Locatie:

Amsterdam (Vondelpark), NL

project:

Monumentale stadswoning

Ontwerper & styliste:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Volledige woning + patio tuin + Bed&breakfast met twee gastenkamers met aangrenzende badkamers

Technisch & lichtadviseur:

Bert Zum Vörde

Stijl opdracht:

Boutique hotel chique, stijlvol, eigentijds, natuurlijk, toekomstgericht.

Over dit project:

Gelegen nabij het iconische Vondelpark in Amsterdam, hebben we een luxueuze residentie en een aangrenzende Bed & Breakfast getransformeerd tot een verfijnde oase. Uitgevoerd door SBZ Interieur Design, dit project betrof een volledig interieurontwerp, inclusief maatwerk meubel ontwerp, verbouw-begeleiding en een doordachte inrichting en styling van de gehele woning. De hoofdwoning voor ons bachelor straalt een elegante ’boutique hotel’ charme uit, gekenmerkt door hoogwaardige materialen, maatwerk meubels en een verfijnd kleurenpalet. We hebben gezorgd voor een harmonieuze balans tussen luxe en eigentijdse, natuurlijke elementen, waardoor een uitnodigende en comfortabele sfeer ontstaat.

Het souterrain herbergt een exclusieve Bed & Breakfast, bestaande uit twee luxe gastenkamers en bijbehorende badkamers. Hier hebben gasten het gevoel van een boutique hotel, maar met de persoonlijke charme die zo kenmerkend is voor Bed & Breakfasts.

De patio tuin is sfeervol en praktisch ontworpen om zowel bewoners als gasten een buitenruimte te bieden die naadloos aansluit op het interieur. Het is een uitnodigende ruimte die comfort en stijl combineert, zonder overdadig te zijn.

Dit project illustreert onze bekwaamheid om luxe, functionaliteit en persoonlijke voorkeuren te verenigen in een coherente en aantrekkelijke leefruimte.

Mijn uitdaging

“Als interieurontwerper en stylist vormde dit project een interessante uitdaging. De bewoner, een mannelijke bachelor met een vooruitziende blik, gaf mij veel creatieve vrijheid. Het doel was een sfeervol en veelzijdig interieur te creëren dat niet alleen gasten op een stijlvolle manier verwelkomt, maar ook flexibel genoeg is voor een toekomstige partner. Het balanceren tussen een mannelijke uitstraling en een neutrale, uitnodigende sfeer vergde een zorgvuldige keuze in indeling, kleuren en materialen. Het resultaat is een interieur dat charme, functionaliteit en toekomstbestendigheid combineert, een echt thuis waar iedereen zich welkom voelt.”- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...