logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.
info@sbzinterieur.nl
Uithoorn, NL
 

Kleuradvies en basis styling advies

"The details make the design"

Kleuradvies en basis styling advies

Dit basis ‘flits’ advies betreft een advies voor diegene die zelf al een hedendaags goed ingedeeld basis interieur hebben maar het lastig vinden om met kleine aanpassingen zoals de juiste kleur of nieuwe accessoires de gewenste woonstijl of verandering te creëren.

Tijdens dit basis interieuradvies krijg je in circa 2 uur van ons handvatten en tips om zelf mee aan de slag te gaan. Dit doen we aan de hand van jouw woonwensen. Het betreft een advies waarbij wij samen kijken hoe we jouw huidige interieur met kleine aanpassingen een frisse aanblik kunnen geven.
Hierbij kan het gaan om een kleuradvies of juiste een styling advies m.b.t. toepassen van bijvoorbeeld planten en woonaccessoires.
Het betreft een advies voor één woonruimte naar keuze.

Voor het advies gesprek nemen we kleurenstalen mee om een basis kleuradvies te kunnen geven en om het effect te laten zien van nieuwe kleuren in huis. Heb je al hele leuke woonproducten in huis maar wil je ter plekke samen oefenen met de styling? Dit behoord ook tot de mogelijkheden.

TIP! Heb je meerdere woonvragen of een complexe vraag? Is er een vrijwel compleet nieuw interieur nodig of lukt het maar niet om je thuis te voelen in jouw huidige interieur? Of wil je graag een langer/ uitgebreider interieuradvies waarin er meer tijd is om in te gaan op de kleuren, indeling en styling? Bekijk dan ook eens ons pakket uitgebreid interieuradvies & kleuradvies incl. handige extra’s zoals een uitgebreid adviesrapport, shop-tips en een inspirerend moodboard.

Tarief

V.a. €195,- (incl. 21% btw)

Inbegrepen

  • Intake per email/ telefoon
  • Basis kleuradvies en/of styling tips (circa 2 uur)
Maak een afspraak
Bekijk meer services

Stappenplan | Kleuradvies & styling advies

1

Intake

2

Basis kleuradvies & styling tips

3

Zelfstandig aan de slag

Goed om te weten

  • Genoemde tarieven gelden per ruimte of verdieping. De desbetreffende ruimte of verdieping wordt voorafgaand aan het advies gesprek vastgesteld.
  • Ons uurtarief voor aanvullende uren of diensten is €75,- incl. btw per uur.
  • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.
  • Nieuwbouwwoning gekocht? Dit advies aan huis kan worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met jouw hypotheek verstrekker.
  • Wij werken voornamelijk in de plaatsen en regio’s Uithoorn, Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Schiphol en omstreken. Woon je ver buiten deze regio maar wil je toch graag ons advies? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Aanvullende mogelijkheden

Bij ons basis kleuradvies en styling advies kunnen wij indien gewenst een adviesrapport, moodboard/ sfeercollage voor je maken.
Daarnaast is mogelijk: Een compleet interieurontwerp en interieur-plan, persoonlijke online woonshop lijst, woon-winkelen incl. inrichting en eindstyling (zie voor meer informatie ons totaal project), groen styling. Een langer of aanvullend advies voor bijv. meerdere woonruimtes behoord ook tot de mogelijkheden.

Voorbereiding

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van ons altijd een inventarisatie formulier waarin wij tevens vast leggen om welke woonruimte(s) het gaat, daarnaast ontvangen wij graag foto’s van de huidige situatie en vragen wij je om zelf alvast een Pinterest bord aan te maken met woonstijlen/ kleuren die je aanspreken (knipsels uit woonbladen zijn ook prima).