen je om zelf aan de slag te gaan en je woonruimte die gewenste make-over te geven.

Voor nieuwbouwwoningen bieden we uitgebreidere pakketten aan om je het allerbeste advies te kunnen geven.

Klinkt dit als de kickstart die jouw bestaande woonruimte nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Samen maken we van jouw huis een thuis die helemaal ‘jij’ is.

Projecten

350+

Onze signatuur straalt verfijning en elegantie uit, met aandacht voor elk detail. We combineren warmte en eigentijdse esthetiek met een doordachte benadering van de praktische kant van interieur.

Clienten

247+

Onze klantenkring omvat particuliere huiseigenaren en zakelijke partners, waaronder B&B’s en boutique hotels.

social & blog volgers

120K

Blijf ook via onze socials en blog stijlvolstyling.com up te date over onze uitdagingen, samenwerkingen en afgeronde projecten.

Werkwijze
Interieuradvies aan huis

In een notendop: Persoonlijk en onafhankelijk interieuradvies aan huis incl. kleuradvies, adviesrapport, moodboard en styling tips Onze voorbereiding
Digitale intake ter kennismaking
Pinterest bord analyse ter voorbereiding
Interieuradvies gesprek aan huis, incl.:
Onze visie, uitleg en woon-coaching on-the-spot
Stel al je woonvragen over de desbetreffende ruimte
Kleuradvies incl. kleurnummers
Basis indelingstips om o.a. eenheid te creëren
Woonstijl & materiaal advies
Shoptips bij jouw stijl passende winkels/ merken
Interieur & groen styling tips
Je ontvangt naderhand een: Adviesrapport met persoonlijk moodboard en adviesuitwerking (aanbevolen winkels/ merken, kleurnummers en styling tips)

Dit mondeling interieuradvies is exclusief: schetsen, maatvoering advies, maatvoering-tekening/ indelingstekeningen, 2D/3D ontwerpen, maatwerkadvies, lichtadvies en lichtplan.

Een maatwerk (meubel)ontwerp, interieur-plan of indelingsplattegrond nodig? Bekijk interieurontwerp en advies mogelijkheden op onze website.

Interieur project
Kunnen wij je verder helpen en ondersteunen bij project begeleiding na de ontwerp fase? Ook tijdens de bouw / verbouwing en zelfs complete de inrichting/ styling staan wij voor je klaar. Bekijk onze interieur project pagina voor de aanvullende mogelijkheden.

Kleur- en Interieuradvies aan huis

795 Circa 2-3 uur aan huis, vanaf tarief gebaseerd op een standaard eengezinswoning voor 1 ruimte bijvoorbeeld de woonkamer met open keuken.
  • Voorbereiding, Pinterest bord analyse, coaching-on-the-spot, interieuradvies,, kleuradvies en behang advies, basis indelingstips om meer eenheid te creëren, woonstijl advies en materiaal tips. Basis shoplist mer passend winkels en merken, groen styling tips, stel al je woonvragen over de desbetreffende ruimte!
  • Basis adviesrapport met tips en adviezen + moodboard voor 1 ruimte naar keuze.
Zit je met je handen in het haar omdat je niet weet hoe je jouw woonruimte gezellig en persoonlijk maakt? Ook met een klein budget kun je bij ons terecht! Met onze online inspiratie en brainstorm sessie kletsen we gewoon twee uurtjes vanuit je luie stoel en helpen we je om van jouw huis een echt thuis te maken.

Wij snappen dat niet iedereen een groot budget heeft, maar dat betekent niet dat je geen mooi en fijn huis kunt hebben.
In deze gezellige en informatieve sessie geven we je basis tips en tricks die bij jou passen. Of je nou een beginner bent of al behoorlijk wat ervaring hebt met interieurs inrichten, wij zijn er om je op weg te helpen afgestemd op jouw budget en mogelijkheden.

Ben je toe aan een gezellige en inspirerende online koffiedate met onze expert? Laat je verrassen en ga met een hoop nieuwe ideeën en een flinke dosis inspiratie de deur uit—virtueel dan! Neem snel contact met ons op en dan maken we er samen iets moois van!

Optioneel mogelijk: wij maken een ideeën bord voor je op Pinterest aan de hand van jouw woonvraag waar je zelf op voort kan borduren om van jouw ruimte iets unieks te maken afgestemd op jouw wensen.

Online brainstorm & inspiratie sessie

447 Een online gesprek circa 1 - 1,5 uur via video call
  • Voorbereiding, Pinterest bord analyse, brainstorm sessie, tips en inspiratie, stel al je woonvragen.
  • Meerprijs moodboard of Pinterest inspiratie bord: €98,- per ruimte.
Project begeleiding en hulp bij de inrichting nodig? 
We vinden het leuk om zo nu en dan zijdelings betrokken te blijven bij jou proces. Mocht het niet lukken om zelf de uitvoering te doen, dan bieden wij de volgende optie aan ter extra begeleiding:

Project begeleiding en hulp bij de inrichting nodig? 
Heb jij een interieuradvies van ons gehad of een interieur-plan laten maken en wil je ons betrekken bij de puntjes op de í van jouw interieur? Wij helpen je graag bij de project begeleiding, inrichting en styling. Wij nemen de volledige inrichting en styling van jou over, van de verlichting en meubels tot en met de accessoires en interieurbeplanting. Wij maken iedere keuze met jouw wensen en behoeftes voorop zoals vastgesteld in het interieur-plan gemixt met onze unieke signature zodat er een stijlvol interieur ontstaat dat bij jou past.

Voor meer informatie bezoek onze totaal project pagina:
Totaal project – begeleiding, inrichting en styling 

"Vastgelopen in je interieurplannen? Ik ben er om je te helpen de knoop door te hakken en jouw gids te zijn in de wereld van interieur design. In een inspirerende sessie vinden we samen jouw ideale woonoplossingen door 'jou' centraal te zetten. Ontdek hoe twee uur van je tijd je jarenlang woonplezier kan opleveren."