Jouw interieurstylist – van advies t/m styling

Home Jouw interieurstylist – van advies t/m styling

[Interieur styling van a tot z]

Jouw persoonlijk interieur stylist

Allereerst wat fijn dat je hier bent. Want dat je op deze pagina ben aanbeland is een goed begin van een reis op weg naar een interieur dat bij jou past.

Voel je dat je interieur niet meer bij je past of loop je steeds tegen dezelfde woonproblemen aan? Misschien worstel je met een gebrek aan ruimte, eenheid, een onhandige indeling of een stijl die niet meer ‘jij’ is.

Of het nu gaat om een beperkte ruimte, een lastige indeling, of een verouderde stijl, bij SBZ Interieur Design hebben we de oplossingen binnen handbereik.

Wat maakt ons anders?
Wij gaan verder dan alleen de esthetiek. Met een mix van persoonlijk interieuradvies, personal shopping en coaching, openen we de deur naar een woning die écht als thuis voelt. Bij ons krijg je meer dan alleen een nieuwe look; we creëren een complete ervaring die helemaal afgestemd is op jou.

Het avontuur begint met een persoonlijk interieuradvies. Samen brengen we jouw woonwensen en -behoeften in kaart, als fundament voor een geslaagde make-over van je interieur, en desgewenst je balkon of terras. Maar daar stoppen we niet. Met onze specialismen in groen styling en lichtadvies voegen we die extra laag van functionaliteit en comfort toe aan jouw ruimte.

Onze aanpak is persoonlijk en direct, want wij zijn echt geïnteresseerd in wie jij bent. Jouw leven, jouw stijl en jouw behoeften zijn de leidraad voor elk project dat we aannemen, groot of klein.

Dus, ben je klaar om jouw woonproblemen aan te pakken en je huis te transformeren tot een plek waar je elke dag weer blij van wordt? Neem contact met ons op en laat je verrassen door de veelzijdige mogelijkheden die SBZ Interieur Design je kan bieden!
Interieur project luxe woning Rosmalen door SBZ Interieur Design © Susanne Bolkestein - Zum Vorde - sbzinterieurdesign.nl

Projecten

350+

Onze signatuur straalt verfijning en elegantie uit, met aandacht voor elk detail. We combineren warmte en eigentijdse esthetiek met een doordachte benadering van de praktische kant van interieur.

Clienten

247+

Onze klantenkring omvat particuliere huiseigenaren en zakelijke partners, waaronder B&B’s en boutique hotels.

social & blog followers

120K

Blijf ook via onze socials en blog stijlvolstyling.com up te date over onze uitdagingen, samenwerkingen en afgeronde projecten.