Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2022. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

Totaal project karakteristieke woning – Rosmalen

  /    /    /    /    /    /  Totaal project karakteristieke woning – Rosmalen

Met veel enthousiasme delen wij het eindresultaat van ons afgeronde interieur project voor deze eigentijdse woning in de karakteristieke jaren 30 stijl in Rosmalen (Noord-Brabant). We hadden het genoegen om een gezin te adviseren en helpen dat houdt van een boutique hotel chique, eclectisch en een modern landelijke woonstijl. Dit al gemixt met unieke elementen zoals kunst en luxe behangen geïnspireerd op de natuur.

Onze toegewijde en persoonlijke aanpak omvatte een volledig interieurontwerp, lichtadvies en interieuradvies, evenals de projectbegeleiding, inrichting en styling, inclusief de licht- en domotica installatie.

We hebben samengewerkt met het gezin om hun persoonlijke stijl tot leven te brengen en te integreren in het interieur van entree hal en overloop incl. toiletruimte tot de volledige woonkamer en keuken. Het was een mooie uitdaging om de verschillende stijlen in harmonie te brengen.

Wij zijn trots op het resultaat en op het feit dat we het gezin hebben kunnen voorzien van een uniek en op maat gemaakt interieur dat perfect past bij hun levensstijl en woonwensen. Het is een gezellige, warme en uitnodigende woonsfeer vol eenheid en balans geworden waarin het gezin zich direct thuis voelde. En bovenal een interieur waar ze nog vele jaren plezier van zullen hebben!

Onderstaande foto ter indruk van de ruimte(s) voor project realisatie: 

Voor interieur project realisatie Rosmalen - SBZ Interieur Design