logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.

info@sbzinterieurdesign.nl

Uithoorn

 

Flits styling advies & kleuradvies

"The details make the design"

Flits styling advies & kleuradvies

Dit basis ‘flits’ interieuradvies betreft een advies voor diegene die zelf al een goed ingedeeld basis interieur hebben maar het lastig vinden om met kleine aanpassingen een verandering te creëren of om voor meer eenheid te zorgen. Het betreft een mondeling advies van max. 2 uur aan huis.

Tijdens dit basis interieuradvies krijg je van Susanne handvatten en tips om zelf mee aan de slag te gaan. Dit doen wij aan de hand van jouw woonwensen. Samen bekijken wij hoe we jouw huidige interieur met kleine aanpassingen een frisse aanblik kunnen geven. Hierbij kan het gaan om een kleuradvies of juist een styling tips en adviezen m.b.t. toepassen van bijvoorbeeld kleinmeubelen, planten en woonaccessoires.
Het betreft een advies voor één woonruimte naar keuze bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.

Voor het advies gesprek nemen wij tevens kleurenstalen mee om een basis kleuradvies te kunnen geven, ter plekke bekijken wij samen inspiratie beelden op Pinterest om je eveneens op nieuwe ideeën te brengen.

TIP! Wil je naderhand een adviesrapport ontvangen vol styling en shop-tips plus een inspirerend moodboard? Heb je meerdere woonvragen of een complexe woonvraag? Is er een vrijwel compleet nieuw interieur nodig of lukt het maar niet om je thuis te voelen in jouw huidige interieur? Of wil je graag een langer/ uitgebreider interieuradvies waarin er meer tijd is om in te gaan op de kleuren, indeling en styling? Bekijk dan ook eens onze dienst uitgebreid interieuradvies & kleuradvies incl. handige extra’s zoals een uitgebreid adviesrapport, styling en shop-tips en een inspirerend moodboard.

Tarief

€249,- incl. 21% btw voor een mondeling interieuradvies van circa 2 uur aan huis voor 1 ruimte naar keuze.
(€ 205,79 excl. 21% btw)

Ieder extra uur €75,- incl. 21% btw per uur.
(€ 61,98 excl. 21% btw per uur)

Inbegrepen

  • Intake per email/ telefoon
  • Uitgebreid intake formulier ter voorbereiding
  • Mondeling interieuradvies (2 uur) aan huis
Maak een afspraak
Bekijk meer services

Stappenplan | Kleuradvies & styling advies

1

Intake

2

Basis interieuradvies

3

Zelfstandig aan de slag

Goed om te weten

  • Genoemde tarieven gelden per ruimte of verdieping. De desbetreffende ruimte of verdieping wordt voorafgaand aan het advies gesprek vastgesteld.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vanaf prijzen, prijs afhankelijk van het aantal en de grote van de ruimte(s) die het betreft.
  • Ons uurtarief voor aanvullende uren is €75,- incl. btw per uur.
  • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.
  • Nieuwbouwwoning gekocht? Dit advies aan huis kan vaak worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met jouw hypotheek verstrekker.

Aanvullende mogelijkheden

Bij ons basis kleuradvies en styling advies kunnen wij indien gewenst een adviesrapport, moodboard/ sfeercollage voor je maken.
Daarnaast is mogelijk: Een compleet interieurontwerp en interieur-plan, persoonlijke online woonshop lijst, woon-winkelen incl. inrichting en eindstyling (zie voor meer informatie ons totaal project), groen styling. Een langer of aanvullend advies voor bijv. meerdere woonruimtes behoord ook tot de mogelijkheden.

Voorbereiding

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van ons altijd een inventarisatie formulier waarin wij tevens vast leggen om welke woonruimte(s) het gaat, daarnaast ontvangen wij graag foto’s van de huidige situatie en vragen wij je om zelf alvast een Pinterest bord aan te maken met woonstijlen/ kleuren die je aanspreken (knipsels uit woonbladen zijn ook prima).