Locatie:

Amsterdam centrum, NL

project:

Stadsbalkon

Ontwerper:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Balkon

Technisch & lichtadviseur:

Bert Zum Vörde

Stijl opdracht:

Eigentijds, knus en praktisch

Over dit project:

Het was een genoegen om een bijzonder project als het stadsbalkon in Amsterdam (Kadijken) vorm te geven. Dit omvangrijke project besloeg het buitenruimte advies, ontwerp, renovatie en realisatie, inclusief productinkoop en complete styling. Met de stadse dynamiek als achtergrond, was het onze uitdaging om een buitenruimte te creëren die zowel sfeervol als praktisch is. Het resultaat is een knusse oase midden in de stad, waar kleur en harmonie de hoofdrol spelen. Het kleurenpalet is afgestemd op de omgeving waardoor de inrichting naadloos omgaat in de stadse kleuraccenten. Wat eenheid en rust geeft.

Elk meubelstuk, elke plant en elk kleuraccent zijn zorgvuldig geselecteerd om niet alleen een visueel spektakel te bieden, maar ook een functionele ruimte voor ontspanning en samenzijn.

Mijn uitdaging

“Het stadsbalkon in Amsterdam (Kadijken) was een prachtige puzzel. Met beperkte ruimte moest ik eenheid creëren en het design naadloos laten aansluiten op de stadse vibe. Weerbestendige en ruimtebesparende zitoplossingen waren een must, zonder in te leveren op sfeer. Dankzij een doordacht ontwerp en een zorgvuldige selectie van kleuren, materialen en beplanting, is het gelukt een knusse en functionele buitenruimte te scheppen. Dit project is een bewijs dat sfeervol en toch functioneel design ook op kleine schaal mogelijk is. “- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...