Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2022. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

Meerwerk advies & interieur technisch advies

  /  Meerwerk advies & interieur technisch advies

Onafhankelijk meerwerk advies & interieur technisch advies op maat

Van optielijst en bouwtekening naar een persoonlijk, functioneel en warm thuis

Bij een verbouwing van een bestaande woning alsmede bij een nieuwbouwwoning kun je veel aanvullende keuzes maken op gebied van meerwerk en technische aanpassingen. Er komt heel wat op je af tijdens en na aankoop van de nieuwbouwwoning of een voorgenomen verbouwing. Spannend en dynamisch maar ook voor veel mensen een stressvolle tijd door de tijdsdruk en onwetenheid. Juist door deze laatste twee factoren worden er veel onnodige fouten gemaakt die een aanslag zijn op een budget en gevolgen heeft voor de mogelijkheden m.b.t. tot jullie nieuwe interieur nu en in de toekomst.

Als verbouw- en nieuwbouwspecialisten helpen wij je graag met een concreet en onafhankelijk meerwerk-advies, technische advies en desgewenst met een lichtplan en interieur-plan op maat. Door een goed meerwerk advies of technische advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Zorgen wij samen met jou dat je o.a. minder stress een meer plezier ervaart bij het aankoopproces van jouw nieuwbouwwoning of voorgenomen verbouwing. Zo voorkom je miskopen en zorgt je er ‘last but not least’ voor dat je slimme en duurzame keuzes maakt uitgedacht op de toekomst van wonen.

Aanvullende adviseren, begeleiden en ondersteunen wij jou met een licht- en interieurplan. Een totaal-plan waar echt de tijd voor is genomen en welke afgestemd wordt op jouw wensen. Onze interieur-plannen komen standaard altijd compleet met een stijlvol lichtplan. Mooi en goed licht is immers de basis van een efficiënt, sfeervol en goed ingericht interieur. Iedere opdracht en ieder project is bij ons uniek en persoonlijk. Om je toch een indruk te geven van het door ons meest opgestelde plan voor bijvoorbeeld nieuwbouwkopers kun je op deze pagina onze werkwijze en meest gekozen plan invulling terugvinden.

Desgewenst nemen wij het het proces van project begeleiding, inkoop van stoffering, meubels en accessoires, het inrichten en stylen van de gehele woning of specifieke ruimtes van woonkamer t/m zolder volledig van jullie over. Dit doen wij middels een totaalproject op maat.

Onafhankelijk advies

Bij ons geen ‘wij van Wc-eend adviseren Wc-eend’ praktijken. Wij hebben geen commercieel belang bij de keuze voor een bepaalde meerwerk optie, een bepaalde partij zoals een aannemer of leverancier. Jouw belang staat bij ons altijd voorop zodat je een eerlijk, goed en onafhankelijk advies krijgt om zo tot het beste eindresultaat te komen. Passend bij jouw woonwensen en zo veel mogelijk toegespitst op de toekomst van wonen.

Vragen? Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden

meerwerk advies, lichtplan nieuwbouwwoning, domotica nieuwbouwwoning, lichtplan nieuwbouwhuis, domotica nieuwbouwhuis, meerwerk bepalen, technisch plan, nieuwbouwwoning, nieuwbouwhuis, interieur-plan, interieurplan, technisch advies, nieuwbouw advies, nieuwbouwadvies, interieurontwerp, interieurontwerper, interieur ontwerper, binnenhuisarchitect, indelingsontwerp, binnenhuisontwerper, binnenhuisontwerp 

1
2
3
4
1
2
3
4
c

Kennismaken

Ieder project start met een uitgebreid kennismakingsgesprek, intake en gedegen voorbereiding. Wij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan om jou te ontzorgen en de project start tot een fijne beleving te maken. Nieuwbouwwoning? Je kunt voor de meerwerk bepaling bij ons terecht voor een onafhankelijk advies.

Ontwerpen & adviseren

Het proces is een samenwerking tussen jou als cliënt en ons als ontwerpers. We sparren en adviseren je tijdens overleg momenten zodat een persoonlijk, creatief en stijlvol plan ontstaat met oog voor sfeerbeleving, eenheid en praktisch gebruik. Onze interieur-plannen stemmen wij af op de wensen, behoeftes en budget van onze cliënten.

d

Presenteren

Onze interieurontwerpen en adviezen bieden een uitstekende basis om zelf mee aan de slag te gaan. Tijdens de presentatie presteren wij een uitgebreide uitwerking in interieur-plan vorm inclusief materialen-plan, kleurenplan, lichtplan, 2D indelingsontwerp en desgewenst een gedetailleerde 3D visualisatie (op schaal) compleet met uitgebalanceerd lichtplan.

x

Totaal project

Project begeleiding en interieurinrichting van a tot z, hiermee helpen wij je desgewenst graag verder. Wij hebben een ervaren netwerk met een breed scala aan vakmensen waarmee wij samenwerken. Specialisten welke net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij verblijden cliënten bij opleving met een stijlvol en persoonlijk eindresultaat.

Meerwerk-advies | Technisch advies

Eerste vrijblijvende telefonische kennismaking of via video conference met onze technisch adviseur
Offerte op maat

Intake fase:
Voorbereiding op onze samenwerking
Online intake m.b.t. meerwerk en technische zaken
Analyse reeds voorgenomen meerwerk / technische aanpassingen
Analyse bouwtekeningen van jouw woning

Afspraak aan huis of via video conference:
Stel al je vragen met betrekking tot meerwerk of technische punten en spar met onze technisch adviseur over de mogelijkheden
Tips waar op te letten bij het bepalen van meerwerk
Analyse van de meerwerk-opties, aangeboden en alternatieve mogelijkheden
Onafhankelijk technische advies
Bespreken basis licht- en domotica mogelijkheden
Besparingstips qua investering in meerwerk
Advies met betrekking tot aanvullende/ alternatieve technische mogelijkheden
Tips en advies over aandachtspunten tijdens een verbouwing / woning in aanbouw
Planning advies
___
Aanvullend mogelijk:
Uitwerking advies (adviesrapport)
Electro plan
Technische tekeningen
Lichtplan & advies
Interieur-plan
Domotica advies & plan
(Ver)bouwbegeleiding

Tarief
Gereduceerd tarief: €598,- (in combinatie met een interieur- en lichtplan)
Standaard tarief: €798,-
Interieur design

Onze projecten

Een kleine greep uit onze opdrachten

Zij gingen je voor

Reviews

Onder de indruk van de vertaling van het gegeven thema in combinatie met mijn eigen persoonlijkheid naar het interieur ontwerp en lichtplan van de keuken, woonkamer en dakterras. Heel mooi gedaan. Ik ben er erg blij mee!

Anu

"Susanne heeft in de afgelopen 5 jaren vier verschillende projecten voor ons uitgevoerd, waarbij zij enkel op basis van een korte beschrijving van ons (want: wij hebben geen verstand van interieur) een visie en ontwerp heeft gemaakt, in compleet verschillende stijlen. Een appartement in urban chique stijl, een dakterras, een studio in boutique hotel stijl en een groot appartement in industriële stijl. Ze heeft ons volledig ontzorgd, van ontwerp tot aan shoppen totenmet het daadwerkelijk inrichten en stylen. Telkens laten we haar met een gerust hart haar gang gaan. Wat Susanne bijzonder maakt, is dat ze steeds weer direct een warm thuisgevoel weet te creëren, ongeacht de stijl. We raden haar van harte aan en schakelen haar absoluut weer in bij volgende projecten!"

Wilco & Max

"Een goed en eerlijk meerwerk advies welke een hele goede basis heeft gelegd voor onze interieur-plannen van onze nieuwbouwwoning. Bedankt!"

"Het bezinken is gekomen, thuis komen voelde nog nooit zo goed. Wat een fantastisch eind-resultaat Susanne en Bert, werkelijk overal is aan gedacht en wat was het fijn om met jullie samen te werken. Zeker tot ziens!"

“Betrouwbaar, kundig, betrokken mensen en uitstekende begeleiding van A tot Z, het was een fijn traject met een prachtig eindresultaat”

Mw. van Hout

“Voor de derde maal in 3 jaar tijd met Susanne en Bert gewerkt op gebied van advies t/m styling, dat is alles zeggend hoe tevreden wij zijn.”

“Niet alleen een gepassioneerde interieur designer die weet waar ze over praat en nog echt de tijd voor je neemt, maar ook nog eens een ijzersterke coach tijdens het proces van interieur realisatie, bedankt voor de goede zorgen!”

SBZ Interieur Design

``Cosmopolitan living with a touch of nature mixed with luxery and affordable designs``

#interieurproject #interieurstyling #interieurontwerper #interieurontwerp #interieurstylist #stylist #interieuradvies #lichtplan #interieur #woonblog #groenwonen #groenstylist #sbzinterieurdesign #stijlvolstyling #interiorproject #interiordesign #interieurdesign #interieurdesigner #stijlvolwonen #nieuwbouwhuis #nieuwbouwwoning #meerwerkadvies #verbouwen #verhuizen #villa #droomhuis #verhuizen #verbouwen #verbouwcoach #technischadvies #lichtadvies #woonadvies #projectbegeleiding #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper

#particulier #zakelijk #bedrijf #horeca #hotel #woonhuis #stijlvolwonen #valkdesign #hoogdesign #meerwerkadvies #interieurplan #amsterdam #uithoorn #amstelveen #gooi #tgooi #vechtstreek #haarlem #weespersluis #muiden #weesp #baarn #soest #diemen #hilversum #laren #breukelen #noordholland #utrecht #zuidholland #denhaag #leiden #loosdrecht #projectinrichting #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper #binnenhuisontwerp #tuinontwerp – SBZ Interieur Design is een interieurontwerper en stylist welke interieuradvies verzorgt t/m de complete realisatie en styling van een interieurproject.