Locatie:

Rosmalen, Noord-Brabant, NL

project:

Vrijstaande woning (villa)

Ontwerper:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Tienerkamer

Lichtadviseur en projectbegeleider:

Susanne Bolkestein

Stijl opdracht:

Natuur, sport, tijgers, veel planten. Ruimte voor opbergen, chillen met vrienden en toekomstige game pc.

Over dit project:

Voor een sportieve tiener in Rosmalen, Noord Brabant, hebben wij een op maat gemaakte rustgevende tienerkamer ontworpen die perfect aansluit bij zijn wens voor de kleur groen en natuurlijke invloeden. Tevens is de kamer bedacht om mee te groeien met zijn leeftijd. Zo kan er bijvoorbeeld in de toekomst gemakkelijk een game pc worden neergezet omdat hier al rekening mee is gehouden in de ruimte. Dit project omvatte een uitgebreid 2D en 3D interieurontwerp, inclusief lichtplan en -advies, om een functionele en inspirerende ruimte te creëren.

Momenteel realiseren wij dit project. Geplande oplevering Q4-2024.

Mijn uitdaging

De uitdaging bij dit project was om een kamer te ontwerpen die zowel ruimte biedt voor ontspanning als voor studie en sportactiviteiten. De kamer straalt rust en energie uit door het gebruik van natuurlijke tinten en materialen. We hebben strategisch gekozen voor groentinten en natuurlijke accenten die een frisse en levendige sfeer creëren.

Er is een comfortabele zithoek ingericht om te ontspannen, en een functioneel bureau voor studeren. De ruimte heeft voldoende opbergruimte en is flexibel ingericht om gemakkelijk aan te passen aan veranderende behoeften.”

– Susanne | Interieurontwerper SBZid

Deel met...