SBZ Interieur Design | Interieuradvies, Interieurontwerp, Styling
Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog

© 2020. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top
Interieurproject SBZ Interieur Design

Zakelijk interieur ontwerp, concept, inrichting & styling

  /  Zakelijk interieur ontwerp, concept, inrichting & styling

Onze zakelijke interieur diensten

Voor onze zakelijke cliënten staan wij graag klaar om mee te denken d.m.v. een interieuradvies, concept & ontwerp en zelfs de complete realisatie inclusief interieur styling van binnen- en buitenruimtes.

Concept, ontwerp & styling

Wij ondersteunen u o.a. met actief meedenken bij concept ontwikkeling, een compleet interieuradvies- en ontwerp, realiseren, inrichting en stylen.

Onze werkwijze start altijd met een inventarisatie gesprek (brainstorm sessie) voor het inventariseren van uw wensen m.b.t sfeer, indentiteit en praktisch gebruik. Na de inventarisatie werken wij een offerte uit voor het het maken van een eerste concept.

Een compleet interieur concept en ontwerp bestaat bij ons standaard uit:
Een interieur indelingsplan, 3D ontwerp en visualisaties, materiaal- en kleurenplan, verlichtingsplan, groen styling plan, sfeerplan en moodboards voor de visualisatie van de beoogde stijl/ sfeer.

De genoemde opties zijn uitbreidbaar met één van ons expertise opties afhankelijk van de opdracht invulling.

Realisatie en (re)styling

Voor veruit de meeste van onze cliënten geldt dat zij tevens door ons de project begeleiding, inrichting en styling laten verzorgen. Van a tot z gaan wij met het interieur aan de slag. Dit doen wij in samenwerking met ervaring specialisten op interieurgebied en een keur aan mooie merken passend bij het interieurontwerp en concept. Wij hebben een breed netwerk van technisch specialisten tot aan interieur merken en beschikken over zakelijke inkoop mogelijkheden voor gerenommeerde interieur specialisten.

Wilt u een bestaand interieur laten (re-)stylen met deels bestaande middelen en een keur aan nieuwe producten. Ook dit kan mits het huidige interieur dit nog toelaat qua kwaliteit en stijl pasend bij het nieuwe concept. Denk bijvoorbeeld aan groen styling met planten en bloemen, maar ook accessoires en verlichting.

Tarief en looptijd projecten

Voor zakelijke opdrachten werken wij zowel op offerte basis als op basis van een vast uurtarief.

De looptijd van onze projecten is afhankelijk van uw wensen, complexiteit van het project, onze capaciteit/ beschikbaarheid en levertijden van o.a. meubels. Tijdens ons inventarisatie gesprek en na het maken van het concept maken wij samen met u concrete afspraken over een streefdatum voor de oplevering.

Onze advies, ontwerp en styling diensten kunt u o.a. inzetten voor:

 • Bedrijfsinterieur als een kantoorruimte, vergaderruimtes en ontvangstruimtes
 • Zorginstelling
 • Salon- en/of praktijkruimte
 • Hotel- en/of horeca gelegenheden
 • Vakantiewoning(en) voor de verhuur
 • B&B accomodaties
 • Overige verblijfsruimtes zowel binnen- als buitenruimtes

Kennismaken? 

Neem contact op met SBZ Interieur Design om de mogelijkheden te bespreken en ontvang vrijblijvend een eerste intake formulier waarmee wij uw wensen op voorhand kunnen inventariseren.

Mogelijkheden:

 • Zakelijk interieuradvies voor meerdere ruimtes
 • Compleet interieur-plan en ontwerp
 • Indelingsontwerp
 • Concept en stijl visualisatie
 • Lichtplan en domotica advies
 • Groen styling plan (beplating-plan)
 • Budgetbeheer en planning
 • Inkoop van interieur producten
 • Coördinatie en begeleiding interieur project
 • Inrichting en (re-) styling van de ruimte(s)
 • Buitenruimtes ontwerp en styling
 • Seizoensstyling

Goed om te weten

 • De desbetreffende ruimte(s) of verdieping wordt voorafgaand aan het advies gesprek vastgesteld.
 • Uurtarief á €98,- excl. 21% btw.
 • Aanvullende uren op basis van nacalculatie volgens een uurtarief á €98,- excl. 21% btw.
 • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,39 per km en eventuele parkeerkosten.
 • Bij reistijden vanaf 35 minuten vanuit Uithoorn rekenen wij een reistijdvergoeding per enkele reis van €49,- excl. 21% btw.
Door-Susanne-Bolkestein-Zum Vorde-SBZ-Interieur-Design-interieuradvies-binnenhuisontwerp-interieurproject-interieurstyling-sbzinterieurdesign.nl
Interieuradvies Diemen
Interieur design

Wie wij zijn...

Kunnen wij jou helpen?

Susanne Bolkestein - Zum Vörde Sive Vörding

CEO / Interieurontwerper / stylist

Creatief ondernemer achter SBZ Interieur Design. Susanne heeft een studie binnenhuisarchitectuur gevolgd + aanvullende workshops in o.a. interieurontwerpen, 3d visualisaties, styling, kleuradvies, fotografie en plant- & bloemsierkunst. Tevens is zij oprichtster van en professioneel blogger op haar woonblog StijlvolStyling.com.

Bert - SBZ Interieur Design

Bert Zum Vörde Sive Vörding

Technisch advies & project ondersteuning

Partner van Susanne en tevens op zakelijk vlak een belangrijke partner in het meedenken bij ontwerp, op technisch vlak en ondersteunde factor bij projectrealisatie. Bert heeft veel ervaring in de utiliteitsbouw en hoogstaande technische interieur projecten. Zijn specialisatie ligt vooral op het moderniseren van woon- en werkruimtes, meerwerk advies, verbouw begeleiding, elektrotechnisch en licht technisch vlak.

Bekijk onze bedrijfsvideo

1
2
3
4
1
2
3
4
a

Onze missie

Wonen, verblijven en werken tot een beleving maken. Een stijlvolle ruimte die klopt tot in de details en welke past bij onze opdrachtgever.

Analyseren

Wij verdiepen ons graag in wat iemand nou echt blij maakt, wat praktisch en mooi is tegelijk, wat bij jou past op gebied van wonen en/of werken.

c

Diensten

Adviseren, begeleiden, coachen, ontzorgen en verblijden. Van advies t/m de uitvoering; Stijlvol, persoonlijk, creatief.

x

Oplossing

Een oplossing voor iedere interieur vraag van kleur tot materialen, van domotica tot verlichting, van inrichting tot styling.

COVID-19 maatregelen: 
Wij houden ons tijdens de aan huis afspraak aan de richtlijnen van het RIVM en de opgestelde regionale en landelijke corona regels. Gedurende onze afspraak houden wij bijv. zo veel als mogelijk 1,5 meter afstand, schudden wij geen handen, doen desgewenst onze schoenen uit en wassen indien nodig onze handen voor- en tijdens de afspraak.

Afspraken aan huis kunnen verder gewoon doorgaan zoals normaliter. Voelt u zich hier toch niet prettig bij om elkaar te ontmoeten? Een telefonisch of online overleg is ook mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden dan vinden we samen een geschikte oplossing.

Heeft u zelf of één van uw huisgenoten/ gezinsleden onverhoopt corona en/of griepverschijnselen opgelopen? Dan kan de afspraak helaas niet door gaan en verplaatsen wij graag uw afspraak naar een later moment, annuleren van afspraken gaat volgens onze reguliere algemene en annuleringsvoorwaarden.

Door-Susanne-Bolkestein-Zum Vorde-SBZ-Interieur-Design-interieuradvies-binnenhuisontwerp-interieurproject-interieurstyling-sbzinterieurdesign.nl

Wat onze cliënten over ons zeggen

"Susanne heeft in de afgelopen 5 jaren vier verschillende projecten voor ons uitgevoerd, waarbij zij enkel op basis van een korte beschrijving van ons (want: wij hebben geen verstand van interieur) een visie en ontwerp heeft gemaakt, in compleet verschillende stijlen. Een appartement in urban chique stijl, een dakterras, een studio in boutique hotel stijl en een groot appartement in industriële stijl. Ze heeft ons volledig ontzorgd, van ontwerp tot aan shoppen totenmet het daadwerkelijk inrichten en stylen. Telkens laten we haar met een gerust hart haar gang gaan. Wat Susanne bijzonder maakt, is dat ze steeds weer direct een warm thuisgevoel weet te creëren, ongeacht de stijl. We raden haar van harte aan en schakelen haar absoluut weer in bij volgende projecten!"

Wilco & Max

Wat onze cliënten over ons zeggen

"Een goed en eerlijk meerwerk advies welke een hele goede basis heeft gelegd voor onze interieur-plannen van onze nieuwbouwwoning. Bedankt!"

Fam. de Groot

Wat onze cliënten over ons zeggen

"Het bezinken is gekomen, thuis komen voelde nog nooit zo goed. Wat een fantastisch eind-resultaat Susanne, werkelijk overal is aan gedacht en wat was het fijn om met jullie samen te werken. Zeker tot ziens!"

Fam. van de Berg - Polan

SBZ Interieur Design
Meest gestelde vragen

Stijlvolle eigentijdse interieurs vol creativiteit, allure en natuurlijke accenten

Wij werken graag met natuurlijke kleuren en materialen en laten ons hierbij graag inspireren door de natuur, architectuur, reizen en vooral wie jij bent en wat in een ruimte zijn voor jou fijn maakt.

Onze interieur stralen warmte, eenheid, en rust uit aangevuld met bijv. eigentijdse accessoires, planten en desgewenst seizoensaccenten.
Een tijdloos interieur creëren staat hoog in het vaandel zodat je lang plezier hebt van een interieur. Voor de liefhebber zijn hippe trendy accenten uiteraard mogelijk maar dan op zo’n manier toegepast dat ze makkelijk verwisselbaar zijn voor nieuwe trendy items.

Kenmerkend voor onze stijl is het gebruik van planten en bloemen in interieurs. Waarbij we ook hoog inzetten op het verbeteren van de lucht kwaliteit, akoestiek en zorgen dat je fijner woont, verblijft of werkt in een ruimte. Wij adviseren je desgewenst dan ook op gebied van groen styling tijdens een interieuradvies en ontwerp maar ook bij projecten en styling zorgen wij dat de juiste planten worden uitgezocht voor de juiste plek, naar verzorgingservaring en gemak.

Wat maakt SBZ Interieur Design zo'n succes?

Vooral onze kenmerkende eigen stijl die we keer op keer weten te mixen met de wensen en stijl van onze klant. Naast onze eigen creativiteit staan wij altijd open voor ideeën en input van onze opdrachtgevers om zo tot de ideale interieur match te komen. Een goed samenspel tussen ontwerper en opdrachtgever geeft een uniek eindresultaat om extra trots op te zijn.

Wij staan bekend om onze actuele kennis, fijne manier van werken, passie voor het vak en de betrokkenheid bij onze klanten. Wij hechten veel waarde aan een goede klant relatie voor-, tijdens- en na voltooing van de opdracht. Hierdoor hebben wij een groot vaste klanten bestand opgebouwd voor wie wij geregeld nieuwe interieur opdrachten uitvoeren.

Hoe werken jullie?

Wanneer je ons benaderd nemen wij contact met je op voor een telefonische kennismaking of via video bellen. Zo kunnen wij bepalen of wij de juiste ‘match’ zijn voor de opdracht. Dit komt tenslotte ten goede aan het eindresultaat.

Na kennismaking zal desgewenst een offerte (op maat) worden uitgebracht. De offerte hoogte hangt o.a. af van jouw opdracht omvang, type ruimte(s), oppervlak, advies vraag en mate van begeleiding welke nodig is.

Na offerte akkoord volgt het inplannen van een eerste afspraak voor een adviesgesprek of ter start van uw project en/of ontwerp opdracht. Voorafgaand hieraan volgt een uitgebreide online intake voor onze voorbereiding. Desgewenst hebben wij alvast vooraf contact over de project planning en verdere invulling.

Ik ken jullie van Stijlvol Styling, klopt dat?

Dat klopt! Susanne begon in 2013 voorafgaand aan de start van haar bedrijf SBZ Interieur Design met haar woonblog Stijlvol Styling (StijlvolStyling.com). Welke de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van Nederlands meest gewaardeerde woonblogs. Op Stijlvol Styling kun jij je laten inspireren op gebied van interieur, groen en tuin. Vrijwel iedere blog is nog altijd van Susanne’s hand en staan vol tips, trends en haar visie op wonen. Tienduizenden mensen per maand volgen StijlvolStyling.com via de website en nog eens een paar honderdduizend via diverse social media kanalen waaronder ons bekende Pinterest kanaal (één van Nederlands grootste op woongebied) en via Instagram waar je zelfs een kijkje achter de schermen bij SBZ Interieur Design krijgt.

State of mind

Meraki

``Meraki - When you love doing something so much that you put something of yourself into it. With passion, devotion, with attention.``
Welcome to SBZ Interieur Design, how can we help you?