Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2022. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top

Totaal project | Interieur project begeleiding van a tot z

  /  Totaal project | Interieur project begeleiding van a tot z

Interieur totaal project op maat | Re-styling project

Interieur project begeleiding van A tot Z.
Van advies t/m de interieur styling zijn wij er om jou te ontzorgen met een duidelijke planning, verbouw-begeleiding, aansturen van leveranciers zoals schilders en stoffeerders, personal shopping, inrichting en complete interieur styling tot in de details. Van één of meerdere ruimtes. In samenwerking met ons of als turn-key interieur project.

Interieur versus techniek – wij hebben beide expertises in huis

SBZ Interieur Design verdiept zich in jouw persoonlijke wensen en de manier waarop je een interieur gebruikt. Van advies tot en met de styling zijn wij nauw betrokken bij ieder project. Wij creëren voor ontwerpen en projecten tevens een uitgebalanceerd lichtplan voor een extra sfeervolle interieur beleving. Daarnaast bieden wij binnen ons totaalconcept ook advies en begeleiding op gebied van technische- en domotica oplossingen evenals de begeleiding hierin. Hiermee hebben wij binnen ons team beide specialisme in huis om jou optimaal van dienst te kunnen zijn.

Groen styling

Jouw interieur laten vergroenen met mooie planten en bloemen? Susanne van SBZid is gediplomeerd groen stylist met veel kennis en ervaring op gebied van duurzaamheid en bloem- plantkunde.
Zo staat desgewenst naast het creëren van een luxe interieur of buitenruimte ook een duurzame en gezonde leefomgeving centraal.

Jouw wensen gemixt met onze expertise

Jouw wensen in samenspel met onze expertise maakt ieder interieur project persoonlijk en uniek. Kom jij straks ook thuis in een interieur dat echt bij jou past? Wij begeleiden, ondersteunen en helpen jou hier graag bij!

FAQ: Een interieur deels vernieuwen? Wij houden hier rekening mee. Naast een geheel nieuw interieur is ook een herinrichting met bijvoorbeeld deels bestaande meubels zeker een optie! Wij zorgen dan voor een verfrissende touch-up waarbij wij o.a. gebruik kunnen maken van nieuwe stoffering, kleuren, (klein)meubels, verlichting en/of woonaccessoires. Overleg met ons over de mogelijkheden. 

SBZ Interieur Design

``Cosmopolitan living with a touch of nature mixed with luxery and affordable designs``

Onze werkwijze bij een interieur inrichting/ styling project

Ons gehele interieur project bestaat doorgaans uit 2 fases, onderstaand een voorbeeld hiervan.
Andere wensen en verwachtingen dan onderstaande planning en werkwijze? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Onze projecten zijn altijd maatwerk en worden afgestemd op de behoeftes van onze opdrachtgever.

Intake fase:

 • Vrijblijvende online of telefonisch kennismakingsgesprek.
 • Offerte op maat – desgewenst met uren indicatie gehele project uitvoering (fase 1 & 2)
 • Uitgebreide intake na offerte akkoord ter voorbereiding op de start van het interieur-plan
 • Onze project voorbereiding

Fase 1 – Compleet interieur plan, advies en presentatie:

 • Indien gewenst/ nodig: meerwerk advies gesprek t.b.v. hulp bij meerwerk bepaling (nieuwbouwwoning)
 • Eerste inventarisatie en brainstorm gesprek aan huis omtrent interieur
 • PvA
 • Verschillende ontwerp fases en tussentijdse overleg momenten
 • Presentatie interieur-plan; interieurontwerp en lichtplan
 • Kostenraming m.b.t. onze uren, begeleiding, product budget, inrichting en styling

Of (bij kleinere re-styling projecten) 

 • Interieuradvies aan huis
 • Uitwerking interieuradvies middels o.a. moodboard
 • Kostenraming m.b.t. onze uren, begeleiding, product budget, inrichting en styling

Fase 2 – Planning, inkoop en begeleiding:

 • Bij kostenraming akkoord: Bespreking verdere project invulling aan de hand van raming en interieur-plan
 • Indien gewenst: ondersteuning bij verbouwing middels verbouw-begeleiding en technisch advies
 • Budgetbeheer en planning
 • Benaderen van ons netwerk gerenommeerde vakmensen
 • Offerte traject begeleiding van alle interieur leveranciers, stoffering en technische diensten
 • Tussentijdse evaluaties
 • Inkoop, personal shopping/ woon-winkelen, transport en bestellingen coördineren
 • Inkoop en coördinatie groen styling zoals planten en bloemen en aanverwante producten
 • Tijdelijke opslag van de nieuwe meubelen, verlichting en overige woonproducten
 • Indien gewenst: Inventarisatie en inkoop voor (re-)styling van buitenruimtes zoals tuin, veranda, terras of balkon om meer eenheid met het interieur binnenshuis te creëren

Inrichting en interieur styling:

 • Transport en aflevering aan huis van alle meubels en woonproducten
 • Transport en aflevering aan huis van leveranciers welke betrokken zijn bij het project
 • De complete uitvoering van de (her)inrichting, interieur styling en groen styling
 • Desgewenst (re-)styling van buitenruimtes zoals tuin, veranda, terras of balkon
 • Oplevering, rondleiding/ presentatie van uw nieuwe interieur
 • Sleuteloverdracht.
Tarief:
Fase 1 op offerte basis. Vanaf fase 2 op basis van een kostenraming
Ons uurtarief betreft: €98,- per uur
1
2
3
4
1
2
3
4
c

Kennismaken

Ieder project start met een uitgebreid kennismakingsgesprek, intake en gedegen voorbereiding. Wij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan om jou te ontzorgen en de project start tot een fijne beleving te maken. Nieuwbouwwoning? Je kunt voor de meerwerk bepaling bij ons terecht voor een onafhankelijk advies.

Ontwerpen & adviseren

Interieurontwerpen en adviezen met veel oog voor detail en een uitgebreide uitwerking in interieur-plan vorm inclusief lichtplan, 2D en/of 3D ontwerp. Je kunt er aansluitend voor kiezen om door ons het volledig licht & interieur-plan te laten uitvoeren middels een totaal project op maat.

d

Begeleiden & realiseren

Project begeleiding en interieurinrichting van a tot z. Van advies t/m styling. Dit doen wij desgewenst samen met ons eigen ervaren netwerk met daarbinnen een breed scala aan vakmensen. Specialisten welke net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan om de samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

x

Opleveren

De opleving van een project is voor zowel onze cliënten als voor ons een speciaal moment. Het is het moment dat alle ideeën tot leven zijn gekomen met als resultaat een duurzaam, stijlvol en persoonlijk interieur vol sfeerbeleving. Afgestemd op het ontwerp, jouw wensen en budget. Fijn wonen en verblijven begint bij SBZ Interieur Design.

Interieur design

Onze projecten

Een kleine greep uit onze opdrachten

Zij gingen je voor

Reviews

Onder de indruk van de vertaling van het gegeven thema in combinatie met mijn eigen persoonlijkheid naar het interieur ontwerp en lichtplan van de keuken, woonkamer en dakterras. Heel mooi gedaan. Ik ben er erg blij mee!

Anu

"Susanne heeft in de afgelopen 5 jaren vier verschillende projecten voor ons uitgevoerd, waarbij zij enkel op basis van een korte beschrijving van ons (want: wij hebben geen verstand van interieur) een visie en ontwerp heeft gemaakt, in compleet verschillende stijlen. Een appartement in urban chique stijl, een dakterras, een studio in boutique hotel stijl en een groot appartement in industriële stijl. Ze heeft ons volledig ontzorgd, van ontwerp tot aan shoppen totenmet het daadwerkelijk inrichten en stylen. Telkens laten we haar met een gerust hart haar gang gaan. Wat Susanne bijzonder maakt, is dat ze steeds weer direct een warm thuisgevoel weet te creëren, ongeacht de stijl. We raden haar van harte aan en schakelen haar absoluut weer in bij volgende projecten!"

Wilco & Max

"Een goed en eerlijk meerwerk advies welke een hele goede basis heeft gelegd voor onze interieur-plannen van onze nieuwbouwwoning. Bedankt!"

"Het bezinken is gekomen, thuis komen voelde nog nooit zo goed. Wat een fantastisch eind-resultaat Susanne en Bert, werkelijk overal is aan gedacht en wat was het fijn om met jullie samen te werken. Zeker tot ziens!"

“Betrouwbaar, kundig, betrokken mensen en uitstekende begeleiding van A tot Z, het was een fijn traject met een prachtig eindresultaat”

Mw. van Hout

“Voor de derde maal in 3 jaar tijd met Susanne en Bert gewerkt op gebied van advies t/m styling, dat is alles zeggend hoe tevreden wij zijn.”

“Niet alleen een gepassioneerde interieur designer die weet waar ze over praat en nog echt de tijd voor je neemt, maar ook nog eens een ijzersterke coach tijdens het proces van interieur realisatie, bedankt voor de goede zorgen!”

#interieurproject #interieurstyling #interieurontwerper #interieurontwerp #interieurstylist #stylist #interieuradvies #renovatie #interieurrenovatie #lichtplan #interieur #woonblog #groenwonen #groenstylist #sbzinterieurdesign #stijlvolstyling #interiorproject #interiordesign #interieurdesign #interieurdesigner #stijlvolwonen #nieuwbouwhuis #nieuwbouwwoning #meerwerkadvies #verbouwen #verhuizen #villa #droomhuis #verhuizen #verbouwen #verbouwcoach #technischadvies #lichtadvies #woonadvies #projectbegeleiding #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper #totaalproject

#particulier #zakelijk #bedrijf #horeca #hotel #woonhuis #stijlvolwonen #valkdesign #hoogdesign #meerwerkadvies #interieurplan #amsterdam #uithoorn #amstelveen #gooi #tgooi #vechtstreek #haarlem #weespersluis #muiden #weesp #baarn #soest #diemen #hilversum #laren #breukelen #noordholland #utrecht #zuidholland #denhaag #leiden #loosdrecht #projectinrichting #binnenhuisarchitect #binnenhuisontwerper #binnenhuisontwerp #tuinontwerp – SBZ Interieur Design is een interieurontwerper en stylist welke interieuradvies verzorgt t/m de complete realisatie en styling van een interieurproject.