Locatie:

Pijnacker - Delft, NL

project:

Nieuwbouwwoning appartement

Ontwerper:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Dakterras

Technisch & lichtadviseur:

Bert Zum Vörde

Stijl opdracht:

Natuurlijke mix van Scandinavisch, chique en botanisch

Over dit project:

In dit unieke project bij SBZ Interieur Design hebben we niet alleen het interieur van de woning getransformeerd, maar ook een sfeervol dakterras gecreëerd dat een ware oase van rust is.

Met een focus op natuurlijke en botanische elementen, hebben we een buitenruimte ontworpen die naadloos aansluit bij het interieur en de levensstijl van de bewoonster. De keuze voor duurzame materialen en sfeervolle beplanting maakt dit dakterras tot een verlengstuk van het huis, waar het heerlijk vertoeven is in alle seizoenen. Het terras is niet zomaar een extra ruimte; het is een zorgvuldig ontworpen leefgebied dat bijdraagt aan het algehele gevoel van welzijn en comfort.

Dit project laat zien hoe binnen en buiten samenkomen in harmonieuze, sfeervolle designoplossingen.

Mijn uitdaging

“Het ontwerpen van dit dakterras was een bijzonder intensief en persoonlijk traject. De uitdaging zat hem niet alleen in het esthetische aspect, maar vooral in het emotionele component: mijn cliënte was toe aan een nieuwe start in haar leven. De wens was om binnen en buiten naadloos op elkaar aan te laten sluiten, als reflectie van deze nieuwe levensfase. Het ging hier om veel meer dan alleen het selecteren van de juiste planten of meubels; het was een proces van actieve samenwerking en coaching om de persoonlijke wensen en emoties van de cliënte te vertalen naar een tastbare ruimte. Met veel zorg en aandacht hebben we een nieuwe start voor haar gecreëerd, een plek waar ze echt ‘thuis’ kan komen.”- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...