Locatie:

Rosmalen, NL

project:

Particuliere jaren 30 stijl woning (recente nieuwbouw)

Ontwerper / stylist:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Woonkamer, leefkeuken, hal, toilet, overloop

Technisch & lichtadviseur:

Bert Zum Vörde

Stijl opdracht:

Luxe, boutique hotel chique, natuurlijk, stijlvol en eigentijds

Over dit project:

Met trots presenteren wij het eindresultaat van ons recent afgeronde interieurproject voor een eigentijdse woning met karakteristieke jaren 30-elementen in Rosmalen, Noord-Brabant.

Dit gezin had al een eerdere poging gewaagd om hun interieur vorm te geven. Maar het gewenste resultaat bleef uit. Ze verlangden naar meer eenheid en een unieke mix van boutique hotel chic, eclectisch, en modern landelijk design, met een vleugje kunst en planten.

Onze toegewijde en persoonlijke aanpak omvatte een volledig interieurontwerp, lichtadvies, interieuradvies, en projectbegeleiding, inclusief inrichting en styling, met de integratie van licht- en domotica-installaties. We werkten nauw samen met het gezin om hun persoonlijke stijl tot leven te brengen in de entreehal, overloop, toiletruimte, woonkamer en keuken. De uitdaging? De verschillende stijlen in harmonie brengen.

We zijn er trots op dat we hen hebben voorzien van een uniek, op maat gemaakt interieur dat naadloos aansluit bij hun levensstijl en woonwensen. Het resultaat? Een gezellige, warme en uitnodigende woonsfeer vol eenheid en balans, waarin het gezin zich meteen thuis voelt. Een interieur dat ze nog vele jaren met plezier zullen koesteren!

Mijn uitdaging

“Dit project bracht een bijzondere uitdaging met zich mee, omdat de bewoners hun nieuwbouwwoning vrij recent zelf hadden ingericht met ondersteuning vanuit een woonwinkel, maar niet het gewenste resultaat hadden bereikt. Ze verlangden naar meer persoonlijkheid, warmte, eenheid en sfeer in lijn met hun favoriete stijlen. We namen de leiding en transformeerden de ruimtes met zorgvuldig geselecteerde meubels, stoffering, planten en decoraties. Een opvallend hoogtepunt was de exclusieve behang en de speciale kop maat ontworpen staal-glas en-suite wand in brons, inclusief bijpassende taatsdeur. Deze exclusieve toevoegingen waren de ontbrekende schakel en gaven de woning eindelijk de persoonlijke touch en warme uitstraling waar de bewoners naar verlangden, na eerdere pogingen die niet het gewenste resultaat hadden opgeleverd. Het eindresultaat is een karaktervol, warm thuis.”- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...