Locatie:

Rosmalen, Noord-Brabant, NL

project:

Vrijstaande woning (villa)

Ontwerper:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Thuiskantoor en kinderkamer

Lichtadviseur en projectbegeleider:

Susanne Bolkestein

Stijl opdracht:

Thuiskantoor: Natuurlijk, fris, licht, functioneel. Kinderkamer: waterkleuren, dino's en natuur. Ruimte voor opbergen en spelen.

Over dit project:

Voor een gezin in Rosmalen, Noord Brabant, hebben wij een op maat gemaakt interieurplan ontwikkeld voor zowel de kinderkamer als het thuiskantoor. Dit project omvatte een uitgebreid 2D en 3D interieurontwerp, gecombineerd met een gedetailleerd lichtplan en -advies.

In de kinderkamer hebben we een speelse en serene omgeving gecreëerd met frisse kleuren en natuurlijke materialen, perfect voor rust en creativiteit. Er is voldoende opbergruimte en een gezellige leeshoek toegevoegd om aan de behoeften van het kind te voldoen.

Het thuiskantoor is ontworpen met een focus op efficiëntie en comfort. Warme houttinten en groene accenten zorgen voor een rustgevende werkomgeving die de productiviteit bevordert. Strategisch geplaatste planten brengen een vleugje natuur binnen, wat bijdraagt aan een gezonde werksfeer.

Dit project is momenteel in uitvoering. Geplande oplevering Q4 – 2024

Mijn uitdaging

“Een van mijn uitdagingen in dit project was het samenbrengen van de verschillende behoeften van het gezin in twee totaal verschillende ruimtes. Het thuiskantoor moest natuurlijk, fris, licht en comfortabel zijn, terwijl het ook functioneel bleef. De kinderkamer daarentegen, moest een wereld van waterkleuren, dino’s en natuur uitstralen, met voldoende ruimte om te chillen en lezen, spullen op te bergen en om te spelen. Het combineren van deze diverse wensen in een samenhangend geheel was heel leuk om te doen. Door het gebruik van natuurlijke materialen, frisse kleuren en strategisch geplaatste verlichting hebben we beide ruimtes uniek en functioneel gemaakt. Het resultaat is een warme, stijlvolle en praktische leefomgeving waarin elk detail perfect op elkaar is afgestemd aan de hand van de wensen van ouder en kind.”
– Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...