logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.

info@sbzinterieurdesign.nl

Uithoorn

 

Interieuradvies en kleuradvies aan huis

"The details make the design"

Uitgebreid interieuradvies & kleuradvies aan huis 

// Werkwijze //

Tijdens dit uitgebreide adviesgesprek gaan wij samen met jou op zoek naar een passende woonstijl en bijbehorend materiaal en kleurenpallet. Dit kan zijn voor een ruimte of verdieping. Wij helpen je d.m.v. een kleuradvies, wooninspiratie, styling tips en indelingsadviezen om mee aan de slag te gaan in jouw eigen tempo.

Binnen dit interieuradvies is er veel ruimte om samen te sparren, of het nu gaat over de grote lijnen of over de details. Ieder adviesgesprek is anders, want iedere klant is anders. Wij vullen samen het gesprek zo in dat deze helemaal afgesteld is op jouw wensen en voorvraag. Zo stellen wij een interieur samen wat bij jou als persoon, jouw woonwensen en de woning zelf past.

Indien je vragen hebt over het uiteindelijke woon-winkelen van nieuwe meubelen dan kunnen wij hier advies voor geven. Bij dit interieuradvies gesprek is er voldoende gelegenheid tot vragen stellen m.b.t. de indeling van de ruimte en eenheid creëren (FAQ). Hierbij kunnen wij ook kijken naar groen styling met planten/bloemen, toepassen van verlichting, stoffering als raambekleding en styling met kleinmeubelen en woonaccessoires. Ook op verbouw- en technisch gebied kunnen wij in veel gevallen ook een goed advies geven (m.u.v. bouwtechnisch advies).

Heb je al hele leuke woonproducten in huis maar wil je ter plekke samen oefenen met de styling, ook dit behoord absoluut tot de mogelijkheden.

Dit interieuradvies duurt (maximaal) 3 uur aan huis. Daarnaast ga wij aan de slag met de uitwerking. Enkele dagen na ons adviesgesprek ontvang je een uitgebreid adviesrapport met stylingtips en shoptips plus een speciaal voor jou gemaakt digitaal moodboard welke past bij de besproken woonstijl en jouw woonwensen. Dit geeft je de kans om zelf verder te gaan het het creëren van jouw ideale interieur maar ook geeft het ons de kans om na het gesprek eventuele extra adviezen die ons nog te binnen schieten alsnog aan jou door te geven. Je bent uiteraard nooit verplicht tot verandering van de woonruimte n.a.v. van onze adviezen.

Tarief particulier interieuradvies

Per ruimte: €350,- (incl. 21% btw) bijv. alleen voor de woonkamer + eethoek of de eetkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, zolder, hobbykamer of kinderkamer.
€ 289,26 excl. 21% btw voor 1 ruimte naar keuze. 

Woonverdieping naar keuze: v.a. €550,- (incl. 21% btw) bijv. hal+woonkamer + eethoek + keuken // Ouder slaapkamer + kinderkamer(s) // Zolder.
€ 495,04 excl. 21% btw voor 1 verdieping naar keuze.

Meerdere combinaties mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Inbegrepen

  • Intake per email of telefoon
  • Voorbereiding middels o.a. een intake formulier.
  • Uitgebreid interieuradvies (maximaal 3 uur aan huis)
  • Digitaal adviesrapport incl. woonshop tips, kleuradvies en styling tips
  • Digitaal moodboard afgestemd op jouw wensen

Goed om te weten:
-Aanvullende benodigde uren: €75,- per uur

Maak een afspraak
Bekijk meer services

Stappenplan | Uitgebreid kleuradvies & interieuradvies

1

Intake

2

Uitgebreid kleur- & interieuradvies

3

Adviesrapport & moodboard

4

Zelfstandig aan de slag

Goed om te weten

  • Genoemde tarieven gelden per ruimte of verdieping. De desbetreffende ruimte of verdieping wordt voorafgaand aan het advies gesprek vastgesteld.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vanaf prijzen, prijs afhankelijk van het aantal en de grote van de ruimte(s) die het betreft.
  • Ons uurtarief voor aanvullende uren is €75,- incl. btw per uur.
  • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.
  • Nieuwbouwwoning gekocht? Dit advies aan huis kan vaak worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met jouw hypotheek verstrekker.

Aanvullende mogelijkheden

Een compleet interieurontwerp en interieur-plan, persoonlijke online woonshop lijst, woon-winkelen incl. inrichting en eindstyling (zie voor meer informatie ons totaal project), groen styling. Een langer of aanvullend advies voor bijv. meerdere woonruimtes behoord ook tot de mogelijkheden.

Voorbereiding

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van ons altijd een inventarisatie formulier waarin wij tevens vast leggen om welke woonruimte(s) het gaat, daarnaast ontvangen wij graag foto’s van de huidige situatie en vragen wij je om zelf alvast een Pinterest bord aan te maken met woonstijlen/ kleuren die je aanspreken (knipsels uit woonbladen zijn ook prima).