logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.
info@sbzinterieur.nl
Uithoorn, NL
 

Interieur styling & totaal project

"The details make the design"
Totaal project | Interieur styling

Van interieuradvies, compleet plan tot en met de complete uitvoering. Wij zijn er voor je om jou te ontzorgen met een duidelijke planning, begeleiding van leveranciers zoals schilders en stoffeerders, woon-winkelen/ online bestellingen, inrichting en complete styling. Een interieur project is bij ons altijd maatwerk. Maar heeft wel altijd hetzelfde einddoel: stijlvol – persoonlijk – creatief. Van advies tot en met het laatste plantje in de vensterbank neerzetten en wij jou (net als op tv) terug ontvangen in jouw huis om het eindresultaat te mogen bewonderen. Ook bij ons wordt je weer ‘verliefd op jouw huis’.

Stappenplan:

Na contact per email of telefoon maken wij een offerte. Indien deze akkoord is komen wij in eerste instantie langs voor een kennismaking incl. uitgebreid  interieuradvies en inventarisatie voor het compleet interieur plan.

Na dit eerste advies gesprek stellen wij een interieur plan op bestaande uit een adviesrapport, indelingsontwerp en moodboard. Daarnaast maken wij een kostenraming voor onze verdere uren en diensten, zoals het woon-winkelen van meubels, woonaccessoires en groen styling. Na akkoord van deze kosten raming gaan wij verder met het project. Onderdeel hiervan is: De verbouw begeleiding (indien gewenst/ nodig), aanvragen doen bij en onderhouden van contacten met leveranciers, begeleiding van leveranciers, opstellen en beheren van de planning, het woon-winkelen en de uiteindelijke inrichting/ styling van de ruimte.

Uiteraard houden wij jou hierbij zo veel als gewenst op de hoogte van te tussentijdse vorderingen. Wij kunnen hiervoor tussentijds langs komen of jou telefonisch dan wel per email een update geven en tussentijds overleggen.

Wanneer het woon-winkelen is afgerond en alle werkzaamheden van derden zijn voltooid, zoals schilderwerkzaamheden en stoffering. Gaan wij aan de slag met inrichting en styling van jouw woning/ woonruimte. Tot in de details zal het interieur plan worden uitgevoerd en is jouw interieur weer als nieuw.

Tarief

Op aanvraag

Inbegrepen

 • Intake per email/ telefoon
 • Uitgebreid kleur- & interieur gesprek aan huis
 • Kostenraming & interieur-plan
 • Moodboard
 • Tussentijdse evaluaties
 • Project begeleiding
 • Planning
 • Woon-winkelen
 • Uitvoering; Inrichting & styling aan huis
Maak een afspraak
Bekijk meer services

Stappenplan | Uitgebreid kleuradvies & interieuradvies

1

Intake

2

Uitgebreid kleur- & interieur gesprek

3

Kostenraming & interieur-plan

4

Project begeleiding & woonwinkelen

5

Inrichting & styling

Goed om te weten

 • Indien de kosten raming voor de uitvoering om wat voor reden dan ook niet akkoord is, betaal je alleen voor het compleet interieurontwerp en interieur-plan, plus reeds gemaakte onkosten.
 • Het budget welke benodigd is voor de aankopen zal voorafgaand aan de woon-winkelen op basis van een offerte/ kostenraming worden vastgesteld. Je kunt hiervoor zelf een budget opstellen zodat wij kunnen oriënteren of alle gewenste aanpassingen binnen dit budget mogelijk zijn.
 • Ons uurtarief is €75,- per uur incl. btw.
 • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.
 • Wij werken voornamelijk in de plaatsen en regio’s Uithoorn, Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Schiphol en omstreken. Woon je ver buiten deze regio maar wil je toch graag ons advies en gebruik maken van de woonshop service en onze interieur styling diensten. Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.
 • Producten aangekocht via inkoopcentra en beurzen kunnen vaak niet meer geruild of retour gebracht worden.
  Je kunt echter van op aan dat alles zorgvuldig en met smaak voor je wordt uitgezocht aan de hand van jouw budget, de gemaakte afspraken en jouw woonwensen. Indien er vroegtijdige een schade of een defect ontstaat, zullen wij overleggen met de desbetreffende leveranciers voor een passende oplossing. Hierover vind je meer informatie in de algemene voorwaarden via de contact pagina op deze website.
 • Onze algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden kun je terugvinden via de contact pagina.

Aanvullend mogelijk

3d interieurontwerp/ visualisatie, online woonshop lijst, woon-winkelen incl. inrichting en eindstyling
(zie voor meer informatie ons totaal project), groen styling.
Een langer of aanvullend advies en ontwerp voor bijv. meerdere woonruimtes behoord ook tot de mogelijkheden.

Voorbereiding

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van ons altijd een inventarisatie formulier waarin wij tevens vast leggen om welke woonruimte(s) het gaat, daarnaast ontvangen wij graag foto’s van de huidige situatie en vragen wij je om zelf alvast een Pinterest bord aan te maken met woonstijlen/ kleuren die je aanspreken (knipsels uit woonbladen zijn ook prima).