Onze diensten

Home Onze diensten

[Wat wij voor jou kunnen betekenen]

Onze werkwijze & diensten overzicht

Welkom bij SBZ Interieur Design, waar we je dromen tastbaar maken door méér te creëren dan alleen prachtige ruimtes. Met een decennium aan ervaring en een diepe passie voor design, besteden we aan elk project—of het nu groot of klein is—onze volledige aandacht. Omdat we niet gebonden zijn aan specifieke merken, of verbonden zijn aan een winkel, richten we ons volledig op jouw unieke wensen. Bij ons krijg een onafhankelijk advies op maat.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het transformeren van particuliere bestaande woningen, nieuwbouwwoningen, en de gastvrijheidssector zoals uitnodigende vakantiehuizen, sfeervolle Bed&Breakfast en elegante boutique hotels. Maar zie jij andere kansen en pas jij helemaal bij ons met een totaal ander interieur project? Leuk! Dan komen we graag met je in contact.

Je kunt bij ons terecht voor een interieuradvies, lichtadvies, interieurontwerp t/m de complete styling van jouw ruimte(s). Onze ontwerpen vormen een harmonieuze mix van elegantie en functionaliteit en kunnen, indien je dat wenst, zo veel als mogelijk flexibel meegroeien met jouw leven of onderneming.

Klaar om het volgende hoofdstuk van jouw interieurverhaal te schrijven? Ga met ons aan de slag, maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of vraag een offerte op maat aan afgestemd ook jouw project.

Clienten

247+

socials & blog volgers

120K

Projecten

350+

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Heb je een tips en inspiratie nodig voor het re-stylen van jouw huidige interieur? Dan is onze interieuradvies in de vorm van een inspiratiesessie aan huis of online helemaal wat voor jou! Bekijk hier de mogelijkheden en onze werkwijze:

Online brainstorm en inspiratie sessie / interieuradvies aan huis
Met ons basis 2D interieur-plan of uitgebreide 3D interieur-plan en lichtplan weet jij straks concreet en wel wat er nodig is om van jouw nieuwe interieur een sfeervol, warm en persoonlijk interieur te maken zoals deze bij jou past. Van materiaal- en kleuradvies, tot een compleet ontwerp desgewenst met maatwerk oplossingen. Binnen dit uitgebreide plan geven wij interieur van a tot z vorm.

Interieurontwerp & project inrichting | Van advies tot styling voor o.a. Bed&breakfast, (boutique) hotels en vakantiehuizen. Particulier en zakelijk.

– Inrichting & styling vakantie verblijf. Interieurontwerp & project inrichting | Van advies tot styling voor o.a. Bed&breakfast, (boutique) hotels en vakantiehuizen. Particulier en zakelijk.

– Inrichting & styling vakantie verblijfInterieurontwerp & project inrichting | Van advies tot styling voor o.a. Bed&breakfast, (boutique) hotels en vakantiehuizen. Particulier en zakelijk.

– Inrichting & styling vakantie verblijf

2D indelingsplan incl. basis lichtadvies

Interieur-plan: 3D interieurontwerp en lichtplan incl. VR visuals

-Nieuw! Laat ons een inspirerende walk-true video maken van jouw beoogde nieuwe interieur. Deze stijlvolle VR visuals geven je alvast een perfect inkijkje in iedere hoek van de kamer en laten jou je nieuwe interieur alvast beleven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ons technische advies is voornamelijk gericht op nieuwbouwwoningen. Maar je kunt ons advies ook raadplegen bij verbouwing.

Met ons meerwerk advies weet je precies welke keuzes in minder- en meerwerk je het beste kunt maken voor jouw nieuwbouwwoning en hoe je technische ruimte indelingen het beste kunt maken:

Meerwerkadvies nieuwbouwwoning
Heb jij een interieuradvies van ons gehad of een interieur-plan laten maken en wil je ons betrekken bij de puntjes op de í van jouw interieur? Wij helpen je graag bij de inrichting en styling. Hiervoor nemen wij de volledige inrichting en styling van jou over, van de verlichting en meubels tot en met de accessoires en interieurbeplanting. Wij maken iedere keuze met jouw wensen en behoeftes voorop gemixt met onze unieke signature. Liever samenwerken bij het vormgeven van jouw interieur, dat kan ook, vraag vooraf naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie: – Totaal project – begeleiding, inrichting en styling
Heb jij een interieuradvies van ons gehad of een interieur-plan laten maken en wil je ons betrekken bij de puntjes op de í van jouw interieur qua styling? Wij helpen je graag bij de inrichting van a tot z. Van de verlichting en meubels tot en met de accessoires en interieurbeplanting. Wij maken iedere keuze met jouw wensen en behoeftes voorop gemixt met onze unieke signature.

Interieur styling
Bij SBZ Interieur Design staan we klaar om jouw particuliere vakantiewoning te transformeren tot een stijlvolle en functionele oase. Met aandacht voor detail, harmonie, en een vleugje speelsheid, creëren we een op maat gemaakt interieur dat perfect aansluit bij jouw wensen en levensstijl. Of het nu gaat om het selecteren van meubels, het creëren van een ontspannen sfeer of het toevoegen van groen met onze interieurbeplantingsexpertise, wij maken van jouw vakantiewoning een echt thuis weg van huis. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jouw droomvakantiewoning werkelijkheid kunnen maken.
Bij SBZ Interieur Design specialiseren we ons in het ontwerpen en realiseren van unieke, elegante interieurs voor de zakelijke opdrachtgevers. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een praktijk, yoga studio, klein boutique hotel, B&B’s of vakantiehuizen voor de verhuur, ons betrokken team zorgt voor een harmonieuze en stijlvolle omgeving. We bieden een complete dienstverlening aan, van interieuradvies en lichtplannen tot projectbegeleiding en inrichting. Onze aanpak is altijd persoonlijk en gericht op kwaliteit, zodat uw gasten een onvergetelijke ervaring beleven. Laat ons u ontzorgen en uw visie tot leven brengen.

Video - Onze visie op interieur

Video afspelen over Interieur project monumentaal pakhuis Amsterdam door SBZ Interieur Design © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl