Locatie:

Heerhugowaard, NL

project:

Landelijke villa

Ontwerper:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Volledige woning

Technisch & lichtadviseur:

Bert Zum Vörde

Stijl opdracht:

Natuurlijke mix van de landelijke woonstijl, Cosmopolitan luxery, eigentijds chique. Afgewisseld met thema kamers.

Over dit project:

In de idyllische setting van Heerhugowaard transformeerden we een voormalige boerderij in een luxueuze familievilla. OP deze pagina zie je deel 2 van deze transformatie. Dit uitgebreide project besloeg een op maat gemaakt interieurplan voor het hele huis, tuinkamer, een wellness-ruimte en vier kinderkamers waaronder een stoere game kamer. -Naast het vervaardigen van een gedetailleerd 2D en 3D interieurontwerp, werd ook een doordacht lichtplan en lichtadvies uitgewerkt. Eigentijdse stijl, luxe, ruimte en licht stonden centraal in ons ontwerp. Bijkomend ontwierpen we diverse maatwerkmeubels om zo een naadloze stijl en functionaliteit in elke ruimte te garanderen. Een subtiele verbinding tussen binnen en buiten zorgde voor een harmonieus geheel.

Het eindresultaat is een woning waarin elk gezinslid zich herkent en thuis voelt, een perfecte balans tussen luxe en leefbaarheid. Meer zien? Bekijk in ons portfolio ook deel 1 van dit project.

Mijn uitdaging

“De complexiteit en omvang van dit project vormden een intrigerende uitdaging. We hadden te maken met een groot gezin en verschillende ruimtes, elk met hun eigen functionaliteit en stijl. Het creëren van maar liefst vier unieke kinderkamers, elk in een ander thema, vereiste een gedetailleerde aanpak om elk kind zijn of haar eigen ‘thuishaven’ te geven. De diverse wensen van de gezinsleden moesten harmonieus samenkomen zonder het samenhangende ontwerp van de woning als geheel te verstoren. Deze opdracht vroeg om nauwkeurige planning, creatief inzicht en intensieve samenwerking met de cliënt. Het was een boeiend proces waarbij elke kamer een eigen verhaal vertelt, maar tegelijkertijd onderdeel uitmaakt van een groter, samenhangend geheel. Door zorgvuldige planning en persoonlijke betrokkenheid hebben we een thuis gecreëerd waarin elk gezinslid zich kan vinden.”- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...