Locatie:

Hardinxveld-Giessendam, NL

project:

Particuliere nieuwbouwwoning

Ontwerper:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Woonkamer, leefkeuken, badkamer, wellness master bedroom

Technisch & lichtadviseur:

Bert Zum Vörde

Stijl opdracht:

Natuurlijke mix van Japandi, Scandinavisch, chique eigentijds

Over dit project:

Deze luxe nieuwbouwwoning in Hardinxveld-Giessendam hebben wij getransformeerd tot een warme, natuurlijke en stijlvolle oase voor een gelukkig stel uit Noord-Brabant.

Onze Aanpak: We hebben een aandachtig interieurplan op maat gecreëerd voor de woonkamer, keuken, master bedroom en badkamer. Dit omvatte o.a. een uitgebreid 2D en 3D ontwerp, materiaal en kleuradvies, een doordacht lichtplan en op maat gemaakte meubels incl. keuken.

Warm en natuurlijk: Met een focus op warmte en natuurlijkheid hebben we materialen en kleuren gekozen die een gezellige sfeer creëren. Het interieur ademt natuurlijke schoonheid en harmonie.

Stijlvol Design: Onze stijlvolle ontwerpen benadrukken de elegantie van de ruimte. Elk element is zorgvuldig gekozen om een tijdloos en verfijnd interieur te realiseren.

Resultaat: Het resultaat is een luxueus interieur waar comfort en esthetiek samenkomen. Een plek waar onze opdrachtgever helemaal zichzelf kan zijn en kan genieten van een stijlvolle leefomgeving.

Mijn uitdaging

“Mijn uitdaging hier was om een jong stel te helpen dat van een authentieke dijkwoning naar een nieuwbouwwoning verhuisde. Ze wilden het karakter van hun vorige huis behouden, terwijl ze ook een rustige, eigentijdse sfeer wilden creëren. Bovendien wilden ze een uniek wellness-element in de slaapkamer toevoegen voor een gevoel van ontspanning. De kunst was om deze verschillende elementen in harmonie samen te brengen en een eigentijds, karaktervol en rustgevend interieur te realiseren.”- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...