logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.
info@sbzinterieurdesign.nl
Uithoorn
 

Compleet interieurontwerp & interieuradvies

"The details make the design"

Compleet interieur-plan (Interieurontwerp & interieuradvies in één)

Jouw nieuwe interieur van a tot z door ons uitgedacht?

Wij helpen je d.m.v. een interieur-plan bestaande uit een; Interieurontwerp (schets en digitaal indelingsplan op schaal). Een uitgebreid woonstijl en kleuradvies, licht(indeling)advies, materialen plan, groen styling advies, shop-tips en styling tips.

Tijdens het voorbereidende interieuradvies gesprek aan huis is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Wij bespreken jouw woonwensen stap voor stap en ‘sparren’ wij over passende woonstijlen, indelingsopties en jouw praktische voorkeuren op woongebied. Ook onderwerpen als verlichting, stoffering, kleurgebruik en groen styling komen aan bod.

Na dit uitgebreide gesprek gaan wij aan de slag met het interieur-plan. Indien wenselijk/ nodig houden wij tussentijds contact over de vorderingen. Na het maken van het compleet interieur-plan komen wij deze aan huis presenteren en nabespreken. Ook tijdens dit tweede gesprek is er voldoende tijd tot stellen van vragen en geven wij tips en een compleet interieuradvies voor de desbetreffende ruimte of verdieping.

Tip! Overweeg je om ons, in zijn geheel of deels, de uitvoering laten verzorgen? Wij kunnen desgewenst het gehele aankoopproces van de woonproducten overnemen en de leveringen coördineren, daarnaast begeleiden wij ook geregeld stoffeerders en klus- en schildersbedrijven. Wanneer alle woonproducten zijn aangeschaft en afgeleverd, zal Susanne de gehele ruimte of woning inrichten en afstylen in 1 of meerdere dagen. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij kunnen dan na het voltooien van het interieur-plan een kostenraming opstellen voor de uitvoering.

Goed om te weten over ons interieur-plan: Wij schetsen vrijwel nooit aan tafel bij onze klant maar bieden juist zekerheid door indelingsplattegronden/ ontwerpen aan de hand van inmeten of de (officiële) bouwtekening digitaal op schaal te tekenen. Dit maakt door de nauwkeurigheid een interieur-plan dan ook (naast voor bestaande bouw) zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen. Ook nieuwbouwwoningen waarvan de bouw nog niet voltooid is.
Een indelingsplattegrond op schaal geeft jou de kans om te bekijken hoe groot meubels maximaal mogen zijn om bijvoorbeeld voldoende doorloop te houden. Dit voorkomt doorgaans veel onduidelijkheid, miskopen en tijd bij het zoeken naar de juiste meubels.

interieurontwerper

Tarief

Op aanvraag

Een interieur-plan is mogelijk per ruimte, verdieping of voor de complete woning.

Uurtarief: €75,- incl. 21% btw per uur.
(€ 61,98 excl. 21% btw per uur)

Inbegrepen

 • Intake per email/ telefoon
 • Voorbereiding middels o.a. intakeformulier
 • Voorbereidingsgesprek aan huis incl. kleur- & interieuradvies
 • Compleet interieur-plan, te heten:
 • Digitale schets
 • Indelingsplan voor de desbetreffende ruimte (plattegrond op schaal)
 • Persoonlijk adviesrapport incl. kleuradvies, shop tips en styling tips
 • Licht (indeling)plan
 • Materialen plan
 • Moodboard
 • Presentatie van het interieur-plan aan huis
Maak een afspraak
Bekijk meer services

Stappenplan | Totaalplan interieur & interieurontwerp

1

Intake

2

Uitgebreid kleur- & interieur gesprek

3

Compleet interieur-plan incl. interieurontwerp

4

Presentatie & adviesgesprek aan huis

5

Zelfstandig aan de slag

Goed om te weten

 • Een interieurontwerp is naast voor bestaande bouw, ook uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen. Dit advies en interieurontwerp kan in veel gevallen zelfs worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met uw hypotheekverstrekker.
 • Genoemde tarieven op onze offerte gelden per ruimte of verdieping. De desbetreffende ruimte of verdieping wordt voorafgaand aan het maken van de offerte vastgesteld.
 • Ons uurtarief voor aanvullende uren of diensten is €75,- incl. 21% btw per uur.
 • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.

Aanvullend mogelijk

3d interieurontwerp/ visualisatie, online woonshop lijst, woon-winkelen incl. inrichting en eindstyling
(zie voor meer informatie ons totaal project), groen styling.
Een langer of aanvullend advies en ontwerp voor bijv. meerdere woonruimtes behoord ook tot de mogelijkheden.

Voorbereiding

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van ons altijd een inventarisatie formulier waarin wij tevens vast leggen om welke woonruimte(s) het gaat, daarnaast ontvangen wij graag foto’s van de huidige situatie en vragen wij je om zelf alvast een Pinterest bord aan te maken met woonstijlen/ kleuren die je aanspreken (knipsels uit woonbladen zijn ook prima).