logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.

info@sbzinterieurdesign.nl

Uithoorn

 

Onze services

Maak kennis met onze 9 diensten en services
Services en diensten

Onderstaand onze diensten en services, naast deze opties leveren wij ook regelmatig maatwerk.

SBZ Interieur Design | Interieuradvies - Interieurontwerp - project inrichting - interieurstyling
01

Flits advies - Styling & kleuradvies

Werkwijze en tarieven

Een kort en inspirerend ‘flits’ adviesgesprek welke geschikt is voor bijvoorbeeld een kleuradvies of één korte woonvraag m.b.t. indeling dan wel styling.
Circa 1 tot 2 uur op locatie of per Mail/Skype/ telefonisch.

Tarief: €250,- voor één ruimte naar keuze
Ieder extra uur: €75,- per uur

SBZ Interieur Design | Interieuradvies - Interieurontwerp - project inrichting - interieurstyling
02

Interieuradvies & kleuradvies

Werkwijze en tarieven

Een uitgebreid interieuradvies aan huis welke geschikt is voor één grote of meerdere woonvragen. Dit advies is incl. kleuradvies, indelingsadvies, tips m.b.t. verlichting, groen styling tips & interieur styling tips aan huis. Aansluitend gaan wij voor je aan de slag met een uitgebreid adviesrapport vol styling tips en een inspirerend moodboard welke je enkele dagen later van ons ontvangt per email. Circa 2 tot 3 uur op locatie.

Tarief indicatie: v.a. €350,- voor één ruimte naar keuze
Ieder extra uur: €75,- per uur

SBZ Interieur Design | Interieuradvies - Interieurontwerp - project inrichting - interieurstyling
03

Compleet interieuradvies incl. interieurontwerp

Werkwijze en tarieven

Een zeer compleet interieuradvies bestaande uit een indelingsadvies, kleuradvies, materiaal- en styling advies, verlichting advies. Dit advies zal worden uitgewerkt in een compleet interieur plan bestaande uit o.a.: 2 indelingsontwerpen, materiaal- & verlichtingsplan, adviesrapport, moodboard en desgewenst kostenraming voor de uitvoering. Plan presentatie aan huis.

Tarief indicatie: v.a. €1395,- voor één ruimte naar keuze

SBZ Interieur Design | Interieuradvies & styling
04

Woon-winkelen & interieur styling

Werkwijze en tarieven

Wij zorgen er tevens middels een uitgebreid interieur gesprek voor dat wij met veel kennis voor jou of samen met jou het
woon-winkelen verzorgen en de complete re-styling. Bij een interieur styling project zijn wij van a tot z betrokken zijn bij de interieur styling van één of meerdere ruimtes. Hierbij kun je denken aan verzorgen van nieuwe meubels, kleinmeubelen, verlichting, groen styling en woonaccessoires.
Dit om te zorgen dat de woning weer bij je past, hedendaags is en bovenal eenheid en gezelligheid uitstraalt.

Interieur project en interieur styling door SBZ Interieur Design © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl
05

Interieur project en realisatie (totaal project)

Werkwijze en tarieven

Zeer compleet interieur project. Van interieuradvies, compleet plan tot en met de complete uitvoering. Wij zijn er voor je om jou te ontzorgen met een duidelijke planning, begeleiding van leveranciers als schilderdiensten en stoffeerders, woon-winkelen/ online bestellingen, inrichting en styling. Een interieur project is bij ons altijd maatwerk. Maar heeft wel altijd hetzelfde einddoel: stijlvol – persoonlijk – creatief. Van advies tot en met het laatste plantje in de vensterbank wordt gezet, en wij jou (net als op tv) terug ontvangen in jouw huis om het eindresultaat te mogen bewonderen. Ook bij ons wordt je weer ‘verliefd op je huis’.

06

Zakelijk interieuradvies, interieur styling en commerciële opdrachten

Werkwijze en tarieven

Ook voor zakelijke partners en klanten staan wij klaar om van een werkplek aan huis of op locatie weer een stijlvol geheel te maken. Weet je niet hoe een concept in een interieur tot leven kunt laten komen. Wil je als ondernemer van jouw werkplek een fijne en inspirerende plek maken waar je met liefde vele uren doorbrengt? Zoek je een ervaren interieur stylist voor een commerciële opdracht of wil je adverteren op onze woonblog StijlvolStyling.com? Contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

07

Verkoop styling advies | Woning aankoop advies

Werkwijze en tarieven

Ga jij jouw huis verkopen maar wil je weten hoe je met een relatief kleine investering ervoor kunt zorgen dat je jouw huis optimaal presenteert? Ook hiervoor kun je terecht bij SBZ Interieur Design. Verkoopstyling advies dan wel de verkoopstyling zelf geschiet op basis van maatwerk, mail ons daarom gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Overweeg je om een woning te gaan kopen maar twijfel je of het jouw droomhuis is? Heeft deze twijfel te maken met het feit wat je van de woning qua interieur kunt maken? Is het lastig voor je om de toekomstige indeling en inrichting te visualiseren? Wij helpen je hier graag bij met een basis interieuradvies. Zo kunnen wij samen zorgen dat je een weloverwogen keuze maakt voordat je over gaat tot aankoop.

SBZ Interieur Design | Interieuradvies - Interieurontwerp - project inrichting - interieurstyling
08

Groen styling & tuin/terras styling

Contact ons

Heb je een mooie buitenruimte maar weet je niet wat er mogelijk is om de ruimte gezelliger te maken middels meubels, groen styling en accessoires. Ben je op zoek naar een stylist met oog voor seizoensstyling zoals met de december feestdagen. Of juist groen voorziening in werk/ woonruimtes en wil je graag de ruimtes stijlvol laten re-stylen met woonaccessoires, planten en bloemen. Hiervoor kun je ons contacten, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

SBZ Interieur Design | Interieuradvies - Interieurontwerp - project inrichting - interieurstyling
09

Event styling (privé of zakelijk)

Contact ons

Feestje? Of organiseer je een inspirerend event voor collega’s, relaties, pers of juist privé voor familie en vrienden. Wij helpen je graag met een styling advies en de uitvoering middels styling van de ruimtes. Deze service is zelfs geschikt voor bijzondere gelegenheden als jubilea en bruiloften.
Offerte geschiet daarom basis van maatwerk, neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.