Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2022. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

Totaal project luxe nieuwbouwwoning – Uithoorn

  /    /    /    /    /    /  Totaal project luxe nieuwbouwwoning – Uithoorn

Opdracht:

Compleet interieur-plan/ interieurontwerp, licht- en meerwerk-advies, verbouw en project begeleiding + volledige inrichting/ styling.

Deze nieuwbouwwoning is onderdeel van nieuwbouwproject Aangenaam Legmeer te Uithoorn (Amstelveen).

Over dit project:

Van een onafhankelijk technisch en meerwerk advies en interieurontwerp t/m project begeleiding en inrichting van de gehele woning en tuin. SBZ Interieur Design is vanaf moment van aankoop van de woning nauw betrokken geweest bij iedere fase.

In deze royale eengezinswoning gelegen aan de rand van Amstelveen komen natuurlijke elementen, een eigentijdse ’hotel chique’ woonstijl, duurzame materialen en sfeerbeleving tezamen. Daarnaast staat binnen en buiten verbinden centraal om 365 dagen per jaar een sfeervolle balans tussen interieur en tuin te creëren. Naast ontwerp en de inrichting van dit interieur heeft SBZ Interieur Design dan ook in een tweede fase dit project de tuin ontworpen en de volledige realisatie en inrichting hiervan verzorgt. Het resultaat hiervan is te bewonderen op de website van SBZ Interieur Design in ons portfolio.

Er is in deze nieuwbouwwoning gekozen voor een sfeervol warm en natuurlijk kleurenpalet welke doormiddel van zachte grijzen door de hele woning is getrokken vergezeld door warme beige, donkergrijs, donkergroen, zwart en bruintinten. Zo ontstaat eenheid, rust en balans zonder daarbij afbreuk te doen aan het creëren van een ’thuisgevoel’.

Op de wanden is gebruik gemaakt van stucwerk en renovlies voor de akoestiek en stootvastheid in combinatie met zeer hoogwaardige pigmentrijke verf van kwaliteitsmerk Little Greene zodat de wanden luxe en karakter krijgen.

In het interieur is gebruik gemaakt van veel massief houten eiken meubels (veelal maatwerk), natuursteen en staal. Design meubels en verlichting zijn van veelal hoogwaardige uit Scandinavië en de Benelux. Daarnaast heeft de living een unieke maatwerk-kast, een door SBZ Interieur Design ontworpen staal/glas apothekers vitrinekast bedoeld voor fraai servies en om styling en persoonlijke objecten in uit te lichten. Ook aan de stoffering als maatwerk vloerkleden, gordijnen en jaloezieën is veel aandacht besteed. Hiervoor is gebruik gemaakt van duurzame stoffen en materialen waaronder linnen en bamboe. Dit draagt mede bij aan een extra goede akoestiek.

Om binnen en buiten te verbinden is er rekening gehouden in de kleurstelling met de natuurlijke stadse invloeden uit de omgeving, evenals het toevoegen van extra interieur beplanting om de natuur naar binnen te halen. Wat tevens bijdraagt aan een gezond klimaat en extra fijne leefomgeving in de woning. 

Deze woning heeft SBZ Interieur Design volledig uitgerust met slimme apparatuur zoals in de wasruimte en keuken. Daarnaast hebben wij de woning voorzien van een uitgebalanceerd lichtplan inclusief hoogwaardig domotica systeem zowel binnen als buiten.