logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.
info@sbzinterieur.nl
Uithoorn, NL
 

Interieurontwerp & compleet interieuradvies

"The details make the design"

Interieurontwerp & advies (totaalplan interieur)

Jouw nieuwe interieur van a tot z door ons uitgedacht?

Wij helpen je d.m.v. een totaalplan; Uitgebreid interieurontwerp incl. schetsen en twee indelingsplattegronden. Een uitgebreid woonstijl en kleuradvies, basis lichtadvies, groen styling advies, woonwinkel advies en styling tips om mee aan de slag te gaan in jouw eigen tempo.

Tijdens het (inbegrepen) interieuradvies gesprek aan huis is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen m.b.t. de indeling van de ruimte en bijv. eenheid creëren middels styling. Ook onderwerpen als verlichting, stoffering en kleurgebruik komen aan bod. Na het maken van het totaalplan en ontwerp komen wij deze aan jouw presenteren en nabespreken en presenteren aan huis.

Tip! Overweeg je om ons, in zijn geheel of deels, de uitvoering laten verzorgen? Dan maken wij aan de hand van jouw budget een nieuwe offerte/ kostenraming. Na akkoord gaan wij aan de slag met bijvoorbeeld het benaderen van leveranciers, woon-winkelen en de inrichting en eindstyling aan de hand van jouw wensen en de adviezen die je van ons kreeg.

interieurontwerper

Tarief

Op aanvraag

Inbegrepen

 • Intake per email/ telefoon
 • Uitgebreid kleur- & interieuradvies aan huis
 • Compleet interieur-plan, te heten:
 • 2 interieurontwerpen voor de desbetreffende ruimte
 • Persoonlijk adviesrapport incl. styling tips
 • Moodboard
 • Presentatie van het interieur-plan aan huis
Maak een afspraak
Bekijk meer services

Stappenplan | Totaalplan interieur & interieurontwerp

1

Intake

2

Uitgebreid kleur- & interieur gesprek

3

Compleet interieur-plan incl. interieurontwerp

4

Presentatie & adviesgesprek aan huis

5

Zelfstandig aan de slag

Goed om te weten

 • Een interieurontwerp is naast voor bestaande bouw, ook uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen. Dit advies en interieurontwerp kan zelfs worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met uw hypotheekverstrekker.
 • Genoemde tarieven gelden per ruimte of verdieping. De desbetreffende ruimte of verdieping wordt voorafgaand aan het advies gesprek vastgesteld.
 • Ons uurtarief voor aanvullende uren of diensten is €75,- incl. btw per uur.
 • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.
 • Nieuwbouwwoning gekocht? Dit advies aan huis kan worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met jouw hypotheek verstrekker.
 • Wij werken voornamelijk in de plaatsen en regio’s Uithoorn, Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Schiphol en omstreken. Woon je ver buiten deze regio maar wil je toch graag ons advies? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Aanvullend mogelijk

3d interieurontwerp/ visualisatie, online woonshop lijst, woon-winkelen incl. inrichting en eindstyling
(zie voor meer informatie ons totaal project), groen styling.
Een langer of aanvullend advies en ontwerp voor bijv. meerdere woonruimtes behoord ook tot de mogelijkheden.

Voorbereiding

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van ons altijd een inventarisatie formulier waarin wij tevens vast leggen om welke woonruimte(s) het gaat, daarnaast ontvangen wij graag foto’s van de huidige situatie en vragen wij je om zelf alvast een Pinterest bord aan te maken met woonstijlen/ kleuren die je aanspreken (knipsels uit woonbladen zijn ook prima).