Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2022. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

Onze diensten

  /  Onze diensten

Al onze diensten op een rij:

Onze passie is het creëren van mooie en functionele ruimtes die uw persoonlijke stijl weerspiegelen. Ons ervaren professionele team is gespecialiseerd in verlichting, interieurontwerp, balkon/tuinontwerp, evenals technisch- en interieuradvies. Dit doen wij aan de hand van uw specifieke wensen, mogelijkheden en budget.

We begrijpen dat elk project uniek is en werken daarom nauw samen met onze klanten om hun wensen te begrijpen en een ontwerp op maat te creëren voor hun specifieke situatie.

Onze ontwerpen zijn niet alleen mooi, maar ook toekomstgericht. Onze persoonlijke en professionele aanpak zorgt ervoor dat het ontwerpproces een plezierige ervaring is en we werken nauw samen met u in elke fase om ervoor te zorgen dat het eindresultaat naar wens is.

Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we kijken er naar uit u te ontmoeten en uw project met u te bespreken. Op deze pagina laten wij u alvast kennismaken met al onze de diensten die wij aanbieden:


Advies:
Basis kleur- en interieuradvies aan huis (2-3 uur)
Meerwerkadvies nieuwbouwwoning
– Domotica advies


Interieurontwerp & advies, lichtplan opties:
2D indelingsplan incl. basis lichtadvies
Interieur-plan: 3D interieurontwerp en lichtplan incl. VR visuals
– Maatwerk-meubel ontwerp (als onderdeel van een interieur-plan)
– Lichtplan en advies (als onderdeel van een interieur-plan)
Zakelijk interieurontwerp, lichtplan en concept

Nieuw: Beleef jouw nieuwe interieur alvast met een Virtual Reality visuals! 


Project begeleiding en styling:
– Personal shopping
– Verbouw begeleiding
Project begeleiding
Project inrichting
Inrichting & styling incl. groen & bloem styling
Zakelijk interieur project 


Buitenruimtes:
Tuin/ balkon/ terras advies
– 2D indelingsontwerp en stijplan
– Project begeleiding
Styling


State of mind

Meraki

``Meraki - When you love doing something so much that you put something of yourself into it. With passion, devotion, with attention.``
Welcome to SBZ Interieur Design, how can we help you?

Door-Susanne-Bolkestein-Zum Vorde-SBZ-Interieur-Design-interieuradvies-binnenhuisontwerp-interieurproject-interieurstyling-sbzinterieurdesign.nl

Onder de indruk van de vertaling van het gegeven thema in combinatie met mijn eigen persoonlijkheid naar het interieur ontwerp en lichtplan van de keuken, woonkamer en dakterras. Heel mooi gedaan. Ik ben er erg blij mee!

Anu

"Susanne heeft in de afgelopen 5 jaren vier verschillende projecten voor ons uitgevoerd, waarbij zij enkel op basis van een korte beschrijving van ons (want: wij hebben geen verstand van interieur) een visie en ontwerp heeft gemaakt, in compleet verschillende stijlen. Een appartement in urban chique stijl, een dakterras, een studio in boutique hotel stijl en een groot appartement in industriële stijl. Ze heeft ons volledig ontzorgd, van ontwerp tot aan shoppen totenmet het daadwerkelijk inrichten en stylen. Telkens laten we haar met een gerust hart haar gang gaan. Wat Susanne bijzonder maakt, is dat ze steeds weer direct een warm thuisgevoel weet te creëren, ongeacht de stijl. We raden haar van harte aan en schakelen haar absoluut weer in bij volgende projecten!"

Wilco & Max

"Een goed en eerlijk meerwerk advies welke een hele goede basis heeft gelegd voor onze interieur-plannen van onze nieuwbouwwoning. Bedankt!"

"Het bezinken is gekomen, thuis komen voelde nog nooit zo goed. Wat een fantastisch eind-resultaat Susanne en Bert, werkelijk overal is aan gedacht en wat was het fijn om met jullie samen te werken. Zeker tot ziens!"

#interieurproject #interieurstyling #interieurontwerper #interieurontwerp #interieurstylist #stylist #interieuradvies #lichtplan #interieur #woonblog #groenwonen #groenstylist #sbzinterieurdesign #stijlvolstyling #interiorproject #interiordesign #interieurdesign #interieurdesigner #stijlvolwonen #nieuwbouwhuis #nieuwbouwwoning #meerwerkadvies #verbouwen #verhuizen #villa #droomhuis #verhuizen #verbouwen #verbouwcoach #technischadvies #lichtadvies #woonadvies #projectbegeleiding #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper

#particulier #zakelijk #bedrijf #horeca #hotel #woonhuis #stijlvolwonen #valkdesign #hoogdesign #meerwerkadvies #interieurplan #amsterdam #uithoorn #amstelveen #gooi #tgooi #vechtstreek #haarlem #weespersluis #muiden #weesp #baarn #soest #diemen #hilversum #laren #breukelen #noordholland #utrecht #zuidholland #denhaag #leiden #loosdrecht #projectinrichting #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper #binnenhuisontwerp #tuinontwerp – SBZ Interieur Design is een interieurontwerper en stylist welke interieuradvies verzorgt t/m de complete realisatie en styling van een interieurproject.