Locatie:

Het Groene Hart, NL

project:

Landelijke Villa

Ontwerper / styliste:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Entree hal, trappenhuis, garderobe, woonkamer (living), keuken, master bedroom, badkamers, (klein) kinderlogeerkamer, ontspannings- en hobby ruimte.

Technisch & lichtadviseur:

Bert Zum Vörde

Stijl opdracht:

Klassiek gemixt met eigentijdse, unieke elementen en een mix van bestaande en nieuwe inrichting.

Over dit project:

Bij het ontwerp en uitvoering van het project hebben wij een nieuwe indeling gecreëerd en een nieuwe invulling/functie aan ruimtes gegeven. In de woonkamer hebben wij gekozen voor een roomdivider gemaakt van een staal/ glas maatwerkkast naar ons eigen ontwerp om het geheel samen te brengen met de industriële accenten in de hal/ garderobe.

Hier zijn aan toegevoegd nieuwe kleuren, stoffering, meubels, verlichting, beplanting en sfeerproducten voor een complete make-over en nieuwe look&feel. Tot slot is een combinatie gemaakt van enkele bestaande meubels en sfeerproducten met emotionele waarde voor onze client.

Bij het ontwerp en de inrichting is bijzonder goed gekeken naar de architectuur van de woning, de landelijk omgeving en de kleuren die hierdoor ook binnenhuis van invloed zijn en naar de persoonlijke wensen en woonbeleving van de bewoners.

Mijn uitdaging

“Als ontwerper en stylist vormde dit project een boeiende puzzel. De eerste uitdaging was het harmoniseren van uiteenlopende stijlwensen. Het toevoegen van een op maat gemaakte roomdivider van staal en glas in de woonkamer verbond het industriële thema met de rest van de woning. We hebben bestaande ruimtes niet alleen een nieuwe indeling maar ook een nieuwe functie gegeven. Een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet, nieuwe stoffering, en meubels completeerden de transformatie. Emotioneel waardevolle meubels van de cliënt werden moeiteloos geïntegreerd. Tegelijkertijd moest het ontwerp eer doen aan de bestaande architectuur en de landelijke omgeving, iets wat bijzondere aandacht vereiste.”- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...