Locatie:

Velserbroek, NL

project:

Nieuwbouwwoning

Ontwerper & stylist:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Woonkamer, leefkeuken, badkamer

Technisch & lichtadviseur:

Bert Zum Vörde

Stijl opdracht:

High-end, stijlvol, chique en eigentijds

Over dit project:

In het rustige Velserbroek, omringd door de natuurlijke pracht van een landelijke omgeving, werken we momenteel aan een boeiend interieurproject voor een schitterende nieuwbouwwoning. Hoewel de oplevering pas gepland staat voor eind 2024, willen we je nu alvast een voorproefje geven van wat dit project in petto heeft.

Onze omvangrijke opdracht omvat de volledige inrichting van de benedenverdieping. We bieden gedetailleerd meerwerk-advies en begeleiding, een doordacht interieurinrichtingsplan, verbluffende 3D- en VR-interieurontwerpen, een gericht lichtplan en -advies, het ontwerpen van diverse op maat gemaakte meubels en zelfs een op maat gemaakte keuken. Als kers op de taart zorgen onze meeslepende VR-animaties voor een levendige blik op het toekomstige resultaat.

Deze nieuwbouwwoning belooft een harmonieus geheel te worden, perfect passend in de landelijke omgeving van Velserbroek. We kijken uit naar het moment waarop we dit project met je kunnen delen, terwijl we nog volop aan de slag zijn. Blijf ons volgen voor verdere updates!

-Work in progress-

Mijn uitdaging

“Mijn uitdaging als ontwerper omvat het creëren van een harmonieuze ruimte in een complexe omgeving met veel hoeken en een badkamer met schuine wanden. Tegelijkertijd zorg ik ervoor dat de uiteenlopende woonstijlen van de opdrachtgever, waaronder high-end, natuurlijk, boutique hotel chic en modern landelijk design, samensmelten tot een naadloos geheel. Het doel is om praktisch en esthetisch bevredigende ontwerpen te realiseren, waarin zowel de fysieke ruimte als de diverse woonstijlen en leefwijze van de opdrachtgever in perfecte harmonie samenkomen.
Ik kijk uit naar de samenwerking tijdens dit project, waarbij we aan de hand van het opgestelde interieur-plan samenwerken met vakspecialisten zoals meubelmakers om het prachtige eindresultaat te realiseren voor en samen met onze klant. Het is een uitdagende taak die me inspireert om unieke, gebalanceerde ontwerpen tot leven te brengen.”
– Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...