Locatie:

Vinkeveen, NL

project:

Particuliere woning

Ontwerper:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Woonkamer, eethoek/bar

Technisch & lichtadviseur:

Bert Zum Vörde

Stijl opdracht:

Eigentijds, warm, sfeervol en praktisch

Over dit project:

Voor deze royale hoekwoning in Vinkeveen hebben we een eigentijds en sfeervol interieur gerealiseerd dat zowel praktisch als warm is. Onze Aanpak: We hebben een uitgebreid 2D- en 3D-interieurontwerp gemaakt en een doordacht lichtplan opgesteld. Daarnaast hebben we diverse maatwerk meubels ontworpen.

Resultaat:

Het resultaat is een eigentijds interieur waarin praktisch wonen hand in hand gaat met warme sfeer. De woonkamer is een uitnodigende en functionele ruimte geworden.

Mijn uitdaging

“Dit project vereiste als interieurontwerper een delicate balans tussen eigentijds design en een warme, uitnodigende sfeer. De uitdaging lag in het combineren van strakke, moderne elementen met een gevoel van warmte en comfort. Ik koos zorgvuldig voor natuurlijke kleuren en texturen om het eigentijdse ontwerp te verzachten en gezelligheid te creëren. Tegelijkertijd moest het ontwerp praktisch zijn, rekening houdend met de behoeften van de bewoners in het dagelijks leven. De beloning was het zien van de bewoners met een glimlach op hun gezicht toen ze hun nieuwe interieur betraden, wetende dat we de perfecte balans hadden bereikt tussen eigentijds en warm, waar functionaliteit en esthetiek harmonieus samengingen.”- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...