logo
Creatieve studio voor stijlvol en persoonlijk interieuradvies, interieurontwerp, interieurproject & styling. Bezoek ook eens Woonblog StijlvolStyling.com, boordevol wooninspiratie voor interieur en tuin door Susanne van SBZ Interieur Design.

info@sbzinterieurdesign.nl

Uithoorn

 

Verkoopstyling advies

"The details make the design"

Verkoopstyling of aankoop advies

Ga jij jouw huis verkopen maar wil je weten hoe je met een relatief kleine investering ervoor kunt zorgen dat je jouw huis optimaal presenteert? Ook hiervoor kun je terecht bij SBZ Interieur Design. Verkoopstyling advies dan wel de verkoopstyling zelf geschiet op basis van maatwerk.

Een verkoop styling advies is ideaal voor diegene die willen zorgen dat hun woning een breed publiek aanspreekt op Funda en tijdens de woningbezoeken indruk willen maken. Wij kijken met een professionele blik naar de huidige inrichting, kleurgebruik, eenheid en zo nodig het onderhoud van de woning. Samen werken wij een plan uit om de re-styling uit te voeren en te zorgen dat jouw woning zo optimaal en zo ruimtelijke mogelijk gepresenteerd wordt.

Onze werkwijze verkoopstyling

  • Intake per telefoon of email.
  • Je ontvangt een offerte op maat, na akkoord plannen wij een afspraak in.
  • Afspraak van bij jou thuis waarin wij samen alle punten kritisch doorlopen, je krijgt advies voor het zelfstandig uitvoeren van de verkoopstyling. Zoals kleurtips, styling en woonwinkel tips. Indien mogelijk kunnen wij samen enkele aanpassingen doen aan de ruimte door de indeling te wijzigen of te re-stylen met de huidige woonaccessoires.
  • Je ontvangt naderhand een adviesrapport vol styling tips.

Optioneel

  • Dit advies kan worden uitgebreid met de uitvoering van de verkoopstyling.
  • Fotografie voor bijvoorbeeld diegene die hun woning verkopen zonder makelaar.

Aankoop styling advies

Overweeg je om een woning te gaan kopen maar twijfel je of het jouw droomhuis is? Heeft deze twijfel te maken met het feit wat je van de woning qua interieur kunt maken? Is het lastig voor je om de toekomstige indeling en inrichting te visualiseren? Wij helpen je hier graag bij met een basis interieuradvies. Zo kunnen wij samen zorgen dat je een weloverwogen keuze maakt voordat je over gaat tot aankoop.

Ons aankoop en verkoopstyling advies bieden wij momenteel alleen aan in een straal van circa 40 kilometer rondom Uithoorn (1422 zp). 

Tarief

V.a. €350,- incl. 21% btw voor een verkoopstyling advies van circa 2 uur aan huis.
(€ 289,26 excl. 21% btw)

Ieder extra uur €75,- incl. 21% btw per uur.
(€ 61,98 excl. 21% btw per uur)

Maak een afspraak
Bekijk meer services

Stappenplan | Kleuradvies & styling advies

1

Intake

2

Verkoopstyling advies

3

Zelfstandig aan de slag

Goed om te weten

  • De desbetreffende ruimte of verdieping wordt voorafgaand aan het advies gesprek vastgesteld.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vanaf prijzen, prijs afhankelijk van het aantal en de grote van de ruimte(s) die het betreft.
  • Ons uurtarief voor aanvullende uren is €75,- incl. btw per uur.
  • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten vergoeding á €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.

Voorbereiding

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van ons altijd een inventarisatie formulier waarin wij tevens vast leggen om welke woonruimte(s) het gaat, daarnaast ontvangen wij graag een plattegrond en foto’s van de huidige situatie.