Locatie:

Uithoorn, NL

project:

Vakantiewoning

Ontwerper / styliste:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Volledige woning + dakterras

Technisch & lichtadviseur:

Susanne Bolkestein

Stijl opdracht:

Industrieel, botanisch, urban chique met een kleine knipoog naar het thema Amsterdam.

Over dit project:

In de bruisende Kinkerstraat van Amsterdam transformeerden we een loft op de vijfde etage tot een uniek vakantieverblijf. Bestemd voor zowel de eigenaar als Airbnb-gasten, kozen we voor een ‘Urban chique’ stijl met een stoere twist en natuurlijke look & feel. Ons totaalpakket omvatte kleur- en interieuradvies, projectbegeleiding, ‘woon-winkelen’, en volledige inrichting en styling. Een speciaal detail was de custom-made industriële katrol lamp die we ontwierpen en vervaardigden.

Het ultieme compliment? Het appartement was maandenlang volgeboekt via Airbnb. Gasten waren zo onder de indruk van de fijne sfeer dat ze in hun reviews aangaven liever in het vakantiehuis te verblijven dan de stad in te gaan.

Mijn uitdaging

“Bij dit bijzondere project aan de Kinkerstraat kwam ik als interieurontwerper en stylist voor een aantal uitdagende vraagstukken te staan. De beperkte ruimte en schuine wanden vroegen om een creatieve benadering om het maximale uit elke vierkante meter te halen. Bovendien was er de wens om met een slim budget een hoogwaardige uitstraling te realiseren. Een extra bijzondere uitdaging was het creëren van een balkon op de dakkapel. Dit vergde zowel technische kennis als een verfijnd gevoel voor design om een buitenruimte te scheppen die naadloos aansloot bij het interieur.

Deze complexe elementen vormden samen een puzzel die ik met veel enthousiasme en vakmanschap heb weten te leggen. Het eindresultaat is een functioneel, stijlvol en comfortabel vakantieappartement dat de bewoners en gasten een unieke ervaring biedt.”- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...