Locatie:

Breukelen, NL

project:

Particuliere woning aan de Vecht

Ontwerper / styliste:

Susanne Bolkestein

Ruimte(s):

Woonaker, keuken, speelkamer, master bedroom, badkamer.

Technisch & lichtadviseur:

Susanne Bolkestein

Stijl opdracht:

Natuurlijk, botanisch, Scandinavisch, eigentijds, mix&match design met low-end

Over dit project:

In dit unieke project aan de Vecht in Breukelen hebben we een perfecte mix van Scandinavische woonstijl, brocante en landelijke elementen gecreëerd. Het resultaat is een woning waarin alle ruimtes harmonieus op elkaar afgestemd zijn, van de stijlvolle donkerblauwe accenten in de knusse slaapkamer tot een frisse make-over in de badkamer.

We hebben de akoestiek in de woonruimte verbeterd door slim gebruik te maken van groen styling, en zelfs de werkhoek en kinderspeelruimte hebben een complete transformatie ondergaan. Alles vloeit naadloos in elkaar over, wat zorgt voor een heerlijke leefomgeving.

Mijn uitdaging

“Als een van mijn eerste projecten voor SBZ Interieur Design, was dit avontuur aan de Vecht in Breukelen een unieke uitdaging. Ik moest verschillende woonstijlen—Scandinavisch, brocante en landelijk—samenbrengen in een harmonieus geheel. Het doorbreken van een lange wand zonder het ruimtelijke gevoel te verliezen, was een boeiende puzzel. De knusse slaapkamer kreeg donkerblauwe accenten en de badkamer kreeg een frisse make-over. Daarnaast was het verbeteren van de akoestiek door middel van groen styling een bijzondere toevoeging aan dit project. Het eindresultaat? Een huis waarin elke ruimte naadloos op de andere aansluit, een ware weerspiegeling van de bewoners’ persoonlijke smaak en levensstijl. Dit project blijft een prachtige herinnering aan het begin van mijn avontuurlijke carrière in interieurdesign.”- Susanne | Interieurontwerper SBZid
Deel met...