Locatie:

Amsterdam de Pijp, NL

project:

Vakantiewoning (studio)

Ontwerper / styliste:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Volledig appartement

Technisch & lichtadviseur:

Bert Zum Vörde

Stijl opdracht:

Boutique chique, stoer, karaktervol, eclectisch

Over dit project:

In het levendige Amsterdam, specifiek in de karakteristieke wijk De Pijp nabij de Albert Cuypmarkt, hebben we een bijzonder project gerealiseerd.

Deze compacte woonstudio, ingericht in ’boutique hotel’ stijl, is speciaal ontworpen als vakantiewoning voor de verhuur. Bij SBZ Interieur Design staan we erom bekend dat beperkte ruimte en budget geen hindernis vormen voor het creëren van een stijlvol, warm en uniek interieur. Dit project is daar een perfect voorbeeld van.

We hebben slim gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte en binnen een bescheiden budget een onderscheidend en sfeervol interieur gecreëerd. Het eindresultaat is een vakantiewoning die niet alleen comfortabel en praktisch is, maar ook een unieke uitstraling heeft.

Mijn uitdaging

“Het uitdagende aan dit project was om in een compacte woonstudio een unieke en stijlvolle ervaring te creëren die zowel functioneel als aantrekkelijk is. Daarnaast moesten we rekening houden met een beperkt budget. De studio is bedoeld voor de verhuur als vakantiewoning, dus het ontwerp moest universeel aansprekend zijn, terwijl het toch een eigen karakter heeft. Als interieurontwerper was het een mooie uitdaging om deze elementen samen te brengen. Het was een intensieve, maar uiterst bevredigende ervaring om zo’n bijzondere ruimte te creëren waarin bezoekers zich direct thuis voelen.”- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...