Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2022. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

Interieur totaal project sfeervol stadsappartement – Ackerswoude

  /    /    /    /    /  Interieur totaal project sfeervol stadsappartement – Ackerswoude

Totaal project | Complete realisatie en project inrichting/styling.
Deze opdracht omvat:
Advies en interieur ontwerp, verbouw begeleiding, interieur coaching, inkoop, interieur styling en styling van buitenruimtes (balkon) voor een nieuwbouw maisonnette woning in Pijnacker (Delft).

Nieuwbouwproject: Ackerswoude brink 9 Pijnacker (Delft)

Bekijk meer resultaten van dit project via: balkon styling Brinkrijk

Over dit project:

Als specialist heeft SBZ Interieur Design al heel wat nieuwbouwwoning interieurs  compleet ontworpen en ingericht. Van een onafhankelijk technisch en meerwerk advies, interieurontwerp en project begeleiding t/m de complete inrichting heeft SBZ Interieur Design bij dit project verzorgt.

In dit sfeervolle standappartement in Pijnacker nabij Delft was de wens van de bewoonster om vooral de natuur naar binnen te halen en de Scandinavische woonstijl met eigentijdse en natuurlijke elementen te combineren. Daarnaast stonden kwaliteit en het ’warm welkom thuis gevoel’ centraal en moesten binnen en buiten optimaal verbonden worden door een luxe inrichting op het buitenterras te creëren waarbij je door de beplanting als het ware omringt bent door de natuur. Naast ontwerp en de inrichting van dit interieur heeft SBZ Interieur Design dan ook in een tweede fase dit project de buitenterras interieur ontworpen en de volledige realisatie en inrichting hiervan verzorgt. Het resultaat is de bewonderen in ons portfolio.

Er is in deze nieuwbouwwoning gekozen voor een sfeervol fris, licht en natuurlijk kleurenpalet welke doormiddel van zachte groenen en grijzen door de gehele woning is doorgetrokken vergezeld door donkergroen en azuur tinten. Zo ontstaat eenheid, rust en balans zonder daarbij afbreuk te doen aan het creëren van een ’thuisgevoel’.

Op de wanden is gebruik gemaakt van stucwerk in combinatie met de zeer hoogwaardige en pigmentrijke verf van kwaliteitsmerk Little Greene zodat de wanden een luxe uitstraling krijgen. De de open trap in de living is evenals de vloer voorzien van pvc om eenheid te creëren. In het interieur is gebruik gemaakt van veel massief houten eiken meubels (veelal maatwerk), design meubels en verlichting van veelal hoogwaardige Scandinavische woonmerken waaronder HAY en Secto Design.
Ook aan de stoffering als maatwerk vloerkleden, gordijnen en jaloezieën is veel aandacht besteed. Hiervoor is gebruik gemaakt van duurzame stoffen en materialen waaronder linnen en bamboe. Dit draagt mede bij aan een goede akoestiek. Deze woning bevat bevat diverse maatwerk elementen waaronder een luxe slaapkamerkast welke volledig tot in de schuine nok is gecreëerd om optimaal van de opbergruimte gebruik te kunnen maken.

Om binnen en buiten te verbinden is er rekening gehouden in de kleurstelling met de natuurlijke stadse invloeden uit de omgeving, evenals het toevoegen van extra interieur beplanting om de natuur naar binnen te halen. Wat tevens bijdraagt aan een gezond klimaat en extra fijne leefomgeving in de woning. Deze woning heeft SBZ Interieur Design volledig voorzien van slimme apparatuur en een uitgebalanceerd lichtplan zowel binnen als buiten.

 

 

Interieurstylist, interieur stylist, interieur styling, interieuradvies, interieurontwerp, binnenhuisontwerp, indelingsplan, interieur realisatie, interieur project, interieurproject, interieur laten inrichten, binnenhuisontwerp, binnenhuisontwerper, kleuradvies