Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2022. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

Interieurontwerp, project en styling villa – Het Groene Hart

  /    /    /    /    /    /  Interieurontwerp, project en styling villa – Het Groene Hart

Totaal project: Interieurontwerp, project begeleiding, renovatie en styling van een prachtige villa gelegen in Het Groene Hart van Nederland.
Ruimtes: Entree hal, trappenhuis, garderobe, woonkamer (living), keuken, master bedroom, badkamers, (klein) kinderlogeerkamer, ontspannings- en hobby ruimte.

Bij het ontwerp en uitvoering van het project hebben wij een nieuwe indeling gecreëerd en een nieuwe invulling/functie aan ruimtes gegeven.
In de woonkamer hebben wij gekozen voor een roomdivider gemaakt van een staal/ glas maatwerkkast naar ons eigen ontwerp om het geheel samen te brengen met de industriële accenten in de hal/ garderobe.

Hier zijn aan toegevoegd nieuwe kleuren, stoffering, meubels, verlichting, beplanting en sfeerproducten voor een complete make-over en nieuwe look&feel.
Tot slot is een combinatie gemaakt van enkele bestaande meubels en sfeerproducten met emotionele waarde voor onze client.

Bij het ontwerp en de inrichting is bijzonder goed gekeken naar de architectuur van de woning, de landelijk omgeving en de kleuren die hierdoor ook binnenhuis van invloed zijn en naar de persoonlijke wensen en woonbeleving van de bewoners.