Locatie:

Uithoorn, NL

project:

Particuliere stadswoning

Ontwerper / styliste:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

dakterras

Technisch & lichtadviseur:

Bert Zum Vörde

Stijl opdracht:

Natuurlijk, botanisch, stijlvol, luxe

Over dit project:

Midden in het kloppende hart van Amsterdam kregen we de kans om onze expertise in groen styling volledig tot zijn recht te laten komen. Onze rol was veelomvattend: van advies aan huis en projectbegeleiding tot ‘woon-winkelen’. Het hoogtepunt? De transformatie van een dakterras tot een waar stedelijk toevluchtsoord. De gekozen stijl was eigentijds, met een nadruk op all-weather meubels die bestand zijn tegen de grillen van het Nederlandse klimaat. We creëerden een comfortabele loungeplek, compleet met duurzame meubels, sfeervolle potten, weelderige planten, zacht textiel en verfijnde accessoires.

Dit project illustreert prachtig hoe we buiten- en binnenruimtes naadloos kunnen laten aansluiten om een harmonieuze woonbeleving te creëren.

Mijn uitdaging

“In dit project in centraal Amsterdam stond ik voor een paar leuke uitdagingen. De beperkte ruimte vroeg om slimme indeling, en het weerbestendig maken van het dakterras was ook een prioriteit. Ik koos voor all-weather meubels en heb een knusse, gezellige sfeer gecreëerd met zorgvuldig gekozen textiel en planten. Ondanks de kleine ruimte en het wisselvallige weer, is het een heerlijke stedelijke oase geworden. “- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...