Locatie:

Berlicum, NL

project:

Particuliere woning

Ontwerper / styliste:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Woonkamer, speelkamer, keuken en veranda

Technisch & lichtadviseur:

Susanne Bolkestein

Stijl opdracht:

Natuurlijk, botanisch, stijlvol, boutique hotel chique

Over dit project:

In het schilderachtige Berlicum, Noord-Brabant, hebben we een omvangrijk interieurproject volbracht dat naadloos binnen en buiten met elkaar verbindt. Het project omvatte de woonkamer, eetkamer, speelkamer en veranda van een prachtige vrijstaande woning. We leverden een compleet interieur-plan, namen de coördinatie op ons en zorgden voor de totale styling.

De uitdaging lag in het creëren van een harmonieus, maar ook functioneel ontwerp dat elk lid van het gezin zou aanspreken. Dankzij een zorgvuldige selectie van meubels, kleuren en accessoires, konden we een stijlvolle en tegelijkertijd praktische leefomgeving realiseren. De kers op de taart was de veranda, die we in dezelfde stijl hebben gestyled. Zo ontstond er een vloeiende overgang tussen binnen en buiten, die bijdraagt aan het totaalgevoel van eenheid en rust.

Dit project illustreert perfect hoe een doordacht interieurplan en een coherente styling van meerdere ruimtes een woning kan transformeren tot een naadloos geheel, waar het binnen- en buitenleven harmonieus samenkomen.

Mijn uitdaging

“Voor dit veelzijdige project in Berlicum, Noord-Brabant, hebben we de woonkamer, eetkamer, speelkamer en veranda onder handen genomen. De uitdaging lag in het creëren van eenheid tussen deze verschillende ruimtes en het combineren van bestaande en nieuwe meubels. We hebben binnen en buiten naadloos met elkaar verbonden door materiaal- en kleurkeuzes op elkaar af te stemmen. Het resultaat is een harmonieus en functioneel thuis waar de klant zich helemaal in herkent. Een mooie bevestiging van wat we bij SBZ Interieur Design het beste doen.”- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...