Locatie:

Uithoorn, NL

project:

Particuliere nieuwbouwwoning

Ontwerper / styliste:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Volledige woning

Lichtadviseur:

Susanne Bolkestein

Stijl opdracht:

Natuurlijk, botanisch, eigentijds, kleurrijk

Over dit project:

In Uithoorn hebben we een nieuwbouw loft veranderd in een heerlijke thuisbasis voor een jong gezin. De unieke architectuur met schuine daken geeft elke ruimte een speciaal karakter. Het kleurenpalet zorgt voor een levendige en toch harmonieuze sfeer, terwijl botanische accenten een vleugje natuur binnenbrengen. Voor de kinderen hebben we een droomplek gecreëerd, met een bed in de vorm van een huisje als fantasierijk middelpunt. De volwassen slaapkamer is een knusse ruimte die uitnodigt tot romantische avonden, compleet met subtiele, sfeervolle verlichting.

Wat de eetkamer en thuiswerkplek betreft, deze zijn weliswaar afzonderlijke elementen, maar vormen samen een naadloze eenheid. De stijl en inrichting zijn zo op elkaar afgestemd dat ze samen één harmonieus geheel vormen, waarbij zowel gezelligheid als productiviteit hand in hand gaan.

Mijn uitdaging

“In Uithoorn zijn we de uitdaging aangegaan om een nieuwbouw loft met schuine daken te transformeren tot een comfortabel thuis voor een jong gezin. Deze unieke architectuur vereiste een slimme indeling om zowel knusheid als ruimtelijkheid te creëren. We vonden de perfecte balans tussen luxe en budgetvriendelijke items, en richtten een naadloze eenheid in tussen de eetkamer en thuiswerkplek. Het resultaat is een woning met karakter, waarin elk gezinslid zich helemaal thuis voelt.”- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...