Locatie:

Spijkernisse, NL

project:

Particuliere nieuwbouwwoning

Ontwerper:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Woonkamer, leefkeuken, hal/overloop, badkamer met wellness ruimte, master bedroom met walk-in-closet, thuiskantoor.

Technisch & lichtadviseur:

Bert Zum Vörde

Stijl opdracht:

Natuurlijke mix van Japandi, natuurlijk, mediterraans, en subtiele luxe.

Over dit project:

Deze luxe nieuwbouwwoning in Spijkenisse hebben wij getransformeerd tot een warme, natuurlijke en stijlvolle oase voor een jong en ambitieus stel uit Rotterdam. Deel 1 van dit project zie je op deze pagina.

Onze Aanpak:
We hebben een aandachtig interieurplan op maat gecreëerd voor de verschillende ruimtes in het huis. Dit omvatte o.a. een meerwerkadvies bij aankoop van de woning, technische voorbereiding, een uitgebreid 2D en 3D ontwerp, materiaal en kleuradvies, een doordacht lichtplan en op maat gemaakte meubels en roomdividers.

Warm en natuurlijk:
Met een focus op de stijl japandi gemixt met mediterrane invloeden in kleur. Is er gekozen voor ene licht, ruimtelijke en warm kleurenpalet die je laat ontspannen de klant terug brengt naar fijne herringeren aan reizen. Het interieur ademt natuurlijke schoonheid en harmonie.

Stijlvol design:
Onze stijlvolle ontwerpen benadrukken de elegantie van de ruimte. Elk element is zorgvuldig gekozen om een tijdloos en verfijnd interieur te realiseren.

Resultaat:
Het resultaat is een luxueus interieur waar comfort, beleving en esthetiek samenkomen. Een plek waar onze opdrachtgever helemaal zichzelf kan zijn en kan genieten van een stijlvolle leefomgeving.

Meer zien? Deel 2 van dit interieur project zie je op deze pagina.

Mijn uitdaging

“Mijn uitdaging hier was om een ambitieus jong stel te helpen dat van hun ouderlijk-huizen naar hun allereerste eigen woning in een nieuwbouwwijk in Spijkernisse gaat verhuizen. Mijn opdracht bestond o.a. uit karakter en herkenbaarheid in het interieur brengen door gebruik te maken van van hun gezamenlijke herenigingen aan o.a. reizen naar Japan en de mediterane. Daarnaast was het creëren van iets unieks belangrijk terwijl ze ook een rustige, eigentijdse sfeer wilden creëren. Bovendien wilden ze een uniek wellness-element in de badkamer middels o.a. een maatwerk sauna voor optimale ontspanning. De kunst was om deze verschillende stijlen en elementen in harmonie samen te brengen en een eigentijds, karaktervol en rustgevend interieur te realiseren. Één die past bij de levensfase en hun sociale en drukke levensstijl” – Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...