logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.

info@sbzinterieurdesign.nl

Uithoorn

Leeslampen

Leeslampen

Glasgow vloerlamp van It’s about Romy

Deze handige Glasgow vloerlamp is niet alleen functioneel als leeslamp bij de bank maar is dankzij zijn mooie design ook een prachtige sfeermaker in de rest van je woonkamer. Richt de kop van de lamp op de muur zodat hij een warm indirect licht kan geven.
De Glasgow vloerlamp heeft een industrieel karakter en staat daarom geweldig in een modern interieur. Tegelijkertijd staat de Glasgow lamp van It’s about RoMi goed in een meer traditionele woonstijl om een mooi tegenwicht te geven.
Fitting: E27
Vermogen: Max. 40 Watt
Bestellen bij vtwonen

Zuiver Buckle Head

De Zuiver Buckle Head vloerlamp heeft een eigentijds design en zorgt voor sfeervolle verlichting. Door de lampenkap te draaien kan het licht ook goed gefixeerd worden, bijvoorbeeld tijdens het lezen. Een praktische lamp met een mooie uitstraling.

Ideale kamerlamp

De Buckle Head Zuiver vloerlamp is met een hoogte van 150 centimeter dé perfecte kamerlamp. Zet hem naast je bank en gebruik hem als leeslampje; de kap van de lamp kun je zelf richten. Zo heb jij altijd op het juiste moment én op de juiste plek licht!

Aan het snoer van de lamp zit een aan- en uitschakelaar. De Buckle Head lamp is geschikt voor een E27 lichtbron met maximaal 60 watt.

 

Bestellen bij Fonq