Locatie:

Uithoorn, NL

project:

Particuliere nieuwbouwwoning

Ontwerper / styliste:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Volledige woning

Technisch & lichtadviseur:

Bert Zum Vörde

Stijl opdracht:

Natuurlijk, botanisch, stijlvol, boutique hotel chique

Over dit project:

Vanaf de aankoop van deze royale eengezinswoning in Uithoorn was SBZ Interieur Design betrokken bij elke fase van het project. Wij hebben een harmonieuze ruimtes gecreëerd die ‘hotel chique’ luxe uitstraling combineert met duurzaamheid en natuurlijke elementen.

Het warme, natuurlijke kleurenpalet met tonen van grijs, beige en aardetinten verbindt alle ruimtes. Hoogwaardige verf van Little Greene en op maat gemaakte eiken meubels voegen een laag van elegantie toe. Een maatwerk apothekers vitrinekast dient als uniek pronkstuk om persoonlijke objecten te belichten. Ons ontwerp strekt zich uit tot de tuin, waar we eveneens het ontwerp en de styling hebben verzorgd, zodat binnen en buiten één geheel vormen. De woning is uitgerust met slimme apparatuur en een uitgebalanceerd lichtplan, inclusief geavanceerd domotica-systeem.

Dankzij de integratie van mooie interieurbeplanting en de afstemming op natuurlijke stedelijke invloeden, draagt het huis bij aan een gezond leefklimaat voor de bewoners.

Mijn uitdaging

“De kunst was om deze verschillende elementen in harmonie samen te brengen en een eigentijds, karaktervol en rustgevend interieur te realiseren.”- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...