logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.
info@sbzinterieurdesign.nl
Uithoorn
 

Interieur styling & totaal project

"The details make the design"
Totaal interieur project | Woninginrichting en interieur styling

Van interieuradvies, compleet plan tot en met de complete uitvoering. Wij zijn er voor je om jou te ontzorgen met een duidelijke planning, begeleiding van leveranciers zoals schilders en stoffeerders, woon-winkelen/ online bestellingen, inrichting en complete styling. Een interieur project is bij ons altijd maatwerk. Maar heeft wel altijd hetzelfde einddoel: stijlvol – persoonlijk – creatief. Van advies tot en met de laatste puntjes op de spreekwoordelijke í qua afstylen.
Ook bij ons zal je weer ‘verliefd op jouw huis’ worden.

Stappenplan:

Vrijblijvend intakegesprek per Skype of telefoon ter kennismaking.

Na contact per email of telefoon maken wij een offerte. Indien deze akkoord is komen wij in eerste instantie langs voor een kennismaking incl. uitgebreid interieuradvies en de inventarisatie voor het compleet interieur plan.

Na dit eerste advies gesprek stellen wij een interieur plan op bestaande uit een indelingsontwerp, lichtplan, materialen-plan en moodboard welke wij aan jou voorleggen tijdens een tussentijdse evaluatie. Daarnaast maken wij een kostenraming voor onze verdere uren en diensten, zoals het woon-winkelen van meubels, woonaccessoires en groen styling. Onderdeel hiervan is: De verbouw begeleiding (indien gewenst/ nodig), aanvragen doen bij en onderhouden van contacten met leveranciers, begeleiding van leveranciers, opstellen en beheren van de planning, het woon-winkelen, bestelling van producten en coördineren van leveringen.

Goed om te weten (FAQ): Wil je betrokken zijn bij het woon-winkelen doordat je bijvoorbeeld zelf eerste een bank wil uitproberen of hij wel lekker zit, ook geen probleem! Wij maken dan samen met jouw en afspraak in de desbetreffende woonwinkel waar de bank is uitgezocht om het letterlijk te mogen keuren voor aankoop. 

Uiteraard houden wij jou zo veel als gewenst op de hoogte van te tussentijdse vorderingen. Wij kunnen hiervoor tussentijds langs komen of jou per WhatsApp, telefonisch dan wel per email een update(s) geven en tussentijds overleggen.

Wanneer alle werkzaamheden van derden zijn voltooid, zoals schilderwerkzaamheden en stoffering.
Plus het woon-winkelen is afgerond en alle woonproducten zijn afgeleverd dan wel ingekocht. Gaan wij aan de slag met inrichting en styling van jouw woning/ woonruimte, doorgaans duurt dit 1 of meerdere dagen afhankelijk van de grote van de ruimte(s) en opdracht invulling.

Tarief

Op aanvraag

Uurtarief €75,- incl. 21% btw per uur.
(€ 61,98 excl. 21% btw per uur)

Inbegrepen

 • Intake per Skype of telefoon
 • Voorbereiding middels o.a. een intake formulier
 • Uitgebreid kleur- & interieur advies aan huis
 • Kostenraming
 • Interieur-plan met o.a. indelingsplattegrond, materialen plan en lichtplan
 • Moodboard
 • Tussentijdse evaluaties
 • Project begeleiding
 • Planning
 • Woon-winkelen en coördineren van bestellingen
 • Uitvoering; Inrichting & styling aan huis
Maak een afspraak
Bekijk meer services

Stappenplan | Uitgebreid kleuradvies & interieuradvies

1

Intake

2

Uitgebreid kleur- & interieur gesprek

3

Kostenraming & interieur-plan

4

Project begeleiding & woonwinkelen

5

Inrichting & styling

Goed om te weten

 • Indien de kosten raming voor de uitvoering om wat voor reden dan ook niet akkoord is. Betaal je alleen voor het compleet interieurplan, plus reeds gemaakte onkosten.
 • Het budget welke benodigd is voor de aankopen zal voorafgaand aan de woon-winkelen op basis van een offerte/ kostenraming worden vastgesteld. Je mag hiervoor zelf een budget opstellen zodat wij kunnen oriënteren of alle gewenste aanpassingen binnen dit budget mogelijk zijn.
 • Ons uurtarief is €75,- per uur incl. 21% btw.
 • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.
 • Onze algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden kun je terugvinden via de contact pagina.

Aanvullend mogelijk

Vraag gerust naar onze maatwerk opties. In overleg is er heel erg veel mogelijk qua invulling van het interieur-plan, de planning en project begeleiding en met betrekking tot de uitvoering van de inrichting en styling.

Voorbereiding

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van ons altijd een inventarisatie formulier waarin wij tevens vast leggen om welke woonruimte(s) het gaat, daarnaast ontvangen wij graag foto’s van de huidige situatie en vragen wij je om zelf alvast een Pinterest bord aan te maken met woonstijlen/ kleuren die je aanspreken (knipsels uit woonbladen zijn ook prima).