Meerwerk advies en nieuwbouw begeleiding

Home Meerwerk advies en nieuwbouw begeleiding

[Van bouwput naar een fijn thuis]

Nieuwbouwwoning interieurontwerp, lichtadvies & meerwerkadvies

Allereerst, van harte gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe woning of het begin van je verbouwingsproject! Een spannende tijd vol keuzes en beslissingen breekt aan. Vooral bij nieuwbouw zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar pas op: door onwetendheid of tijdsdruk kunnen er al snel dure fouten worden gemaakt. Dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Wie zijn wij?
Wij zijn SBZ Interieur Design, een volledig onafhankelijk en gepassioneerd team. Onze advisering staat volledig los van elke aannemer. We bieden deskundig advies van de tekentafel tot de laatste finishing touch. Onze technisch adviseur wijst je de weg in de complexe wereld van meer- en minderwerk en bespaart je daarmee tijd, stress en vooral geld.

Wat maakt ons uniek?
Onze dienstverlening is uniek in Nederland vanwege onze integrale aanpak. Onze technisch adviseur begeleidt je bij technische keuzes, terwijl binnenhuisontwerpster Susanne een compleet interieurplan voor je maakt, inclusief een stijlvol lichtplan. Deze dubbele expertise garandeert een woning die zowel technisch als esthetisch optimaal is, en dat volledig onafhankelijk van aannemers.

De kracht van een onafhankelijk meerwerkadvies
Een zorgvuldig meerwerkadvies verdient zichzelf razendsnel terug. Je budget wordt zo effectief mogelijk ingezet en de kans op dure fouten wordt geminimaliseerd. Zo krijg je niet zomaar een huis, maar echt een thuis, dat in alle opzichten bij je past.

Altijd op maat, altijd persoonlijk
Elk project is uniek. Daarom bieden we je maatwerk dat aansluit bij jouw wensen, budget en toekomstvisie. Met ons aan je zijde maak je weloverwogen, goed doordachte keuzes.

Totale ontzorging
Indien gewenst nemen we alles uit handen: van het selecteren van stoffering en meubels tot de uiteindelijke inrichting en styling. Zo heb je één aanspreekpunt voor je hele project, wat de efficiëntie en communicatie ten goede komt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw droomwoning te realiseren.
3D VR renders - © SBZ Interieur Design - nieuwbouwwoning project Spijkernisse
3D VR renders - © SBZ Interieur Design - nieuwbouwwoning project Spijkernisse

Projecten

350+

Clienten

247+

social & blog volgers

120K

Uitgebreid 3D interieur-plan & lichtplan
incl. meerwerkadvies & VR renders

Werkwijze in verschillende ontwerp fases: Een uitgebreide intake en voorbereiding, opstart gesprek aan huis, tussentijdse online concept presentatie en uitgebreide lichtplan en interieur-plan presentatie aan huis
Wij besteden binnen het ontwerp proces altijd veel aandacht aan het leren kennen van jouw project, wie jij bent en wat jouw visie is. Dit start al bij de intake en middels een persoonlijk kennismakingsgesprek.
Stel al je vragen met betrekking tot minder- of meerwerk, technische punten en spar met ons over de mogelijkheden voor jouw nieuwbouwwoning aan de hand van jouw woonwensen en voorkeuren. Advies en brainstormen over bijvoorbeeld: -Uitgebreide analyse van de minder- & meerwerk-opties, aangeboden en alternatieve mogelijkheden. -Onafhankelijk technische advies in begrijpelijke taal zodat je weet wat de consequenties zijn van bepaalde keuzes. -Tips over o.a. waar op te letten bij het bepalen van minder- en meerwerk -Stel al je vragen over de meerwerk mogelijkheden voor jouw nieuwbouwwoning -Budget & besparingstips qua investeringen en budgetverdeling -Advies met betrekking tot eventueel aanvullend meerwerk naast bestaande mogelijkheden zoals aangeboden door de aannemer om jouw woonwensen te kunnen realiseren -Tips over aandachtspunten tijdens een verbouwing/ woning in aanbouw en bij oplevering -Planning advies Werkwijze adviesgesprek: Onze voorbereiding, minder/ meerwerkadvies-gesprek van circa 2 uur via video conference, beantwoorden vragen per mail inbegrepen, nadere uitwerking in interieurontwerp. Geen meerwerk-advies meer nodig omdat alles al is bepaald? Laat het ons weten bij jouw offerte aanvraag zodat wij hier rekening mee kunnen houden in onze offerte.
Meerwerkadvies (bij nieuwbouw)
Eerste ontwerp gesprek aan huis ter voorbereiding
Eerste ontwerp fase waarin wij een indelingsplan op schaal maken en een stijlplan
Tussentijdse oplevering en brainstorm sessie

Tweede ontwerp fase:
-Interieurontwerp 3D visualisatie met een serie gedetailleerde VR renders (gemaatvoerd!)
-Lichtplan 2D en 3D visualisatie afgestemd op het volledig ontwerp -Moodboard(s) incl. persoonlijk stoffering en stijladvies
-Kleuradvies/ behang & kleurenplan incl. kleurnummers
-Groen styling advies (beplantingsplan) + duurzaam wonen tips
-Advies maatwerkmeubels incl. materiaaladvies
-Woonwinkel advies waaronder: Lijst met concrete merken en winkels passend bij de geadviseerde woonstijl
-Lijst met onze beste styling tips
Tijdens de presentatie krijg je een definitief en uitgebreid interieuradvies, materiaaladvies en lichtadvies incl. armaturen lijst met de juiste lichtbronnen. Wij bekijken samen alle gemaakte 3D (VR) renders. In foto vorm. Een walk-true video is ook mogelijk tegen een meerprijs. Stel daarnaast gerust al je woonvragen over de desbetreffende ruimte(s). We zijn er om met je mee te denken en je te helpen tenslotte!
Het volledig plan zal worden gebundeld in één stijlvol licht- interieur-plan zowel in boekvorm alsmede digitale versie inclusief 2D tekeningen en 3D visualisaties (VR renders). Het plan zal worden overhandigt in luxe opbergbox tezamen stalen-kit met een kleurenwaaier, behang stalen e.d. Mogelijkheid tot inkopen/ bestellen van producten via ons en gebruik maken van one netwerk. Nazorg bij vragen over jouw interieur-plan.
Toch nog een vraag achteraf? Die mag je natuurlijk stellen per email of telefoon! We vinden het daarnaast leuk om zo nu en dan zijdelings betrokken te blijven bij jou proces en komen graag op de koffie om het eindresultaat te bewonderen als jouw interieur project af is.

Project begeleiding en hulp bij de inrichting nodig? 
Heb jij een interieuradvies van ons gehad of een interieur-plan laten maken en wil je ons betrekken bij de puntjes op de í van jouw interieur? Wij helpen je graag bij de project begeleiding, inrichting en styling. Wij nemen de volledige inrichting en styling van jou over, van de verlichting en meubels tot en met de accessoires en interieurbeplanting. Wij maken iedere keuze met jouw wensen en behoeftes voorop zoals vastgesteld in het interieur-plan gemixt met onze unieke signature zodat er een stijlvol interieur ontstaat dat bij jou past.

Voor meer informatie bezoek onze totaal project pagina: Inrichting & styling 

Uitgebreid nieuwbouwwoning interieur-plan (totaal advies)

Incl. minder- meerwerkadvies en lichtplan op maat
4298 vanaf tarief voor de eerste ruimte, opvolgende ruimtes naar rato.
  • 3D interieurontwerp met VR renders, uitgebreid lichtplan, kleur- & interieuradvies, maatwerk advies. Werkwijze in fases. Het volledig plan zal worden gebundeld in één stijlvol licht- & interieur-plan zowel in boekvorm alsmede digitale versie inclusief 2D tekeningen en 3D visualisaties (VR renders). Het plan zal worden overhandigt in luxe opbergbox tezamen stalen-kit met een kleurenwaaier, behang stalen e.d. Mogelijkheid tot inkopen/ bestellen van producten via ons en gebruik maken van one netwerk. Nazorg bij vragen over jouw interieur-plan.

Bekijk ons uitgebreid interieur-plan via video:

Recente resultaten van ons licht- & interieur-plan in beeld:

Werkwijze basis interieur-plan & lichtadvies

Werkwijze in verschillende ontwerp fases: Een uitgebreide intake en voorbereiding, opstart gesprek aan huis en interieur-plan presentatie met basis lichtadvies aan huis
Wij besteden binnen het ontwerp proces altijd veel aandacht aan het leren kennen van jouw project, wie jij bent en wat jouw visie is. Dit start al bij de intake en middels ene persoonlijk kennismakingsgesprek.
Stel al je vragen met betrekking tot minder- of meerwerk, technische punten en spar met ons over de mogelijkheden voor jouw nieuwbouwwoning aan de hand van jouw woonwensen en voorkeuren.

Advies en brainstormen over bijvoorbeeld: -Uitgebreide analyse van de minder- & meerwerk-opties, aangeboden en alternatieve mogelijkheden.
-Onafhankelijk technische advies in begrijpelijke taal zodat je weet wat de consequenties zijn van bepaalde keuzes.
-Tips over o.a. waar op te letten bij het bepalen van minder- en meerwerk
-Stel al je vragen over de meerwerk mogelijkheden voor jouw nieuwbouwwoning
-Budget & besparingstips qua investeringen en budgetverdeling
-Advies met betrekking tot eventueel aanvullend meerwerk naast bestaande mogelijkheden zoals aangeboden door de aannemer om jouw woonwensen te kunnen realiseren
-Tips over aandachtspunten tijdens een verbouwing/ woning in aanbouw en bij oplevering
-Planning advies

Werkwijze adviesgesprek: Onze voorbereiding, minder/ meerwerkadvies-gesprek van circa 2 uur via video conference, beantwoorden vragen per mail inbegrepen, nadere uitwerking in interieurontwerp.

Geen meerwerk-advies meer nodig omdat alles al is bepaald? Laat het ons weten bij jouw offerte aanvraag zodat wij hier rekening mee kunnen houden in onze offerte.
Meerwerkadvies (bij nieuwbouw)
Eerste ontwerp gesprek aan huis ter voorbereiding
Ontwerp fase:
-2D interieurontwerp middels een indelingsplan en kleurenplan op schaal
-Basis lichtplan 2D afgestemd op het volledig ontwerp
-Moodboard(s) incl. persoonlijk materiaal, stoffering en stijladvies
-Kleuradvies/ behang & kleurenplan incl. kleurnummers
-Groen styling tips
-Woonwinkel advies waaronder: Lijst met concrete merken en winkels passend bij de geadviseerde woonstijl
-Lijst met onze beste styling tips
Tijdens de presentatie krijg je een definitief interieuradvies, materiaaladvies en lichtadvies.

Wij bekijken samen de indelingsplattegrond(en) op schaal. Aan de hand hiervan krijg je concrete tips over de inrichting van jouw ruimte.

Stel daarnaast gerust al je woonvragen over de desbetreffende ruimte(s). We zijn er om met je mee te denken en je te helpen tenslotte!
De volledige uitwerking van het basis plan gebundeld in één stijlvol basis licht- & interieur-plan zowel in boekvorm alsmede digitale versie inclusief 2D tekeningen op schaal met kleuraanduidingen en maatvoeringen. Stalen-kit met kleurenwaaier en behang stalen e.d. Mogelijkheid tot inkopen/ bestellen van producten via ons en gebruik maken van one netwerk.
Nazorg bij vragen over jouw interieur-plan.
Toch nog een vraag achteraf? Die mag je natuurlijk stellen per email of telefoon! We vinden het daarnaast leuk om zo nu en dan zijdelings betrokken te blijven bij jou proces en komen graag op de koffie om het eindresultaat te bewonderen als jouw interieur project af is.

Project begeleiding en hulp bij de inrichting nodig? 
Heb jij een interieuradvies van ons gehad of een interieur-plan laten maken en wil je ons betrekken bij de puntjes op de í van jouw interieur? Wij helpen je graag bij de project begeleiding, inrichting en styling. Wij nemen de volledige inrichting en styling van jou over, van de verlichting en meubels tot en met de accessoires en interieurbeplanting. Wij maken iedere keuze met jouw wensen en behoeftes voorop zoals vastgesteld in het interieur-plan gemixt met onze unieke signature zodat er een stijlvol interieur ontstaat dat bij jou past.

Voor meer informatie bezoek onze totaal project pagina: Inrichting & styling 

Tarief basis interieur-plan nieuwbouwwoning

incl. minder- meerwerkadvies, 2D indelingsplan, basis lichtadvies
3498 vanaf tarief voor de eerste ruimte, opvolgende ruimtes naar rato.
  • Werkwijze in verschillende fases: Een uitgebreide intake en voorbereiding, opstart gesprek aan huis, uitgebreide interieur-plan presentatie aan huis met basis lichtadvies. De volledige uitwerking van het basis plan gebundeld in één stijlvol basis licht- & interieur-plan zowel in boekvorm alsmede digitale versie inclusief 2D tekeningen op schaal met kleuraanduidingen en maatvoeringen. Stalen-kit met kleurenwaaier en behang stalen e.d. Mogelijkheid tot inkopen/ bestellen van producten via ons en gebruik maken van one netwerk. Nazorg bij vragen over jouw interieur-plan.

Beknopte indruk basis interieur-plan

Meerwerk-advies nieuwbouwwoning

Stel al je vragen met betrekking tot minder- & meerwerk of technische punten en spar met ons over de mogelijkheden voor jouw nieuwbouwwoning.

Meerwerkadvies:
-Uitgebreide analyse van de minder- & meerwerk-opties, aangeboden en alternatieve mogelijkheden.
-Onafhankelijk technische advies in begrijpelijke taal zodat je weet wat de consequenties zijn van bepaalde keuzes.
-Tips over o.a. waar op te letten bij het bepalen van minder- en meerwerk
-Stel al je vragen over de meerwerk mogelijkheden voor jouw nieuwbouwwoning
-Budget & besparingstips qua investeringen en budgetverdeling
-Advies met betrekking tot eventueel aanvullend meerwerk naast bestaande mogelijkheden zoals aangeboden door de aannemer om jouw woonwensen te kunnen realiseren
-Tips over aandachtspunten tijdens een verbouwing/ woning in aanbouw en bij oplevering
-Planning advies

Tarief: Standaard inbegrepen bij een nieuwbouw interieur-plan.
Als losstaand advies v.a. €798,- incl. btw – tarief gebaseerd op een nieuwbouwwoning vanuit een project/ aannemer binnen Nederland.

Werkwijze: Onze voorbereiding, adviesgesprek van circa 2 uur via video conference, tot 2 uur aan uitwerking of beantwoorden vragen per email over het adviesgesprek inbegrepen. Extra benodigde adviesuren en verdere uitwerking meerwerkadvies zoals een elektra-plan op nacalculatie á €98,- per uur.