Volg ons
Search now
Bezoek ook onze blog Stijlvol Styling

© 2020. SBZ Interieur Design – All Rights Reserved.

top
Weespersluis - Interieuradvies - interieurontwerp - interieur project

Weespersluis | Interieuradvies, interieur-plan & meerwerk advies

  /  Weespersluis | Interieuradvies, interieur-plan & meerwerk advies

Nieuwbouwwoning in Weespersluis gekocht? Wij denken graag met je mee…

“Van bouwtekening naar een persoonlijk, functioneel en warm thuis”

Onafhankelijk meerwerk advies en/of een compleet interieur-plan & lichtplan

Allereerst van harte gefeliciteerd met de aankoop van jullie nieuwe woning in Weespersluis!
Bij nieuwbouw kun je t.o.v. bestaande bouw zoveel aanvullende keuzes maken op gebied van meerwerk en technische aanpassingen. Er komt heel wat op je af tijdens en na aankoop van de nieuwbouwwoning. Spannend en dynamisch maar ook voor veel mensen een stressvolle tijd door de tijdsdruk en onwetenheid. Juist door deze laatste twee factoren worden er veel onnodige fouten gemaakt die een aanslag zijn op een budget en gevolgen heeft voor de mogelijkheden m.b.t. tot jullie nieuwe interieur nu en in de toekomst.
Al jaren voorzien wij nieuwbouwkopers binnen project Weespersluis van een onafhankelijk meerwerk advies en/of interieuradvies. Maken wij stijlvolle en creatieve interieurontwerpen en begeleiden wij bij de complete realisatie van interieurs en buitenruimtes. Doordat wij doorlopend werken aan het creëren unieke interieurs afgestemd op de wensen van bewoners.
Kennen wij inmiddels nieuwbouwproject Weespersluis en de verschillende woonwijken bijzonder goed. Kunnen wij jou ook adviseren en helpen bij de realisatie van jullie nieuwe interieur?

Wie zijn wij 

Een gepassioneerd en betrokken duo van advies t/m de uitvoering op woongebied. Wij zijn Bert en Susanne van SBZ Interieur Design.

Bert is technisch specialist en helpt bij het bepalen het juiste meerwerk, smart home en licht adviseur. Hij helpt je graag met allerhande technische vragen voor jouw nieuwbouwwoning. Door zijn jarenlange kennis en ervaring in het technisch vak krijg je een onafhankelijk en goed advies of het geen je kiest ook echt een toegevoegde waarde is voor de woning gekoppeld aan jouw interieur wensen en functioneel gebruik van de woning. Daarnaast kan hij je helpen met aanvullende adviezen buiten de standaard minder- en meerwerk lijst om. Zo maak je heel bewust en goed voorbereid de juist keuzes naar gelang budget, mogelijkheden en toekomstvisie op wonen. Dit scheelt stres, tijd en kosten die je niet had hoeven maken. Dit advies heb je dus al snel terug verdient.

Binnenhuisontwerpster en interieur stylist Susanne verzorgt aanvullend op het meerwerk advies een uitgebreid compleet interieur plan voor de gehele nieuwbouwwoning of desgewenst juist alleen specifieke ruimtes in het huis. Wij kijken samen stap voor stap naar jouw/ jullie nieuwe interieur wensen. Je krijgt van Susanne o.a. advies over de juiste interieur indeling, kleurgebruik, materialen, stoffering als vloer en raambekleding, budget tips, verlichting, woon-winkel advies, product- en styling tips.

Dit slot: Onze nieuwbouw interieur-plannen komen standaard altijd compleet met een stijlvol lichtplan. Mooi en goed licht is immers de basis van een efficiënt, sfeervol en goed ingericht interieur.
Lichtplannen kun niet alleen voor meerwerk bepaling maar ook na meerwerk bepaling worden gemaakt. Wij houden dan rekening met bestaande lichtpunten en de toepasselijke mogelijkheden hierop.

Met een samenwerking met ons als team heb je het beste van twee woon-werelden aan tafel zitten zowel op technisch als interieurgebied, uniek en ideaal.
Kijk jij er al naar uit om met ons te sparren over de vele mogelijkheden?

Desgewenst nemen wij het het proces van project begeleiding, inkoop van stoffering, meubels en accessoires, het inrichten en stylen van de gehele woning of specifieke ruimtes van woonkamer t/m zolder volledig van jullie over.

Wij maken een plan altijd op maat en ondersteunen, helpen en ontzorgen op de punten waar behoefte aan is. Ieder project is daarom bij ons uniek en persoonlijk.

Vraag ons naar de mogelijkheden

meerwerk advies, lichtplan nieuwbouwwoning, domotica nieuwbouwwoning, lichtplan nieuwbouwhuis, domotica nieuwbouwhuis, meerwerk bepalen, technisch plan, nieuwbouwwoning, nieuwbouwhuis, interieur-plan, interieurplan, technisch advies, nieuwbouw advies, nieuwbouwadvies, interieurontwerp, interieurontwerper, interieur ontwerper, binnenhuisarchitect, indelingsontwerp, binnenhuisontwerper, binnenhuisontwerp 

Door-Susanne-Bolkestein-Zum Vorde-SBZ-Interieur-Design-interieuradvies-binnenhuisontwerp-interieurproject-interieurstyling-sbzinterieurdesign.nl

"Susanne heeft in de afgelopen 5 jaren vier verschillende projecten voor ons uitgevoerd, waarbij zij enkel op basis van een korte beschrijving van ons (want: wij hebben geen verstand van interieur) een visie en ontwerp heeft gemaakt, in compleet verschillende stijlen. Een appartement in urban chique stijl, een dakterras, een studio in boutique hotel stijl en een groot appartement in industriële stijl. Ze heeft ons volledig ontzorgd, van ontwerp tot aan shoppen totenmet het daadwerkelijk inrichten en stylen. Telkens laten we haar met een gerust hart haar gang gaan. Wat Susanne bijzonder maakt, is dat ze steeds weer direct een warm thuisgevoel weet te creëren, ongeacht de stijl. We raden haar van harte aan en schakelen haar absoluut weer in bij volgende projecten!"

Wilco & Max

"Een goed en eerlijk meerwerk advies welke een hele goede basis heeft gelegd voor onze interieur-plannen van onze nieuwbouwwoning. Bedankt!"

"Het bezinken is gekomen, thuis komen voelde nog nooit zo goed. Wat een fantastisch eind-resultaat Susanne en Bert, werkelijk overal is aan gedacht en wat was het fijn om met jullie samen te werken. Zeker tot ziens!"

State of mind

Meraki

``Meraki - When you love doing something so much that you put something of yourself into it. With passion, devotion, with attention.``
Welcome to SBZ Interieur Design, how can we help you?