Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2022. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

Interieuradvies aan huis

  /  Interieuradvies aan huis

Een onafhankelijk en persoonlijk interieuradvies aan huis

// Wat kun je verwachten //

Tijdens ons interieuradvies gesprek bij jou thuis geven wij ter plekke onze visie op de juiste ruimte indeling en gaan wij samen met jou op zoek naar een passende woonstijl, materiaal en kleurenpallet aan de hand van jouw interieur wensen. Daarnaast bespreken wij zaken als meubels, stoffering (vloer/ raambekleding), accessoires en groen styling. Je kunt al je woonvragen over de desbetreffende bestaande ruimte aan ons stellen. Je krijgt volop styling tips om meer eenheid te creëren en jouw woonruimte wanneer je deze opnieuw gaat inrichten zo optimaal mogelijk te benutten. Samen met jou creëren wij een interieur wat bij jou als persoon, jouw leefsituatie, jouw woonwensen en de woning zelf past. Ter plekke bekijken wij samen desgewenst voorbeelden aan de hand van o.a. digitale beelden, materiaal stalen en kleurenwaaiers om het advies voor jou zo visueel mogelijk te maken.

Ieder adviesgesprek is anders, want ieder mens is tenslotte anders. Wij vullen samen het interieuradvies gesprek zo in dat deze helemaal is afgestemd op jouw wensen hierin. Naderhand ontvang je van ons een adviesrapport vol styling tips en kleurnummers e.d. en een moodboard om zelf met de uitvoering aan de slag te kunnen gaan. Ons interieuradvies is uitbreidbaar met meerdere expertise opties zoals een persoonlijke online click&collect shoplijst.

Voor wie is dit advies geschikt?
Dit interieuradvies is in het bijzonder geschikt voor mensen die een reeds bestaande woning willen re-stylen en toe zijn aan vernieuwing middels o.a. kleuren, stoffering en styling.
Voor nieuwbouwwoningen adviseren wij te kiezen voor een uitgebreider advies middels een lichtplan en interieur-plan inclusief 2D en/of 3D ontwerp.

Technisch- en meerwerkadvies

Hulp nodig bij technische zaken als de meerwerk bepaling, lichtadvies, een electro-plan, domotica bepaling en/of (ver)bouwbegeleiding van een woning?
Informeer naar aanvullende advies mogelijkheden. Onze technisch specialist helpt je hier graag bij.

FAQ: Onafhankelijk advies

Bij ons geen ‘wij van Wc-eend adviseren Wc-eend’ praktijken. Wij zijn niet geboden aan een eigen of bepaalde winkels of merken. Jouw belang staat bij ons altijd voorop zodat je een eerlijk, goed en onafhankelijk interieuradvies krijgt waarbij wij samen met jou uit alle partijen, winkels en merken etc. voor kunnen kiezen om zo tot het beste eindresultaat te komen. Wil je wel gebruik maken van ons brede netwerk en uitstekende inkoopmogelijkheden, dat mag uiteraard. Maar ook dan bekijken wij samen goed of het de juiste partij is voor jouw project.

Interieuradvies aan huis incl. adviesrapport, moodboard en styling tips

 • Onze voorbereiding
 • Digitale intake ter kennismaking
 • Pinterest bord analyse ter voorbereiding
 • Interieuradvies gesprek aan huis, incl.: 
 • Onze visie, uitleg en woon-coaching on-the-spot
 • Stel al je woonvragen over de desbetreffende ruimte
 • Kleuradvies incl. kleurnummers
 • Basis indelingstips om o.a. eenheid te creëren
 • Woonstijl & materiaal advies
 • Shoptips bij jouw stijl passende winkels/ merken
 • Interieur & groen styling tips
 • Je ontvangt naderhand een:
  Adviesrapport met persoonlijk moodboard en adviesuitwerking (aanbevolen winkels/ merken, kleurnummers en styling tips)

Tarief v.a. €895,- 
Het 
vermelde vanaf tarief is gebaseerd op één woonruimte van een gemiddeld Nederlands woonoppervlak
Tijdsduur adviesgesprek: adviesafspraak aan huis of 
desgewenst online via video gesprek, tot 3 adviesuren inbegrepen.
Dit mondeling interieuradvies is exclusief: schetsen, maatvoering advies, maatvoering-tekening/ indelingstekeningen, 2D/3D ontwerpen, maatwerkadvies, lichtadvies en lichtplan. 

Extra uren á €98,- per uur op nacalculatie.
Aanvullende ruimtes, tarief: €295,- per ruimte incl. moodboard en kleuradvies. 

De ruimte(s) waar wij advies voor geven wordt voorafgaand aan het adviesgesprek op de offerte vastgesteld.
Afspraken vinden doordeweeks plaats tijdens kantooruren, tarief excl. reiskostenvergoeding en eventuele parkeerkosten.

 

Een maatwerk ontwerp nodig, interieur-plan of indelingsplattegrond?Bekijk interieurontwerp en advies mogelijkheden op onze website.

Interieur project

Kunnen wij je verder helpen en ondersteunen bij project begeleiding na de ontwerp fase? Ook tijdens de bouw / verbouwing en zelfs complete de inrichting/ styling staan wij voor je klaar.

Bekijk onze interieur project pagina voor de aanvullende mogelijkheden.

1
2
3
4
1
2
3
4
c

Kennismaken

Iedere opdracht start met een uitgebreide intake en gedegen voorbereiding. Wij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Adviesgesprek

Onze interieuradvies stemmen wij af op de wensen, behoeftes en budget van onze cliënten.

d

Uitwerking

Na het interieuradvies ontvang je een adviesrapport compleet met kleuradvies, moodboard en styling tips.

x

Meer hulp nodig?

Meer hulp nodig? Wij helpen je tevens graag met een indelingsplan en interieur-plan of lichtplan op maat. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Interieur design

Onze projecten

Een kleine greep uit onze opdrachten

Zij gingen je voor

Reviews

Onder de indruk van de vertaling van het gegeven thema in combinatie met mijn eigen persoonlijkheid naar het interieur ontwerp en lichtplan van de keuken, woonkamer en dakterras. Heel mooi gedaan. Ik ben er erg blij mee!

Anu

"Susanne heeft in de afgelopen 5 jaren vier verschillende projecten voor ons uitgevoerd, waarbij zij enkel op basis van een korte beschrijving van ons (want: wij hebben geen verstand van interieur) een visie en ontwerp heeft gemaakt, in compleet verschillende stijlen. Een appartement in urban chique stijl, een dakterras, een studio in boutique hotel stijl en een groot appartement in industriële stijl. Ze heeft ons volledig ontzorgd, van ontwerp tot aan shoppen totenmet het daadwerkelijk inrichten en stylen. Telkens laten we haar met een gerust hart haar gang gaan. Wat Susanne bijzonder maakt, is dat ze steeds weer direct een warm thuisgevoel weet te creëren, ongeacht de stijl. We raden haar van harte aan en schakelen haar absoluut weer in bij volgende projecten!"

Wilco & Max

"Een goed en eerlijk meerwerk advies welke een hele goede basis heeft gelegd voor onze interieur-plannen van onze nieuwbouwwoning. Bedankt!"

"Het bezinken is gekomen, thuis komen voelde nog nooit zo goed. Wat een fantastisch eind-resultaat Susanne en Bert, werkelijk overal is aan gedacht en wat was het fijn om met jullie samen te werken. Zeker tot ziens!"

“Betrouwbaar, kundig, betrokken mensen en uitstekende begeleiding van A tot Z, het was een fijn traject met een prachtig eindresultaat”

Mw. van Hout

“Voor de derde maal in 3 jaar tijd met Susanne en Bert gewerkt op gebied van advies t/m styling, dat is alles zeggend hoe tevreden wij zijn.”

“Niet alleen een gepassioneerde interieur designer die weet waar ze over praat en nog echt de tijd voor je neemt, maar ook nog eens een ijzersterke coach tijdens het proces van interieur realisatie, bedankt voor de goede zorgen!”

SBZ Interieur Design

``Cosmopolitan living with a touch of nature mixed with luxery and affordable designs``

#interieurproject #interieurstyling #interieurontwerper #interieurontwerp #interieurstylist #stylist #interieuradvies #lichtplan #interieur #woonblog #groenwonen #groenstylist #sbzinterieurdesign #stijlvolstyling #interiorproject #interiordesign #interieurdesign #interieurdesigner #stijlvolwonen #nieuwbouwhuis #nieuwbouwwoning #meerwerkadvies #verbouwen #verhuizen #villa #droomhuis #verhuizen #verbouwen #verbouwcoach #technischadvies #lichtadvies #woonadvies #projectbegeleiding #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper

#particulier #zakelijk #bedrijf #horeca #hotel #woonhuis #stijlvolwonen #valkdesign #hoogdesign #meerwerkadvies #interieurplan #amsterdam #uithoorn #amstelveen #gooi #tgooi #vechtstreek #haarlem #weespersluis #muiden #weesp #baarn #soest #diemen #hilversum #laren #breukelen #noordholland #utrecht #zuidholland #denhaag #leiden #loosdrecht #projectinrichting #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper #binnenhuisontwerp #tuinontwerp – SBZ Interieur Design is een interieurontwerper en stylist welke interieuradvies verzorgt t/m de complete realisatie en styling van een interieurproject.