Interieur project begeleiding & styling van a tot z

Home Interieur project begeleiding & styling van a tot z

[Project begeleiding en styling]

Totaal project op maat & interieur styling

Jouw Droominterieur van concept tot realisatie

Zoek je een all-in-one oplossing voor je interieur? SBZ Interieur Design is jouw partner in totaalprojecten, of het nu gaat om een bestaande woning of nieuwbouwwoning, een klein project of een omvangrijke verbouwing, voor thuis of een fijne vakantiewoning.

Begeleiding van a tot z
Je bent in goede handen van begin tot eind. Wij regelen alles stap-voor-stap: van gedetailleerde planning, interieur budgetbeheer middels een duidelijke kostenraming bij projectaanvang, professionele inkoop van alle meubels en woonproducten en interieurbeplanting, dit al ingekocht bij gerenommeerde bedrijven en winkels afgestemd op het interieur-plan. Desgewenst gecombineerd met technische begeleiding zoals het instrueren en aansturen van vakkundige maatwerk specialisten, schilders en stoffeerders. Tot slot verzorgen wij de inrichting en styling van jouw nieuwe interieur volgens ons interieuradvies en persoonlijk interieur-plan op maat.

Turn-Key project inrichting en styling
Ontzorg jezelf en jouw gezin met onze project inrichting service, waarbij we van A tot Z alle details regelen en je thuis komt in een ge-restylede woning. Ingericht volgens interieur-plan en ontwerp zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Esthetiek & techniek: Perfect gecombineerd
Naast een persoonlijk ontwerp zorgen we voor een uitgebalanceerd lichtplan. Het resultaat? Een interieur waar functionaliteit en schoonheid samenkomen.

Binnen- & buitenruimtes harmonieus verbonden
Of je nu je woonkamer wilt transformeren of je buitenruimte een upgrade wilt geven, we zorgen desgewenst voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten voor een extra fijne en ruimtelijke leefervaring.

Duurzaamheid & sfeer door groen styling
Thuiskomen in een sfeervolle en duurzame leefomgeving? Als groen stylist integreert Susanne naadloos duurzame en sfeer verhogende planten en bloemen in jouw interieur. Het is de ‘groene draad’ van in al onze ontwerpen en projecten afgestemd op jouw ervaring met plant- en bloem verzorging.

FAQ: Unieke restyling opties – Mix bestaand & nieuw
Wil je een frisse uitstraling zonder alles te vervangen? We zijn experts in het herinrichten en restylen van ruimtes, met behoud van (enkele) bestaande elementen voor een vernieuwde look. Voel je dus vooral niet bezwaard als je ons vraagt één of meerdere meubels kunnen behouden of re-stylen. Hier gaan wij met alle respect mee om en zijn juist nieuwsgierig naar jouw verhaal achter jouw favoriete woonitem. Samen geven wij deze indien passend een tweede leven zodat er een authentiek, persoonlijk en toch vernieuwd interieur ontstaat.
Meer weten over wat onze interieurstyling opties zijn voor een restyling make-over, je leest er meer over op deze pagina.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw unieke interieur project te verkennen.
Interieur project monumentaal pakhuis Amsterdam door SBZ Interieur Design © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl

Projecten

350+

Onze signatuur straalt verfijning en elegantie uit, met aandacht voor elk detail. We combineren warmte en eigentijdse esthetiek met een doordachte benadering van de praktische kant van interieur.

Clienten

247+

Onze klantenkring omvat particuliere huiseigenaren en zakelijke partners, waaronder B&B’s en boutique hotels.

social & blog followers

120K

Blijf ook via onze socials en blog stijlvolstyling.com up te date over onze uitdagingen, samenwerkingen en afgeronde projecten.